Followers

Saturday, November 29, 2008

jom berhibur !!!

jom merempit sama maryam ... x hengat mlm bila km anak beranak kuar p beli susu + diapers & lain2 brgan maryam..atas tu ada pusat hiburan kelurga.. dua beranak ni pun bersuka ria sambil diikuti rapat oleh pn suhana ..yg sedang menderita sakit kepala ... sabo je la.. layan je la.. klu ikut derang ni byk lg game nak men..tp tgk mama yg muka cam poyo terus kansel.. hihihi..

korang nampak x bape byk ride yg ada ??? rasa2 sy dlm 30-40 biji tau.. kopak2... nasib murah sekali naik 50sen sajok... tp bising la kt sini... adusss pekak tinga...


lepas bhibur semua km ke kedai baby ni nak beli susu pasal kt the store tu xde la plak susu maryam.. sekali dah dekat kol 10.00mlm..nak tutup dah.. ayah maryam p sowang.. cam besa minah ni kan anak ayah..asyik uk ek uk ek la nak ngeko... ditambah pulak mama sakat dia.. sy kt.. adik kedai tu dah tutup la.. ayah ada kt dalam.. maryam panik gile.. siap tarik tgn sy ..jomm la mama p kedai.. amik ayah... keh keh keh..siap meraung bagai... riso ayah dia tkurung..mama main2 lg..terus sakat dia... menjerit2 maryam nangis... keh keh keh..suka tgk..sampai merah idung bagai..

pasan x anak patung maryam tu..maryam panggil rabbit tu abit... dia pakai diapers ok.. huggies plak tu.. klu diapers murah x mo.. huhuhu sebelum km p bhibur tu km p kedai mkn.. ada la abg tu tego.. la..rabbit ni pakai pampers.. ni mesti kerja adik ye.. derang gelak jek.. hurmmm maryam2.. abeh suma anak patung dipakaikan diapers.. siap tuka ye puan2...dia kt anak patung dia uk uk ... adusssssssssssss rugi2... maryam kan byk anak patung...


hapdet @ home

10 comments:

Mama Mya said...

wah maryam merempit huhuhu meh kita merempit berdua hehehe..
oo sue wat maryam yer.. jom kita sama2 gigit mama awak maryam hiks
comeylah rabbit dia pakai huggies.. maryam kena tukar selalu tau kang gatai lak montot rabbit hehehe

Norsham said...

itu adalah hint maryam utk ayah + mama dia. hint apa? hint mao adik lar! hahaha!

KV said...

huhu..sain maryam risau ayah hilang. Keh keh keh

Hirda Ibrahim said...

ko kejam sue... hahaha...
sampai merah2 hidung maryam nangis...

tu dia... si abit pun pakai diaper. dh le huggies pun dh naik rega kan sue? aku dok melilau cari satu SA. paling murah leh dpt rm37++.

Mimi~Najeeb said...

bukan main lagi dpt main games mcm2 kt situ..
ko pun x suka ye buniy bising tmpt camni? huhu..sama dgn aku
wohoo..pasni abih la diapers Maryam guna semua..kena stok bebyk nih..hihi

Azie said...

jenuh la kita sue kena spare duit syiling la....

eija28 said...

kesian maryam....sampai merah2 hidung dia menangis....kejam ko sue!!!x ingat punyer maryam naik ride erk...

mrs hafiz said...

wah wah, sakan maryam..

anak aku tiap kali lalu kawasan ni. aku akan alihkan pandangan nya..

tp dia tau gak, n nak tgk apaa yg bising2 tu.. hehe..

pastu biasala aku kedekut, bawa dia lari..hehe.. upah ngan benda lain..

wanie said...

amboi..rabbit pun dipakaikan diapers...nak adik kot...


irfan pun pantang nampak ride masuk syiling tu..kena elakkan kawasan ade ride tu..kalau tak mau guling2 si irfan nangis nak naik ride tu

ainloveboy said...

seronot main yer maryam and co. amboi, diaper tak hengat..apasal tak suh maryam pakaikan lampin kain jer.. cakap kat dia, senang nak rendam kalau abit dia yak..yak hehehehe :)

salam sue. lama tak jumpa, kan?

Related Posts with Thumbnails