Followers

Tuesday, December 02, 2008

kaki kami..??


umah km kan kotor.. terpaksa la pakai selipar ini... cute x? mama tentula yg kaler merah..itukan fav kaler ku.. maryam ada 2.. pasal mama maryam ni rajin sgt ngemas sampai x jumpa lg satu tu..hehehehe... suka tgk maryam pakai kasut ni..comel je... (anak sendiri tentula cute sokmo...) ahaks...

@home 29/11

17 comments:

Hirda Ibrahim said...

betui..betui..
sapa lagi nk puji anak sendiri kalu x mama dia kan? hehehe
umah ko dh berpasir2 berdebu2 ek sue... wahhh kompem penat ko nk mengvacuum nanti.

re: outing mana? swimming pool ke? next time kita pi ptg2 nak? pagi cam cepat panas sgt now. aku x tahan. (wahhh bole, mak yg x tahan, bukannya anak..hahaha)weekend ni kami x free. PIL dtg fr kg & will raya sini. next weekend ok.

wanie said...

comel kasut barney tu...

tak salah puji anak sendiri..maryam mmg comel pun...

Jasfyra said...

comel sgt....
bagus gak pakai selipar tu kan sue..tgh berabuk ni.geli nk pijak..

ala...aku ketinggalan nk jawab kuiz.cuti smlm..demam lorr...huhuhuu

lieya_latif said...

aku pun suke tgk sue...mmg cute!!!! mia n mija suke kasut yg ko kasi tu....kehulu kehilir pakai bende tu...nak tdo pun pakai....selambe badak atas katil pakai sliper tu.....he he hehe

oooo hall ko tgh berabuk2 yeak....dah sampai progress mane hall ko....wah...kirenyer beraye aji nanti berwajah baru le umah ko yeak......

kire aci tak kalo ko kene wat gak house warming hak hak hak hak

KV said...

mlm td pn kv n dina pakai selipar cenggini gak. Sejuuk.

Sham Ummi Echa said...

apa salahnya puji anak sndiri.. kalo x mak apaknyer yg nk puji sapa ker lg.. tp aku pon puji gak mmg comei pon..hehehh

Mimi~Najeeb said...

shanteknyer kashut barney tu, sesuai dgn maryam yg comey..

oliole said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ILA said...

besh nyer ader anak pompuan kan?...mcm2 leh bg dia pki... Aku yg anak laki ni x kan nak beli cam kasut2 dlm umah ni bagai...kang sampai beso pulak dia particular ngan benda2 camni...x mo aku!! heheheh

Kasut tu mmg la sgt cute jdnyer bila bersama ngan kaki yg comey lotey tu!!

ILA said...

wei...nak outing jgn lupa hint2 aku... nanti aku nangis guling2...

btl la, g la petang ckit atlease kalo korang nak g ari sabtu... x la aku ketinggalan... maklomla aku ni kan keje 1/2 day sabtu huk...huk...huk

Zanna_MamaBatrice said...

anak beranak melaram ngan kasut comel tu erk...
hik hik hik
comel jer nengok kaki maryam ngan kasut barney tu...

ooo....sue...tak sabar arr nak nengok progress hall ko tu...
mesti cun....
ko deco ler ala2 english style cam umah kak mimi tu....daku hanya leh tumpang tengok...nak buat camtu...hubby aku tak luluskan...hu hu hu...

azie(mama auni& erin) said...

sue jgn kata umah ko..umah aku kat sana pun sama nizam & auni ada kasut...aku & elin jer xde tgg la kami dtg nnt babah kena beli okeh..byk habuk kan.

Fateen said...

mmg cute pon maryam dok pakai selipar barney tu...
(kalau tak kita yg puji anak sendri, sapa lg nk puji kann) :D

eija28 said...

wah...tayang kasut nampak...comel jerk kasut tu...nak g swimming erk....best tu...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wow..model kasut maryam ni..dulu model topi..tapi sangat lah comel kaki dia ngan warna merah tu..
sue,nanti ptg kak iena call sue keh..ader benda nak tanya..

Cik Puan Mimi said...

hai sue, akak suka sangat selipar strawberry tu.. comel jek.. teringin nak belikan emily macam tu, masa pergi tahun lepas dia masih baby lagi, kali ni dia dah besar boleh la kak mimi belikan.. tapi bila yek nak pergi cameron ni???

eh tak salah puji anak sendiri, kalau tak kita puji, sapa lagi nak puji..:)

~~ciklinn~~ said...

comellnyer itu barney,,,kecik jer kaki yg paki tu... comell...

Related Posts with Thumbnails