Followers

Friday, November 14, 2008

Masih bzzz...+ kuiz

Salam suma kawan2ku... maaplah ye sy sgt sibuk buat masa ini...2-3 hari kerja byk + blk lewat kol 6.30 pg dah kuar umah nak p opis...pastu 7.30 ++ mlm br sampai umah...mlm mmg x larat nak online dah.. huhuhu..nama2 pemenang akan sy hold dl.. insya-Allah nextweek sy akan umumkan.. rasanya hampir suma akan dpt adiah... :) ...

hihi cam besa nak gak tepek pic me + nieza with TDM pada PDS8, 12 December 2008... okeh soklan kuiz mggu ini...cuba teka tudung yg saya pakai kaler apa??? sorg boleh teka sekali jek.. kuiz tutup kol 2.00 ptg ini :) hanya 2 org pemenang yg paling tepat + pantas akan dpt hadiah :)

19 comments:

Jue ~ mama DnD said...

jawapan dulu eh.. kaler creame

Mimi~Najeeb said...

kaler kuning cair

Jue ~ mama DnD said...

sue.. akak slalu gak jumpa TDM ni in life.. coz dia slalu dtg ngan TSH ke MMU ni.. tp x penah berkesempatan snap pic ngan meka..hehehe...

Cik Puan Mimi said...

kaler krim cair

i'm ソソ said...

wah! bestnya dapat bergambar dengan TUN!

wanie said...

kaler cream

Ayong said...

uiks soklan kau sue...ayoyoyoyo

aku rasa...ermmm kaler cream cair ala2 white..


heheehe buleh aku jawab cenggitu????

Mama Mya said...

wah bestnye dapat bergambo ngan Tun..

Sue@MamaMaryam said...

kuizz tutup !!!

Hirda Ibrahim said...

kaler putih ke'grey'an. wahhh ada ke ayat camni??
wei pompuan ni, asyik bzzz je memanjang. aku baru leh rilex skit. ni baru nk pi meronda blog2 org...

lieya_latif said...

alah....tak sempat nak teke ....


sue, bestnye ko dpt snapping2 ngan tun...aku minat die...nanti kalo die ade kat opis ko infom aku...leh aku dtg amik2 gambar ngan die....

PANG!!! kene pelempang sebab ngade2

eija28 said...

colour cream....posing sakan ko dgn tun erk!!!!

Sham Ummi Echa said...

kenmain lg himpit Tun yer.. alamak da ttp la plak...

Jasfyra said...

owwhh!!! i like that man..hehehe..jelesnya ko dpt berposing ngan dia sue..nak jugak...tah bilalah..huhuhuuu

ala..dah tutup ar kuiz ko nih...uhuksss.xsempat nk jawab

Zanna_MamaBatrice said...

pasai ko cepat sgt tutup sue kuiz ko nie...
alahai melepas ler aku nak teka...
tak kira...dah tutup ke belum aku nak teka gark...
aku rasa ko pakai kaler krim kekuningan kot...he he he he..cantik baju kebaya ko...

woi....ko gambar lagi ngan Tun...menci tau...bila ler aku dpt dok sebelah Tun cam ko erk....aku giler admire ngan Tun tau....dia ler pemimpin yg paling berwibawa....chewaah..tetiba terpatriotik plak...he he he

wanie said...

sue, wanie dah dapat hadiah 1001 tu...time kasih ye...belum ape2 lagi irfan dah berebut dulu hadiah sue tu

~~ciklinn~~ said...

alahai terlambat da...... huhhuhuhuh hari ni penat mendowload so takleh nak jenguk2 blog... takper aku tunggu kuiz lain lak...

sue best ada gambar dgn TDM... simpan gamabr ni sue.. nanti dah tua2 mesti seronok tgok gamabr nie.. boleh tak aku nak amik gambar dgn dier....waakakakkakak

mama-ⓘⓔ said...

aisehh,dah terambat ler plak..
mlm sudah baru nk bukak ni haa..
busy gilos laa....

nk teka gak : ijau cair!!!

**len kali kuiz tu open 24jam,pastu baru bleh basi..ok! he he he

Norsham said...

sue!!! saja nk bg akak jeles kn? kejelesan ku sdg brada pd tahap criticaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!! tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!

Related Posts with Thumbnails