Followers

Tuesday, November 18, 2008

Jom jalan2...


klu mood baik dok sengih je klu nampak kamera..klu x inilah jadinya... bertuah sggh la budak ni.. siap tutup muka ngan topi tu.. pic ni amik pd jumaat mlm.. saje km p jalan2... nak cari suar renang utk ayah sebenarnya.. tp xde la plak seluas supermarket tu.. chaittt last2 meronda..x beli apa pun... cadangnya sabtu tu nak p pool.. tp ujan je dr kol 3 pg.. so kompom la kolam kanak2 tutup..kotor la airkan..

asyik2 naik benda ni.. lepas ronda2 cari suar renang x de.. maryam nampak benda ni.. nasib ayah ada duit syiling 50sen.. dpt la maryam naik 2 kali.. kena kumpul duit syling 50sen la lepas ni.. byk plak dah benda ni kt tingkat atas supermarket ni..

11 comments:

wanie said...

seronok ye maryam jalan..irfan pun pantang nampak benda camtu...mesti nak main..kalau takde syiling jenuh la nak memujuknye..

tiap2 minggu bawak maryam pegi swimming ye...satu hari nanti nak ikut jugak la...takpun meh la dtg rumah wanie...leh swim ngan irfan kat pool rumah wanie..tapi kecik je la pool dia...hehehe

eija28 said...

sukelah tu maryam naik ride tu....iman klu eija bawa g alamanda suke betul dia naik ride tu....senang jerk nak suruh dia turun dr ride tu masukkan duit...ride tu bergerak baru dia mahu turun...klu x mmg dia takmo balik...syoknyer nak mandi kat pool erk...

Zanna_MamaBatrice said...

Sue...comel plak maryam ngan topi tu
dah ala2 model hip hop ok...

ooo...nak cari suar renang ayah erk maryam....baju renang mama tak cari sekali ker...he he he...

sama ngan batrice sue...kalu gi supermarket...pantang nampak benda nie....asyik nak naik jer...kekadang dia dah sampai dulu dari kita.....lotih nak layan....la nie dia kemaruk ngan binatang yg boleh jalan2 tu....dulu takut...skang dah tak takut......adoi ler....
tp betul arr sue...mmg dah kena spare duit syiling 50sen dlm wallet kan....

Mimi~Najeeb said...

najeeb tak minat la pulak naik ride camni..apsal ekk..hari tu try letak dia nak lompat turun..penakut kot kan..huhuhu

nak swimming ke? bestnyer..lama dah aku x swim..baju mandi najeeb da kecik,. baju mandi aku laaagi dah kecik..tp until now aku tak cari utk dia (dan utk aku la jugak)

azie(mama auni& erin) said...

hahah mcm auni gak sue sume budak sama klu nmpk benda nie jer mesti nak naik...klu aku & nizam nmpk benda dari jauh kami dah lari...lagi 1 kuda yg berjalan RM5 15 minit tue...huhu menangis dia klu babah xkasi naik.

~~ciklinn~~ said...

wah jalan2 yerk.... sue ko tau anak2 aku kan kalo nak naik benda tukan..aku cakap nanti meletups.. wakakkakaakkak...so sampai skrg diaorg tak berani dekat punnn..... ha jahat tak aku????

Cik Puan Mimi said...

cute la maryam pakai topi tu.. ha ah la maryam ni dah macam trademark dia kan pakai topi.. kalau emily kejap jer dah campak.. rasanya dah lama tak belikan emily tu topi..

pasni sue kena stanby la coin 50 sen tu banyak2... sebab kat mana2 ajer pun pasti ada ride ni kan

lieya_latif said...

sue, dah lame tak swimming ni...bile planning nak bawak budak2 ni mandi mande lagi....jom!!!!

alahai bab2 menan masuk duit gerak ni...mmg lieya jauhkan dari mia....yele...abis kopak syiling aku nanti hahahahahaah....

comel maryam pakai topi....auwww!!!!!!!! manje gitttus

Sham Ummi Echa said...

comeinya maryam pkai topi..siap buat mcm2 aksi muka tu... hehehhe..
betul la sue.. kalo bwk g shoping mall.. jgn la dorang ni trnampak ride mcm ni kan.. letih oo nk tggu dorang turun dari menatang tu sumer.. pntang nmpk sumer nk naik kan.. da tu kita la letih nk cari coins byk2..

Jasfyra said...

wajib ada duit 50 sen kalo p shopping complex sue..sama ar ngan dina n arissa..mesti nak naik..layan kan je ar..hehehe

wah, canggih ar kamera ko sue.ada smile shutter..senyum je terus dia snap ek..bestnya...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

alamak maryam dah jadi model topi..cute sangat..jannah kalo nampak ride tu niat nak naik berkobar2, tak leh halang2..tapi kao dah start bergerak takutlak pulak..buat ngabeh duit jer...
Su, rajin tol bawa maryam p swimming..ader bagi dia ubat demam tak sebelum tu??kak iena mesti bagi jannah ubat demam dulu..

Related Posts with Thumbnails