Followers

Monday, November 10, 2008

macam2

tekanan jiwa bila pk kan hari esok ..(today 9/11).. hari yg sibuk... huwaaaaaaa byk keja ... byk n3 nak kena buat ni.. smlm agak bz x sempat nak online insya-Allah mlm ni sy buat n3 byk - byk..byk sggh nak diceritakan ... mula dr cerita sabtu ptg, ahad sampai la xtvt sy mggu ini.. tag lg x buat..utang 2 tag.. ampun oli + zanna.. x tahu la bila sy boleh buat... sowi ek (maybe x sempat nak melawat umah korang) ... me sggh bz....ngan projek yg x siap2..

~ isnin + selasa siapkan OHS + report = pening la aku ..heh!
~ rabu PDS8... sy & geng kena jg bookstall + merchandise PLF...
~ khamis pg2 kena p KL ada OHS ngan Tan Sri Salehuddin ex-KSN + report bookstall + merchandise PDS8
~ Jumaat staff meeting

*** salah time auto publish plak..patut la x kuar2..hihihi.. dah ada pemenang utk no 1001.. sapalah yg btuah itu ek.. tggu.. me dah abeh baca buku kt bwh tu..boleh pulang jap lg..yeahhh syok!!!

6 comments:

ILA said...

wah...wah...wah veru the busy yek!! nak buat camne dah makan gaji yer tak?...redha je la heheh

ILA said...

eh salah eja pulak...(VERY)bukan veru yer!! sama la kita ni pon bz dok pikir nak buat company profile...tp, bos soh rehat dulu disebabkan tekanan darah aku yg naik mendadak ni...huhu alahai

wanie said...

bz ye..takpe2 buat pelan2...

Zanna_MamaBatrice said...

ooo...x siap keja umah erk...
nak kena rotan dah nie...

xpe sue.....nak wat camner kan..busy...

penuh diary ko minggu nie sue kan...
xpelah...pelan2 buat erk...

Zanna_MamaBatrice said...

alamak...camner aku le lepas no 1001 nie....td masuk baru 7++...cepat tul ler dah sampai 1+++...mmg tak bertuah sungguh ler aku nie sue

Hirda Ibrahim said...

aku tunggu pic bday bash mia & mija jek... hehehe...
nanti aku online fr sana k?
12th aku x leh online rasanya. sepanjang hari meeting. mlm balik hotel br leh..

Related Posts with Thumbnails