Followers

Friday, November 21, 2008

tag dr Zana & Hirda + KV

hoho sowi ek..br ni bkesempatan buat tag Zana& hirda + KV..

Ni tag dr Zana + Hirda !!!

syaratnyer : snap workstation anda.....then taruk link blog anda kat bawah gambar workstation anda...........begitulah seterusnya sampai bila2 yerk....sekiranya tag nie berkembang, pasti akan ada byk link2 dibawahnya.....cam blog berantai ler nie kan..he he he ...kalu x berkembang...sure dia terencat kan.....lastly, korang tolong pass plak tag workstation nie pada 7 bloggers lain.........kita kasi link dia byk2 ok........sahut cabaran2 york kengkawan.........

ni la workstation sy.. ambek ko..3 tempat aku punya tempat kerja.. pc utk transcription n etc, tv + laptop utk astromax recording .. sowi sy x leh cerita details pasal kerja sy..malu aii bila tgk meja yg serabut..muahaha klu cari brg kompom la org len x jumpa.. tuan dia je tau mana letaknya itu barang..ahaks...

and link utk tag ini : @LiYaNNuaR, su, Mala, Ellyn, Kak Watie, Zana + Hirda , Sue ..

nak tag : tie, kv, warienz, azie, sapa yg x penah buat..(rasa ramai dah buat tag ini ..)


Okeh..ni plak tag dr KV


Diaper bag saya !!


handbag adalah diaper bag sy!! muahaha en abu paling tensen klu nak cari brg dlm bag ini..mcm2 ada.. sy jenis x reti a.k.a malas nak tukar2 handbag.... sy akan pakai bag ni sampai rosak pastu br beli len.. mmg sy akan beli yg besar n tahan lasak..boleh diusung sana-sini..
dalam beg ini klu p keja x de la brg2 maryam sgt..klu ada pun puting, getah ikat + sepit rambut, klu p jenjalan yg ada dlm bag ini ialah bekas susu ( 3 blk), diapers, tuala muka & bj maryam spsg.. botol air msk, vitamin maryam...itu klu jln dekat2... klu jln jauh mmg bw bag maryamlah...

ok settle..so sy dgn bangganya nak tag 3 org jek..pasalnya klu tag reramai sian plak yg len2 nak cari mangsa utk dia tag.. betoi x???

1. hirda
2. zana
3. k.mimi



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

jemput la ke kedai online sy & azie kt EBAZAAR buat masa ni ada la sket2 yg km jual...insya-allah akan btambah dari masa ke semasa :)

10 comments:

Hirda Ibrahim said...

okeh..
nanti aku balik, aku snap pic bag aku k?

Zanna_MamaBatrice said...

Ok what workstation...
mesti ko bila buat kerja ....kejap kat sana kejap kat sini erk sue..
ooo ada tv arrr....

sue...ko sama ngan aku....h/bag itu adalah diapers beg aku..mcm2 aku boleh isi...tu pasal skang kalu beli h/bag kena cari yg besar...senang nak sumbat...tak kuasa aku nak bw xtra bag lagi....mcm2 ada dlm tu...

lieya_latif said...

hi hi hi sue, cam kemas jek w/station ko compare mase aku datang...ko dah kemas2 yeak hi hi hi hi.....

wah2 dah bisnes tuuuuuuuuuuuuuu...moga bertambah2 rezeki ko yeak

Azie said...

alamak tag lagi..huhuhu....ok nnt aku jawab

Puan Iza said...

mana ada berserabut w/station ko sue...ok jer aku tgk....
ermmm byk sungguh pc ko..siap ada tv lagi tu....

Mama Mya said...

wah cantik laa w/station dia.. ada kerja kosong x kat sana hehehe..

re = sue time kasih.. komen mu akan ku kenang hiks

iwan said...

workstation siap ade tv lagi tu..best

Sham Ummi Echa said...

ok per w/station ko nih... kemas jer.. mknanya ko kjp alih sana..kjp alih sini la yer..
oo..da bisnes yer... nnt aku jenguk yer...

yong said...

weh..aku dah tgk barang2 niaga korang tu..chantek2 lah blousenya..

teringat pulak aku spesel prize kau tu..hehehehehe

Cik Puan Mimi said...

sue, dah bukak bisnes ek.. semoga berjaya..

sue, akak kena tag ek.. nanti akak buat ek.. tak sempat snap pic lagi..

btw, kemas w/station sue!! canggih ada tv + laptop astromax recording lagi..

Related Posts with Thumbnails