Followers

Wednesday, November 05, 2008

Sapa nak hadiah???

sy tgk syok plak org buat mcm2 peraduan kt blog memasing.. hehe tetiba rasa nak buat gak !!! ahaks.. saje2 je tau..xde niat apa2..kang ada plak kt sy nak duit nuffnang atau gile glamer... suka hati la ye x... udah blog kite.. lantak p la.. bukan apa ni nak bgtau awal2 x mo la ada plak kang kasi komen yg mengguris hati kecil ku ini.. klu x suka jgn amik hal la ek.. kasi can la sy hepi2 ngan kwn2 yg sporting.. luvs uoll lah !!! muaahhhhhhhhhhh...


okeh.. perasan x sy br buat bil pengunjung kt atas sekali belah kanan... hehehe ok sy akan kasi hadiah kt sapa2 yg jadi pengunjung yg ke 27 ( sempena umo sy ) , 34 ( umo en . abu ) pastu yg ke 101, 202, 1001 & 2002.. no akan di update sentiasa.. sapa2 yg perasan no ini sila buat print screen pastu emailkan pd sy.. klu x tau leh amik pic jek.. pastu emailkan kt cekna_cikna@yahoo.co.uk ek.. kasi add terus... hadiah best tau.. wpun kecik tp comels... sy akan pos bila suma no btuah di atas habes ek.. senang sket nak pos sekali gus ... yiehaaaaaaaaaa...


TERKINI


hehe dah dpt pemenang pengunjung yg ke 27 !!! tahniah Oli.. hihi tggu hadiahnya okeh..
Iza plak pemenang bertuah utk no 34!!! kasi add ek..
101 plak telah menjadi milik Zuera !!!

tahniah kepada k.mimi 202 adalah kepunyaan akak !!!




N3 baru ada dibwh !!! jgn lupa tgk tau... manatau tetiba ada yg btuah dpt hadiah MISTERI...

turun


turun


turun lagik

.
.
.
.
.
.
.
.
.

24 comments:

i'm ソソ said...

sambil angkat tangan sambil angguk kepala sambil buka mulut...

Saya Nak Hadiah!!!

Sue@MamaMaryam said...

oli ~ hehe..rajin2 la kuar msk blog sy ...kompom oli dpt.. hehehe

i'm ソソ said...

horeyyy...saya dah print screen 27...nak email ke mana?

Puan Iza said...

alamak! tlepas satu la....aku nya no 28...dpt kat oli la...
try no 34 lak...

Ayong said...

aku nak hadiahhhh jugakkk wehhh

:)

Jasfyra said...

alasue...td aku dah dpt ke 34 tp aku ter refresh lak..adoi la..terus jd ke 35...xdpt ar ek...akakakakaa

xper ar, aku try ke 101 ar

Puan Iza said...

sue...akhirnya aku dpt gak no. 34 tu....yes! yes!.....dah print screen pun...nnt aku nak email kat ko...dpt adiah apa ni? bestnyaaa....:-)

Zanna_MamaBatrice said...

wooo
mana aci..
oli dah dpt...
iza pun dpt..
zana nak gark..
nak kena tunggu turn no 101 nie..

nak gark nak gark....

Zanna_MamaBatrice said...

lupa plak...
camner nak buat no kunjungan tu erk..
mana tahu kot2 zana plak lepas nie nak bagi2 hadiahkan...

Jasfyra said...

lorrr...aku lah yg silap ni ek..kakakakka..rupanya kak iza yg dpt no34..perasan sungguh aku wakakakakakaa

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

nak menang hadiah gak..ala no27 & 34 dah terlepas..tak per no 101 mungkin jadi milik kak iena..Go iena go!!!!

i'm ソソ said...

jangan ke mana-mana ...refresh blog sue...pasti akan dapat hadiah...

bestlah...membara semangat ooo...

Zanna_MamaBatrice said...

la...camner boleh terlepas 101 nie...
nak tunggu 202 ler plak..
zuera....camner ko leh pintas aku nie....?

~~ciklinn~~ said...

hhuhuhuhuhh haku akan tunggu dan terus menunggu... hehehhehhe

Cik Puan Mimi said...

sue, akak pun nak...akan kugigih masuk entry sue seploh kali sehari.. heheheh..

tapi sue, akak tak tau nak printscreen tu macamana..

mrs hafiz said...

terlepas, 203.. sapa la buka time 202 tu..hehe ,dari 180 sy memrefresh :p

mrs hafiz said...

k,mimi alt pastu printscreen, pastu paste

Cik Puan Mimi said...

yeyeyey dah dapat no. pengunjung yang ke 202..

Jue ~ mama DnD said...

sue.... td tgu gak 202 tu ..masa tu baru 13+ letih plak syik nak refresh jer... lunch ada mkn² kat staff lounge... sekali kul 2.30 tgk mimi yg menang.... uwaaaaaa..
nak gak hadiah... sue jauhnya nak tgu 1001.... xder ker tuk 303 ker..404 ker...hehehe

wanie said...

wah..ramai dapat hadiah ni..nak jugak!!!...

Ayong said...

haah la sue..apa kata kau 333 ke..444 ke...hehehehe

mama-ie said...

wooohooo.!!!
aloha...pandai ler kamu ni puan sue..berebut smua mai kt sini..akak ni terlambat hu hu (busy weii..)

akak stil blog in the making...rasa sok bleh la amek add yeak!
adoii sakit kepala (mcm dlm iklan...)

nape aritu akak tokleh comment kt bog ni ehh?

Hirda Ibrahim said...

LOL...
laa br aku tau..rajin ko sue...hahaha
aku bagitau awal2, aku kompem x lucky punya...

w@rienz said...

wah..ramai dapat hadiah ni..nak jugak!!!...
akak..ape no bertuah lepas ni??

Related Posts with Thumbnails