Followers

Friday, December 26, 2008

Bridges Talk @ Auditorium Pjaya



SY CUTI 25/12/2008 - 04/01/2009 JADI MUNGKIN BLOG AKAN TIDAK DI HAPDET ... KATA ADA PROJEK..MUAHAHA

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM & TAHUN BARU KEPADA KAWAN2 SEMUA!!!

hirda, iza & kwn2 lain yg tanya ktne aku beli benda2 alah kt n3 romantika .. nama kedai tu romantika kt plaza alam sentral a.k.a PAS shah alam.. tingkat atas sekali ... sila terjah okeh... semua murah2...


10/12/2008 km tgh siapkan paper bag utk 800pax... penat woooo... buka kilang km ari tu.. 3 jam gak la br siap semua...

nampak gemuk plak sejak akhir2 ni kan??? huhu lieya aku nak try la JDM tu.. (agak2 bape kotak aku kena mkn nak buang 10kg aaaaa????)

aku n k.fiza.. km kena jual buku 11/12/2008 tu... x byk laku dlm rm700+++ jek.. org kaya2 ni mana nak beli..huhu semua nak free.. ( ampunnnnnnnnnnnnn)

ngan org kuat PLF... bgambar sblm event mula..

ni la juru photo PLF..abg musy.. dia sebenarnya Peg IT..( dia la yg pantau penggunaan tenet..)

ramai yg sudi tolong kt bookstall sy ni..al-hamdulillah...

ni suma sulie punya angkara..bunga ni cantik..dia suh sy pose kt sini... (jgn muntah ek..)

ni lg satu..keh keh keh...bajet ni dah cun abeh nih.. hahaha muka penat.. dah kol 7 lbh.. Raja Nazrin pun dah lama blah..

12 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

cuti lama yerk sue.......selamat bercuti...ko balik pahang ker?

seronok ler kerja cam ko even penat...zana nie jenis suke kerja2 cam ko...aku kan jenis x reti duduk diam....tp bila masuk gomen nie, dpt plak kerja yg x bergerak2...tensen aku...rasa cam terperap jer akunyer otak nie...

sue.....ari tu aku gi popular....jumpa buku chedet ler sue....harus aku beli ler..he he he...tp aku try cari yg comik tu, xde ler plak...hu hu hu.....akan ku usahakan utk cari gark nanti

btw.........aku suke plak nengok ko pakai spec tu....cun seh

Azie said...

ALAHAI COMELNYER ROSE TUE...HEHHE

~~ciklinn~~ said...

selamat bercoti yer dik... hehehhe

sue aku ni geram tollah dgn laki aku...mmg aku dah plan baikkk punyer nak kuar dgn kau menghabiskan duit kat romantika tu....tup2 mlm tu dia cakap kena jumpa kawan dia pagi tu....(aku tak abiss majuk lagi ni)

wah2 posing2 ala model bunga dah tu sue...

yong said...

anda kena tag!! sila jengah blog saya...

Jasfyra said...

mana de nampak gemuk...betol ma..nampak bese je sue..
ala, ko jgn ar try jdm tuh..kang aku jeles...kekekeee

Sham Ummi Echa said...

lamanya hang cuti..besnya..pas2 harus la mls nk msk opis kannn..

yer ker ko gemuk..x caya la..

mrs khairul said...

weh ciksue ko ke mana?coti2 mesia eks...emm..bestnya dpt gambaq ngan si henem tuh...hehehe

Hirda Ibrahim said...

Oh kat PAS ek? nk pi cari aaa...

weih..mana aa gems. ko tgk aku now, lepas balik kampung ni...ya Rabbi...rasa cam bolat semacam jek...

lieya_latif said...

kemain lame ko cuti sue...selamat cuti2 malaysia yeak.....

aku suke laa tgk pic kat bunge tuh....cun habis...tergoda en abu kalo tgk tuh kih kih kih

ko pun nak try JDM gak ker....keh keh keh keh keh ....ko mane ade gemuk...comel jek....

Zanna_MamaBatrice said...

sue........dimanakah dikau...
daku merinduimuuuuuuuu

wanie said...

bercuti2 malaysia la ye...bercuti2 kat mana tu?

mama mya said...

pergghh bestnye cuti lama2..

selamat tahun baru 2009

Related Posts with Thumbnails