Followers

Saturday, November 08, 2008

xtvt hari sabtu saya..

hari ni sabtu mggu ke 2..so en abu keja... dia keja sabtu mggu ke 2&4.. 1/2 day jek.. syukur.. klu dok umah tanpa en abu rasa x syokkk... ni bdua ngan maryam busyuk... so xtvt sy dipagi ini ialah menghabiskan buku ini... itu pun klu maryam x kaco la.. kang mula la nak air la.. nak kolet la.. nak tamin la.. adoii la... dah baca sket smlm masa dlm keta.. ok la best ... jap lg nak msk siap2..maryam ni suke ati dia jek minta nasi.. kdg2 kol 9 dia dah minta nasi... basuh baju... pastu ptg nak ajak en abu jalannnnnnnnnnn...


15 comments:

Mimi~Najeeb said...

sib baik la ada Maryam jadi peneman mama dikala bersendirian tanpa en abu..
maryam bangun awal ye..kul 9 am da minta nasi bagai

i'm ソソ said...

betul kata mimi...nasib baik ada maryam...kalau tak mesti boring...

Ayong said...

moh le dtg umah acik...

:)

azie(mama auni& erin) said...

samala ngan nonie...nak nasi pagi2

~~ciklinn~~ said...

hehehhe seb baik ado maryam... takpo ado gak benda nak dilayan... sue cepatnyer maryam bangun... ni anak teruna aku duk tido lagi.. ntah kol berapa diorg tido mlm tadi...

novel tu cito pasal apo? aku pun rajin gak layanss..

As said...

ok lah tuh... ada maryam...
leh la lepas boring...

Re: thanks ya... kiter n baby so far sihat...kiter doakan sue lak lepas ni....

Yatie said...

salam sue ... thanks ye sudi nak singgah ke blog and jadi follower ... dah link ur blog too .. Insyaallah ada masa will keep on visiting ke sini .. salam perkenalan :)

Norsham said...

anak penyeri suasana! akak klo x tgk sejam pun dh gelisah!

-Misztake- said...

kak..
saya dh link akak..
apepoon.. nice blog.. :)

Jasfyra said...

sbb tu best ada anak.dia leh teman..tp aku betul2 respek kt ko sue sbb rajin baca buku..aku mls..heehehe

wanie said...

kalau cuti2 pun husband keje bosan kan?....nanti cuti sekolah tiap2 minggu husband wanie ade job...bosan gile la nanti..
selera makan maryam ok ye...nak dia makan nasi

Zanna_MamaBatrice said...

ya betul...sib baik ada maryam kan sue...ada gark ler peneman ajak gaduh2.....
ooo..en abu sebulan 2 hari kerja sabtu erk....xpe arr 1/2 jer kan...
maryam sama ngan batrice....pepagi dah bangun....sabtu ahad mimpi jerlah mak pak dia nak bangun lambat....paling lewat pukul 7.30 dia dah gerak kita tau.....adoi lerrrr

sue.....buku tu citer mcm2 kan....best tak citer2 dia....

Puan Iza said...

Rajin arrr ko sue baca novel...

Cik Puan Mimi said...

sue, akak bukak2 blog kau ni dah 1002.. waaa rugi tu lambat bukak... sapa pemenang 1001???

wanie said...

sue..wanie dapat printscreen 1001...gigih usaha tau..hehehe..nanti wanie email ye

Related Posts with Thumbnails