Followers

Wednesday, November 26, 2008

@ kedai lampu


ahad br ni km menjalankan misi mencari lampu + kipas hehe kata nak naik taraf hall..harus la kan.. .udah rasa cam nak duk umah br...padahal dah 4 thn dok umah ni.. slow2 la kan... km buat ikut kemampuan & janji puas hati lmbt sket xpe... maryam cam besa kagum la tgk lampu yg bmcm pesen.. km amik yg simple saje.. x mo la lebih2.. x sesuai..serabut mata ku ini.. harap2 ok la umah km..hoho takut wooo nak tgk hasilnya...

psstt k.CT chantek x gaun maryam itu??? thanks ya!!!


http://assyaimashoppe.blogspot.com/ tgk sini untukk


SPECIAL CAR SIGN..

16 comments:

madam CT said...

haaaaaaaa bru nmpk jelas..

chantekk ar maryamm..ayu gituuu kan ngn gown tuuu..

Zanna_MamaBatrice said...

cari sue jgn tak cari
bab2 cari lampu nie kalu gi ngan hubby aku...mmg best...dia nie mmg pantang masuk kedai lighting....harus berjam kalu kat situ....coz' dia minat main ngan lighting kalu kat umah...
rumah kami tu...lampu kalimantang tu elok2 kaler putih cerah...dah tukar kaler kuning dah sue...sakit mata ooo....
skang nie dah tengah berangan2 nak cari standing lamp nak letak kat sudut.........

ala sue...rumah jer lama......sesekali nak gark touch sikit kan utk nampak pembaharuan....insya allah cantik umah ko tu nanti...

tu gown yg ko kirim ngan kak ct yerk.....cantik arrrr

Jasfyra said...

sue, nanti tepek lampu mana ko grab ek..nak tgk gak..
maryam comey ar pakai gaun tuh..

Puan Iza said...

sue..ko hias umah ko tu cantekk ek..nnt aku nak dtg tau :-)

wanie said...

nak upgrade hall ye...wanie pun tgk survey2 lampu ngan kipas..lampu dinding ngan kipas untuk bilik irfan...

~~ciklinn~~ said...

wah mesti kebaboom ni nanti.....

iyerlah kita penuhkan pelan2 kan...
aku ni lak ntah bila nak duk umah sendirikk...... taksabar rasanya nakmenghias n deco2...

mrs khairul said...

sue..ko tukar lampu chandeliar ker (betul ke aku eja nih)sure berkilau2 hall ko kan..ni yg nak buat aku terjah umah ko nnt...

weh sejak2 ahir2 nih aku tgk maryam sexy siot..sure en.abu dh mls bising2 kan..ala..kanda bukan xmo layan maryam..maryam lawo sgt..tak sepadan ngan kanda....dah la putih melepakss...heheheh..

Mimi~Najeeb said...

Sue..nnt tepek tau gamba hall rumah ko k..bole la aku beranganss..(maklum la dok umah parents kan..tgk rumah org cantik2 pun jadilah..)

Hirda Ibrahim said...

ni baju yg maryam pakai masa bash hardy kan? cantiksss...

sue,
kipas jgn lupa beli yg remote tau... hahaha..sure pening en abu ada kengkawan yg menghasut...keh keh keh..

lampu, ko buat plaster ciling kan? down light dh ok. cun + simple + modern. rasa cam hotel gitu...

~aza...as / ummie afiq~ said...

wah...wah...wah...mama bz shopping & decorate rumah eekkk??? bab ni yg plg best kan suuee???...hehehehe

muhaiyom said...

wa..besnyer..belikan satu utk aku...hehhee
cari yg cantik2 tau..pas tu tepek gambau kat blog ko..aku nank tengok..klu x dpt tgk kitorang serbu umah..hehehe

azie(mama auni& erin) said...

lawo baju dia....

Norsham said...

isk. akak klo bab deco-mendeco ni mmg suka. tp apakan daya menumpang di rumah orang tua ku. x bley r lebey². bila lah nk dpt umah sniri. huhu. sedey oOo

Mama Mya said...

wah cantik laa gaun maryam tue.. mesti cun lampu yg sue pilih.. umah lama kalau naik taraf sure nampak cam baru hehehe

Cik Puan Mimi said...

tak sabar nak tengok "wajah baru" rumahmu itu.. pasti kelas dengan lampu yang cantik2 tu.. hehehe.. nanti jangan lupa jemput kami gi "hall warming" tau (heheh ada ker hall warming, selalukan house warming.. :)

mrs hafiz said...

sue, lawa baju maryam!!

ala takpe dah duk 4 thn pun, kasi makeover rumah kan.. ko buat divider "aquarium" angan2 kita tak? nnt hasil harus tunjuk..

rumah subang aku tu terbengkalai peng-upgrade-dan.. tp takpe la.. tak duduk pun..aku igt nak suruh abg aku jual je, tp dia syg pulak..

rumah skrg, aku cuma nak reno porch dulu.. sebab rumah tulah paling buruk kat situ.. cian aku..
depan rumah jd tempat kucing bertandang..tgh tgu org tu buat pagar rumah abah aku, pastu br aku suruh org yg sama wat porch kot..

Related Posts with Thumbnails