Followers

Thursday, November 27, 2008

pegi mana ni mama.... ??

cuba teka maryam & co nak p mana??? 1st time tau... mama & ayah sgt teruja :P

maryam dah bosan sementara tggu time nak msk hall... siap leh baring2 kira2 star kt bumbung.. keh keh keh...

maryam & co tgk wayanglah... al-hamdulillah maryam gudgurl.. memula dia cuak..muka pun masam je masa kt dalam..siap tutup telinga..bicing dia kata.. pastu ok.. dah separuh cerita dia bosan.. kasi dia men tangga mujur x ramai mlm tu.. ada la dlm 20 org...lega.. n sgt selesa... km amik couple seat..rm24 cerita Madagascar @ cineleisure damansara

kesimpulannye maryam lulus!! len kali leh p lagik.. yahooooooooo dl masa xde anak mmg acara wajib km.. msk panggung nih.. muahaha

19 comments:

madam CT said...

well behaved ni budakkk..

x sabar nk tgu delia lak beso..

lama dh x masuk cinema ni..

yong said...

baguih le maryam..ontok2 duk dlm panggung..

heheehehe

oliole said...

saya pun macam CT tak sabar sabar nak tunggu asha besar...company saya banyak tiket tayangan perdana...
dah banyak kali bagi buang tiket tu camtu aje...
ingat nak tinggal asha tapi kesian pula...last-last semua tak payah pergi...senang hati...

eija28 said...

wah...bagus lor maryam....lps nie leh bawa masuk wayang lg....

Mimi~Najeeb said...

bravo maryam...(clap..clap)..pasni bole la gi tgk wayang lagi..
Aku pun nk try bwk anakku...tapi bila la agaknya??

SSulieana said...

lama nye x tgk wayang....

Fateen said...

bestnye maryam dh tengok madagscar.. kami plan nk bawak diorang g tengok, dh plan b4 citer tu kuar panggung lg.. tp xsempat2 lg..ghase2 weekend ni ok sbb dh kensel nk g KL..

Zanna_MamaBatrice said...

bravo bravo
maryam dah lulus ujian tgk wayang...
see sue....ok kan....aku dulu memula bw batrice nengok kungfu panda dlm kepala otak nie pun sama cam ko ler...aman ke idak nak nengok citer tu nanti...skali, sungguh suprise lorr....baik yg amat....he he he

nie pun tgh cari masa nak bw dia nengok madagascar....asyik tertangguh jer....he he he...best tak sue citernyer...

Azie said...

syok yer tgk wayang ..aku nie xtau bila la nak p yer...zam suh tgg depa besar dulu,

Hirda Ibrahim said...

eh sama le pulakkk..
aku dh booked ticket nk tgk madagascar 2 gak ahad ni dgn kakak2 & anak2 sedara aku. kat cineleisure gak le..hehehe...

eh sue, ko beli tiket kat maryam x? aku dh booked online. x sure hardy depa charge for 1 seater ke x.

pasni leh kita plan kuar ramai2 bwk anak tgk wayang pulak kan? besh besh..

Puan Iza said...

Wah! bagusnya maryam....lps nie bolehlah bawa maryam pi tgk wayang lagi...bestnya...aku pun dah lama tak tgk wayang....huhuhu...
kalo aku la bw haikal masuk panggung...abis la sue ooiii...haikal tu mana leh dok diam....dok statik jer....tak aman nnt org lain nak tgk wayang....huhuhu

muhaiyom said...

serononknya..maryam dpt tengok wayang..lulus pulak tu..next time leh la ajak mama & ayah p lagi yer..hehehe

mrs khairul said...

sue aku br plan nak p next week bwk kanda..tp en khairul bising takut kanda ngamuk..aku tak kira nak pg gaks..dia xmo aku culik kanda kami p berdua jek..hahahahah

aniway tahniah maryam kerana behave kt dlm tuh..

Mama Mya said...

wah pandainye maryam nengok wayang.. cik mya lum pernah nengok wayang lagi hehehe

Sham Ummi Echa said...

ko da bwk maryam g tgk madagascar ni ek.. aku pon plan nk bwk echa gak pg.. igt nk g sabtu nih..tp laki ajak blk kg plak.. so cam nk g hari ahad la plak.. skang ni dok saja suh dia layan iklan kt tv tu dlu.. move it..move it.. x sbr da aku ni nk bwk echa tgk wyg.. slalu kalo nk tgk wyang aku ngan laki aku siap amik cuti tu g tgk berdua.. sbb kalo weken sian lak nk tggal echa kt umah wan dia..

Intanaziela said...

kami pun baru pergi menonton semalam... anak dah besar ni senang sikit nak tengok wayang kan.. :) cute je maryam possing...

Mama Mya said...

sue jemput datang blog jap.. amik award yer..

Norsham said...

kami punya zaman tgk wyg dh berakhir. lar ni lbh selesa lyn dvd kt umah ja. sbb mcm² gaya kami buleh buat masa tgh layan dvd tu. haha!

Cik Puan Mimi said...

baiknyer maryam.. tapi tengok dia tu memang lemah lembut.. tak macam emily ganazzz.. tak berani bawak emily, harus baru tengok 10 minit, aku dah kena keluar panggung sebab minah tu mana geti duduk diam.. kalau bawak farhan tak pe, dia baik sikit.. pernah bawak farhan tengok wayang CJ7.. best jugak

Related Posts with Thumbnails