Followers

Monday, November 10, 2008

lepas itu....

mula2 nak ke alamanda lepas besday bash mia + mija tu tp tgk maryam cam ngantuk jek.. selalu klu dia penat sgt..msk keta je dia terus tido.. tp sampai ke simpang besar dia still leh main2.. tanya dia nak jln x.. maryam kt dia nak tido.. jap pastu dia kt nak jln..terus p alamanda... byk plak mena alah ni.. nasib la leh guna syiling 10, 20 & 50 sen..korek la merata beg..dapat la maryam main 2 kali.. bagus la..stgh2 mesin menan ni leh guna duit 50 sen jek.. jenuh nak p tukar..



hehehe...suka maryam tgk kedai2 yg ada display camnih.. mesra alam dia dlm ngantuk2 tu

ada la dlm 1 jam km ronda2..pastu km blk.. belum sampai kem peng tggi maryam dah zzzzzzz sampai kol 4.30.. opss km x terus blk ye km ada misi mencari... tggu next n3.. suspen sggh....

6 comments:

Mimi~Najeeb said...

maryam, ada dengar tak bunyi mbeeekk kt display yg bawah tu?hihih..anak dara ko nih sue sgt aktif..dlm ngantuk2 tu dia still lg nak naik ride tu ye..
p/s - frust tul aku x dpt gi befday party mia n mija coz 'tersangkut' hujan lebat kt area rumah aku..tak dapek la jugak aku nengok katalog vantage ko..bwk tak tu hari?

Jasfyra said...

ngantuk2 tu sempat lagi tu maryam nk naik menda alah tu ek sue..budak2 mmg suka naik menatang tu kan...kena layan gak..kalo x kang..melalak..hehehe

eija28 said...

sue lajunyer ko hapdet blog....x bz ke hari isnin nie?aku sempat salam ko jerk sblm blk mase kat besday bash mia & mija semalam...x sempat nak borak2 dgn ko...takpe besday bash hardy nanti kita jumpe lg ok!!!!

Zanna_MamaBatrice said...

berderet2 ha entry ko nie sue...
sib baik dpt kejar..

he he he..
maryam dlm ngantuk2 pun aktif lagi..
yg tak tahan piccas dia dok terjengguk nengok kambing batu tu..he he he

su, camner ko nyer adv nufnang nampak erk...adv aku tak nampak pun...

lieya_latif said...

WAH WAH semua pakat serbu alamanda pas gi bash aku yeak....harus aku jadi duta alamanda ni ehe he he heh e....

same lee sue, kalo gi sane...mmg syiling aku kene ketuk.....pokai!!! pokai!!!!

~~ciklinn~~ said...

alahai tomellnyer maryamm..

huaaaaaaaaa sue,... gerammnyer tgok korang ber gather2 kat besday mia tu... aku tak dapat join lah...

aku dah lama tak menjejak kan kaki ke alamanda tu...

Related Posts with Thumbnails