Followers

Thursday, November 06, 2008

Maryam & Mama



comel sgt bila maryam ikut apa yg mama ckp... yg penting puting x tinggal ye tu yg sora x clear... ni sebelum tido mlm bila tah.. saje main2 ngan dia...

pssstt adik, mama rindu sgt ngan adik !!!

Cam besa time mama bz buat projek.. budak ni pun nak nolong sama... tekanan je tau .. kdg2 rasa lawak pun ada dia ikut apa yg mama dia buat... klu x bg dia buat sama selagi boleh dia akan tanya.. buat apa ( maryam kt ape..cam org perak) mama? ape tu mama? nah..(sambil hulur benda yg x diperlukan.. iskh..) pahtu kang tanya lg..soklan yg sama sampai la mama ni naik tensen... last2 ayah dia kasi satu bakul, baki span n daun2 utk dia buat gubahan sendiri... br la senyap... tu dah siap la tu gubahan maryam... hihi layannnnnnnnnnnn .. mama, chantekk x ??? chantek la syayanggggggggg...pandai la adik nih... maryam senyum2 jek...


esok ada kuiz !!! tggu...

10 comments:

Jasfyra said...

rajinnya maryam tolong mama..
sue, kalo dia asik tanya2 tu kadang2 geram gak kan..hehehe

Zanna_MamaBatrice said...

maryam...gubah satu utk auntie zana boleh?

xpe sue...budak byk tanya coz' dia nak xplore...cuma kita nie kekdg x sabar kan...benda cpt jadi lambat..he he he...

Hirda Ibrahim said...

LOL..cute je.
aku dgr bunyik "a uu, aa uu" je..

tu dia, like mother like doter. minah bunga... hehehe

wanie said...

maryam pun ade bakat mengubah bunga tu...cantik..
budak2 baya2 maryam ni mmg kuat bertanya kan...lepas satu satu...

Mimi~Najeeb said...

tu la dia..like mother like doter okeh..suka bunga2an..mmg terserlah ke'girl'an dia

lieya_latif said...

alahai cute maryam dok gubah bunge....anak sapo laa nie...pandai sungguh...cepat2 beratur mintak borang calon menantu...he he he he

sue, nanti aku tgk video bile lik umah, kalo kat opis tak leh....ofis kerajaaan ni sume bende nak di block ...haik tuih tul he he he h

i'm ソソ said...

kenapa pula saya tak dapat tengok video tu , sue?
mnaryam tak mau kasi saya tengok ke?
huuhuhuhu...
pandainya dia gubah bunga...

lieya_latif said...

SUE, aku dah tgk video...dgr nye uuuuuu uuuu uuuu jek keh keh keh keh...comel suare maryam...suare maknye pun same....kalo en abu dengar, cair gitu hi khik hi k

CT SITU said...

ada quiz???ha akk tgu ni..akk tggu tau..akk tungguuu..muahahaha

azie(mama auni& erin) said...

hang tau sue nonie pun klu cakap apa2 puting tue xlepas dari mulut...aritue dia berenti isap putingdia tgk elin isap dia pun isap balik adoi...

Related Posts with Thumbnails