Followers

Sunday, November 02, 2008

Subang Maryam


Sebelum raya tu km dah belikan maryam sepasang subang... pakai raya suma la.. ok je pun..sy sentiasa make sure buntut subang tu ketat....pastu x sempat nak tggl n tukar subang lain pagi tu hari 1st keja lepas raya kalut la sket.. ptg amik maryam dr taska tgk dah tggl sebelah.. terus kol cikgu dia.. derang cari x jumpa.. huhuhu agaknya masa mandi bibik buka bj dia dlm bilik air.. terus hanyut la ngan air mandi..

thn lepas penah beli subang yg cam cincin tu.. tp cam x sesuai ngan muka maryam ... simpan jek.. selasa br ni kan sy EL ptg tu sampai s.alam terus jak en abu p kedai mas.. nak tukar yg sepasang subang + sebelah tu ngan subang lain.. hehehe dpt la subang ni.. murah je rm89.. jual subang2 td dpt rm79 so sy tambah rm10 jek.. maryam x pakai lg ni.. tggu raya haji.. skrg dia dok melaram ngan subang yg azie pos itu..

9 comments:

~~ciklinn~~ said...

alahai sue bestnyer ado anak pompuan kan.... leh belikan subang2 bagai... ermm..bilalah giliran aku lak nie...

Cik Puan Mimi said...

sekarang 1 gram berapa RM sue.. haritu dah turun dari RM122 pada RM101.. akak pun nak tukar gelang kaki akak yang putus tu.. mmm emas tengah mahal la sekarang

subang maryam tu sama jer dengan emily punya.. tapi emily blom tidik lagi.. akak ler yang dok melaram ni. heheheh

Hirda Ibrahim said...

bestnya ada gigirlllll...

wanie said...

best nye boleh belikan subang2...ni yg tak sabar nak girl pulak ni..hehehe..
wanie pun pakai subang yg ade buntut camtu...dah hilang pun sebelah...mujur buntut dia je yg hilang...subang nye jumpa balik...nak kena pegi subang baru ni...

lieya_latif said...

cantik sue...lieya suke ....mia n mija lum ade lagi subang emas ...dieorg pakai subang yg mase tindik tu ...mija jek dah tukar lain ...tapi tu yg silver jek he he hehe nanti laaa...tgu kewangan mengizinkan baru cari yg emas betul2....

i'm ソソ said...

cik puan kat sini semuanya minat emas laaa...saya tak minat...rantai tangan emas yang husband beli bagi saya, saya dah entah buang ke mana...lepas tu, husband dah tak beli emas kasi lagi...so far asha hanya ada satu gelang kaki, beli masa dia baru lahir...

azie(mama auni& erin) said...

sue auni pun dulu p umah ngasuh hilang gak subang sebelah..cari punya cari jumpa balik..sejak tue aku bg dia pki subang plastik..tapi dia tue payah tukar subang bila aku pgg telinga dia ckit dia kata gelila apalah..si elin masih pki subang tindik lg.

Jasfyra said...

ala sayangnya subang dah ilang...xpr ar xde rezeki..anak2 aku lom bertindik lagi..hubby aku xsuka lak..ikut je ar..

MImi~Najeeb said...

syoknyer Maryam dpt subang baru..tambah lg RM10 je sue..sgtlah berbaloi sbb emas sekrg mahal kan

Related Posts with Thumbnails