Followers

Tuesday, December 23, 2008

Romantika

HIHI.. ahad br ni maryam&co terjah romantika PAS.. sonoknya tp uwang kureng..x gaji lg ... mggu ni nak blk kg plak..klu x terjah lagik..muahahaha.. mggu dpn sy cuti so ada projek.. harap2 jadi la.. en.abu rela dlm tpaksa gak la ..keh keh...

RM7

RM7

TEMPAT GANTUNG RM 10 (ATAS) RM5 (BWH) & PIRING RM5 EACH

MARYAM PUN NAK TUMPANG SEKAKI ...DIA KT BUNGA MAMA CHANTEK LA...

BUNGA RM7.50 + TEKO NI RM7 MURAHKAN???


DAH LAMA BELI KAIN COTTON NI CADANGNYA NAK BUAT LANGSIR CAM KT BWH NI.. SGGH MERIAHKAN.. HARAP2 JD LA.. MERAH DIMANA2.. PENING LA SAPA DTG UMAH HAKU.. HAHAHA MGGU NI BLK RAUB.. GODEK MESIN JAHIT MAK TOK MARYAM..

pic ni amik dr blog sapa tah... ni nak buat contoh ..

15 comments:

Hirda Ibrahim said...

weih...
serius cantik curtain tu. pasni umah ko dh mcm contry garden kan?

mana kedai ko beli brg2 ni? coz aku cam berkenan dgn temoat gantung pinggan tu. murah ko...

mrs khairul said...

so inilah dia umah baru ko ek sue...bole kami terjah...aritu ko wat plaster ceiling ek..hehehe...weh ko pandai wat curtain sendri ek?aku tempah boleh..aku dah survey mahal lah kt massy tuh..hehhhe

oliole said...

langsir kat bawah tu cantiklahhhh

Zanna_MamaBatrice said...

murah giler sue..
xyah berabis beli vantage yg ratus2 tu...dpt yg murah pun dah cantik sue...janji pandai deco

amboi, model gambar ngan bunge ler...keh keh keh

cantik langsir tu sue...letakkan dapur tu sesuai tu...kalu letak kat hall cam kurang sikit sue...coz' pendek kan....keh keh keh...pepandai jer aku kasi idea...tp kreatif gark ko nie...bagus ler cik abu, w/pun rela dlm paksa menyokong gark idea ko...kalu hubby aku, mau kena kutuk ngan dia jer...

Mimi~Najeeb said...

cantiknya hiasan rumah...ala2 English Garden ok..aku sukaaaa...
p/s- lama aku x visit blog ko...byk entry aku miss...ko dah privatekan blog ni ekk?

ⓘⓔ-family said...

ho ho ho..eiishh naper main invite2nih...apa dh jadi?.ingat pehal la senyap jerk...

tgk kat rss tu cam sunyi jerk.

btw..munga2 mcm umah akak lah..hi hi hi...
now kena stop beli vantage..sedey kan?

MAMA IQA said...

sue..gile meroyan tgk piring tu..murah2 btl la kat romantika..bile last sales? bile la gamaknye nk serbu ni..mggu ni dah le nk blk kpg..uwaaaaa!

psssstttt..chantekkk le langsir tu..i like!

Zanna_MamaBatrice said...

re : sue, don't worry..insya allah ada peluang kita jumpa sue...next week aku naik KL..tp x leh janji nak jumpa ler...tak tahu plan camner coz' MIL suruh reramai naik bas yg pakcik hubby sewa tu....kira rombongan cik kiah ler (kebetulan MIL nama KIAH)....
tp aku dah ckp ngan hubby suruh naik keta........waaaaaaaa kalu aku naik keta aku calling2 ko yerk...

Jue ~ mama DnD said...

ushhh cukup menawan kalbu rasanya ruangtamu cik sue kita nie... deco sumer cun a sue... murah giler laks tu... merah sana sini eh... senang hati danish kalo p umah sue nie... dia pun kat antu merah...
ni wajib raya thn depan p umah sue lagi nie ekekeke...

~~ciklinn~~ said...

haiyoooo...apasal kat blog aku tak hapdet yg kau dah hapdet..yg las raya haji punyer jerk..... huhuhuhhuhu ampunnn bukkk aku tak perasan pun kau dah hapdet....

wah2 meriahlah nanti rumah kau yerk.... sue jumaat ni jadi tak... meh teman kan aku pusing2..kasi hilang sikit sengall kat kepala aku nie...

sue betull ka 7 hengget..berkenannyer aku..... ok jumaat ni kita redah sama2

Jasfyra said...

sue..wat ar langsir camtuh..cantik gila..suka sgt

yong said...

minat benor hang dgn vantage ni ha..hehehehehehehe

Azie said...

wei berkenan aku ngan kain langsir tue..cantik tau...
syoknyer sue skrg ko kumpul koleksi yer

Sham Ummi Echa said...

ko g trjah romantika maner nih..bln poser ari 2 aku g romantika kt w.maju tu..cun2 seh..sawan kejap aku..tp mak x beli pon..sbb per..sbb aku kn dok mnyewa lg..buang masa jer aku nk hias bagai2..pas2 nnti masa pndah..aku sawan sbb nk pack barang.. so wat masa ni aku menahan jer la nafsu serakah nih..

wanie said...

cantil la langsir tu...berkenan pulak wanie..

romantika kat mana tu..murah2 la...makin cantik la rumah sue...

Related Posts with Thumbnails