Followers

Tuesday, November 04, 2008

Mari naik bas !!!

Sabtu + Ahad br ni Maryam & Co balik raub... hari tu dah janji nak bw maryam naik bas.. so dah ada kemudahan km pun naik la bas pg sabtu tu.. bas tu cam bas mini ..kaler ijau...ayah plak bw keta .. dekat je pun umah sy ke bandar raub tu dlm 5 min.. tp naik bas jd 15 min.. suka betol maryam tambah plak kakak ma & kakak lesya ada... bas x penuh..x la malu nak amik pic.. huhu... maryam siap tanak tuyun dr bas.. driver tu gelak je tgk perangai dia.. pastu nak turun tangga sendiri... iskh... blk tu km naik keta..x larat la nak jg tiga beradik ni... melasak ...udahnya dlm bas tu dgr sora sy jek.. hihihi..

11 comments:

Jasfyra said...

sangat nostalgia ok naik bas ni...dah lama gila xnaik bas.last naik masa uitm..eh!! bukan,baru je aku naik...hahahahaa..naik bas MIAT p open house kt HQ aritu...kakaakaka..

amboi maryam, suka betol naik bas ye..nanti kita naik sama2 ek..hehee

Hirda Ibrahim said...

bas tu classic weihh...
mana ada cam bas kal kl ni dah. nostalgia tu..
aku x tau camna reaction hardy naik bas... hehehe

Puan Iza said...

hehehe..naik bas yea maryam...sonok ek...tak dpt bayangkan kalo aku bawak haikal naik bas....mau kelam kabut bas tu jadinya...anakku tu kan mana tau dok diam....huhuhuhu

Sue@MamaMaryam said...

zuera ~ aku pun lama dah x naik bas..teringat plak zaman berebut naik bas UiTM kt bgnan UMNO dl..huhuhu weh kite naik bas nak ke mana???

hirda ~ wuyoooo mesti klu ko bw hardy naik bas..dia kagum... hehehe...


iza ~ sama je iza..maryam dok diam pasal dia takut kt blkg km ada india.. hehehe.. mesti haikal suka klu dpt naik bas...

SSulieana said...

lama dh x naik bas...tgk tingkp bas tu pun dh tau betapa lamanya usia bas tu...mesti laju gileerrr....

azie(mama auni& erin) said...

seronoknyer naik bas yer maryam..suker tgk dia makin cun

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah geng bas sekolah ni...best tul maryam dapat naik bas..tak sabor nak ajak jannah naik..
kclassic tul bas ni sie..

Sue@MamaMaryam said...

suli ~ hahaha laju sgt la sampai klu kayuh beskal pun leh potong tau ini bas..

azie ~ suke dia tau.. angin tu.. cun ke??? buruks la..

k.iena ~ hehehe bas mini jek.. tp syok arrr cam naik bas kt dlm zoo plak..slow jekkk

Ayong said...

paling last aku naik bus, nun ha bus kolej akuk ni ha..hehehhehe merasa jugaklah si Chem ni naik bus...

Mimi~Najeeb said...

aku tgk bas ni teringat masa aku study kat Kedah dulu..camni la tingkapnyer lebih kurang.
Seronok ye sampai xnak turun bas..hihi

Jue ~ mama DnD said...

bestnya maryam naik bus.... bagus a maryam ni cool jer ngan sepupu² dia..cam dah beshor² jer... rezeki maryam .. mama blanjer niak bus eh.... kekeke teringat plak kisah satu ketika dulu pernah gak bangan nak bw danish naik bus dr kg p bandar segamat...masa tu lala xdok lai... tgu bus kat 1 jam... lastnya p bandar naik keter..ekekeke...

Related Posts with Thumbnails