Followers

Thursday, November 20, 2008

Nuffnang Friso...

A Family Day Out is always important and exciting for parents and their children. It's the day where they can spend quality time with their children which is important for their growth. That's why we proudly bring you the first Nuffnang Friso Family Day Out!

Nuffnang Friso Family Day Out


We're calling all bloggers who are parents to take part in this exciting community event by Nuffnang where we will be having lots of games suitable for your children aged 1 to 8 years old, talks by nutritionist and other bloggers sharing their parenting experiences.

That's not all as we're giving away lots of prizes during this event and among the captivating ones are a dream vacation for a family of 2 adults and 2 children to Disneyland Hong Kong for 3 Days 2 Nights and a Sony LCD TV.

If you will like to participate in Nuffnang Friso Family Day Out, please do check out the official blog post here.




dah lama dpt email ni..huhu tp km x dpt p la..en abu keja sabtu mggu tu.. ohhhhhhh klu x besh gak.. tp mesti ramai...hurmmm

sapa yg ada iklan nuffnang camne? byk x dpt uwang dlm akaun nuffnang?? sy punya sket je.. x rajin klik2 iklan ..hehehe dl masa x bape sibuk ada gak dok klik2 ok la cepat je naik duit.. ni dah slow...

6 comments:

eija28 said...

wah..ada family day out..best tu...

wanie said...

sue..wanie pun mula2 ingat nak jugak try contest ni, buat entry pasal family day out ni..tapi time tu wanie takde kat sini pulak...hubby ade job kat kuala kangsar..balik teluk intan la sekali...

Cik Puan Mimi said...

akak pun tak dapat pergi.. hubby gi bandung.. tak berani nak drive bawak f & e bertiga jer.. ada kang emily tu tak leh duduk diam. kalau dekat2 tak pe la...

Jasfyra said...

aku malas nk p.sure ramai gilos org kan..iklan nuffang??? aku nya baru rm 2.25..kekekee

Zanna_MamaBatrice said...

best kan sue...tp zana tak berani nak masuk arr..kot2 dpt invitation tp aku tak dpt pergi....buat keciwa jiwa dan raga jer.....tahu2 jer lah aku kat selatan nie...

sue....camner ko nyer duit nufnang leh byk erk...zana baru 1.46 jer....bila ler nak ratus2 gitew....hik hik hik....aku sebenarnyer tak paham sgt concept nufnang nie...ko citer sikit....

i'm ソソ said...

saya pun dapat email ni...tapi tak dapat pergi laa...
nuffnang ni saya biar aje...tau berapa faham...

Related Posts with Thumbnails