Followers

Monday, November 17, 2008

smile shutter






Atas permintaan ramai sy buat n3 khas utk smile shutter.. ahaks.. kamera sy ni ada satu function yg menarik iaitu smile shutter..klu amik pic guna smile shutter mmg dia auto amik pic klu org itu senyum lebar.. sampai 5-6 keping klu x salah.. senyum je dia auto amik.. ni la antara hasil ujikaji semlm kt umah hirda.. hahahaha...nanti kite ber ekperimen lg kt umah ila eh.. korang senyum lebar mesti dia amik byk kali...hahaha... sebenarnya x de la canggih mana kamera sy ni.. cuma ada smile shutter tu jek... DSC-W110 klu rajin klik sini leh baca apa lg kelebihan kamera ini... ada la boleh pilih music utk slide show ....ala2 cam power point jek..pd sy bising jek x penting pun..bukan kite nak buat presentation kan?...

10 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

sue....
patutler memasing gedik2 santai erk...
erk....olympus pun ada kot kalu tak salah.......he he he

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kang aku curik gak kamera ko ni sue..keh..keh..keh..

Cik Puan Mimi said...

kau tengok sue, semua gambar akak menyengih memanjang. hehehe

KV said...

wah, kagum nih!

Ayong said...

bagi aku dah kira canggih tul ni sue..hehehehe


harus kena menggedik all the time ni..

:)

ita & mama Dina & Nafiz said...

sue...
baguih la camera nie...
x payah susah2 nak amik..
lagi satu..sapa x senyum xleh amik gambaq..hahahaha

ita & mama dina & Nafiz...

Hirda Ibrahim said...

sue,
yg ni 10mp kan?
aku dok berkenan yg ni la..lepas ada sorang mamat fr abu dhabi, snap pic hardy masa kami kat genting hari tu.
lepas snap dia tunjuk kat aku. cantiknya gambaqqqq....
pastu aku pi kedai...tgk2 price dia dekat rm1k. aku telan ayaq liuq je la.... kena kumpul duit le nampaknya..
kita pose gedik kat umah ila pulak k? suka..suka ..suka...

madam CT said...

haaaaaaaa payahhh..kamu klo jumpa akk kamu jgn pakai camera ni dikkkkkk

dengan pasti ko punya camera akan JAHANAM..

wakakakkakakkakkaka..sebab akk adalah org yg suka senyum dan ketawa terbahak2..sure SHUTTER tu x leh nk detect kerana kelajuan ku tersenyum adalah sgt tinggi...


wakakkakakkakakkakkaka.....

mrs hafiz said...

sue, adik ipar aku keje sony kan, dia ada camera ni n bgtau psl function dia. masa raya aritu kitorg buat experiment..hehe.. lawak aje, mmg takmo capture, kalau x sengih.
dia beli masa staff sale dpt la 300 je kot.

Mimi~Najeeb said...

bestnyer ada smile shutter..mahal tak ni Sue?

Related Posts with Thumbnails