Followers

Thursday, November 06, 2008

No bertuah..

Thanks ye kwn2 suma sudi main2 ngan sy..saje hepi2 sket..masing2 letih kerja..ngan adanya cabutan btuah ni.. rileks sket...hepi time gitu.. hihihi.... tahniah pada oli, iza, zuera & k.mimi ..insya-Allah sy akan pos adiah secepat mungkin utk oli n iza..zuera & k.mimi sy bg kt besday bash mia & mija eh.. pasalnya lama la plak nak tggu no btuah 1001 & 2002... pada kawan2 yg lain jgn putus asa..usaha tangga kejayaan ... no btuah yg paling besh ialah yg ke 5000 ...hadiahnya ialah sehelai blouse.. pemenang kena la bgtau saiz ek.. sy akan beli ikut saiz n warna yg dikehendaki... fesyen aii yg pilih okeh??? insya-Allah :)

ada juga hadiah misteri... nama pun misteri so sy x leh bgtau caranya utk korang dptkan adiah itu..mungkin kah dgn komen tbyk, komen terawal @ terakhir dah etc.. korang boleh menang byk kali ..x kisah.. sy buat utk suka2 jek.. xde niat lain...

14 comments:

Hirda Ibrahim said...

ni game apa ni?
apsal aku x tau nih???
x aciiii.... huhuhu...

wanie said...

kena masuk blog sue byk kali ni..nak jugak hadiah..hehehe

Zanna_MamaBatrice said...

meriah erk sue...
kreatif ko....
tak terpikir ler plak aku nak buat cam ko nie...
xpelah...nanti kalu aku ada rezeki lebih...aku pun nak ler bg2 adiah kat kengkawan cam ko buat nie...
moga sue murah rezeki...amin...

bila ler turn aku nak dpt adiah nie......sumer dah melepas....jwbnyer kan tunggu 1001 ler....

Zanna_MamaBatrice said...

erk lupa plak...
ko buat ler special no utk 303 plak he he he

i'm ソソ said...

no bertuah kena laaa 88888

Cik Puan Mimi said...

Ya Allah Ya Tuhanku, semoga aku dapat la hadiah misteri tu.. aminnnn :)

Mimi~Najeeb said...

lmbt lg No.1001...huhu
Takpe aku akan berusaha ke arah itu..kejap je ..tadi aku da jadi #347..hihi

Puan Iza said...

mg hepi time sue...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak...kite tukar2 link tau...

lieya_latif said...

game ape ni sue....adus ketinggalan keteapi sungguh daku ni....nak gak join ler he he he he

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

saya pon nk hadiah jugakkkk..hehehe

Fateen said...

pack sgt timetable masa tu..pulak tu g masa weekdays, adik plak nk buat mkn2 masa rabu tu..tak sempatlah..lps tu on the way lg cousin kat shah alam dh call soh dtg mkn kat umah coz lama sgt x jumpa..kitorang pun dok terkejar2 dr KLCC nk ke shah alam, itupun dh lewat gak baru sampai umah dia..hari khamis mlm bertolak balik johor sbb nk hantar parents g mekah..nnt kalau kami kesana lg, insyaallah akan singgah..

Ayong said...

ohh harap2 kuiz hang ni nanti tempoh tutupnya malam2 ye..aku ada kelassss da setengah hari esok!! tak dapek nak ngadap internet dooooo!!

hehehehhe

Cik SaLL said...

ni blog plg happening la..suke2...bg la byk2 adiah...tak kesah la sy tak dapat pon...tp cam syiokk je..cam ala2 oprah lak..bg adiah2 nie..suke2...5 bintang untuk penulis blog...atas kreativiti..inovasi anda...teruskan usaha anda..eheheh..cam gangstarz lak..

Related Posts with Thumbnails