Followers

Tuesday, November 11, 2008

hip hip horeyyyyyyyy

saya dah dpt dah nama2 pemenang adiah misteri blog ini..hehe ramai yang akan dapat hadiah... tunggu....sapa2 yg rasa dia pengomen tetap blog ini insya-allah ada la rezeki, pengomen terawal + terakhir pun ada pada n3 terpilih ... ramai yg akan dpt adiah ...x sabar rasanya nak umumkan.. esok sy bz maybe x sempat nak lawat umah korang suma..tp sy akan cuba curik2 time utk jenguk blog..klu sy x sempat tggl komen ampun eh... esok satu hari ada PDS8 klu nak tau apa PDS8 ni masuk sini ek www.perdana.org.my ... pastu khamis sy p Kl ptg br masuk opis.... key lah nak titon dl.. smlm tido kol 2pg buat keja yg x siap2 ni.. main lebih ke hapa ni.. ni rasa pening2 lalat...ngantuk tidak tp rasa cam kebas jek.. letihhhhhhhhhhhhhh gudnite korang....

22 comments:

Cik Puan Mimi said...

sue, cepat la umum, tak sabaq dah ni.. heheheh

wanie said...

sape agaknye yg bertuah tu ye..

Mama Mya said...

wah lajin lah sue bagi adiah.. cepat2 umumkan x sabar gak nie

Mimi~Najeeb said...

wah..siap ada hadiah misteri lg..cepat2 la announce..

Ayong said...

saspennnnn!!

:)

i'm ソソ said...

tak sabar-sabar nak tau ni...

Zanna_MamaBatrice said...

agak2 aku ada peluang tak nak dpt adiah misteri tu sue...

ko nie mmg kreatif ler sue....
nanti2 aku tiru idea ko nie yerk...
suspen, suprise sumer ada.......

selamat membusykan diri ok sue....

Jasfyra said...

xsabar gak...hehehe
walaupon very the busy one...
pandai je ko manage masa wat menda2 ni sue
but i like..kekekee

~~ciklinn~~ said...

cepat sue..aku pun tak sabar nie.. hehehehhehhe

Mama Mya said...

salam sue.. anda telah di tag

NAEMAH said...

lerrr...terkejut btul, igt da ada nama pemenang, rupe nye nk bikin sspen je hehehehe....pandai2...

azie(mama auni& erin) said...

hahaha sue....skrg ada kuiz lak yer lagi meriah la blog klu mcm nie..eh sue ko dah bg si maryam pki subang love x..subang tue tahan tau.....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

nak hadiah jugakkkkk!!!
hehehe

eija28 said...

cepat sue umumkan pemenang.....

Sham Ummi Echa said...

sapa la yg menang yer.. pasni wat lg yer..daku pon nk menang gak..

Norsham said...

wah. mana² blog skang ni ada kuiz. dasat betoi. haha!

Cik SaLL said...

nk tau jugak!!tak sabar...nanti sape2 yg dpt adiah..amik la gmbr sendiri....cam best je..

Puan Iza said...

sapa lah yg bertuah nie...???/

Nandre The Legend said...

hai cik sall,

akulah yang menang tu, sebab aku memang misteri mimpi syakila.

As said...

hmm... sapa la pemenang nyer erk....

Fateen said...

aloo..so, hari nie bleh umum kaa..atau still bz..hehhee, x sabar gak nk tau..

Jue ~ mama DnD said...

amin..moga bertambah murah rezeki sue...x sabar gak nak tau nama pemenang nie...

Related Posts with Thumbnails