Followers

Friday, November 07, 2008

Hantaran + Kuizzzzzzz...


Insya-Allah sabtu ni sy punya SIL ( adik en abu ) akan btunang.. so km buat la satu hantaran... oleh kerana sy ni bukan org yg bseni maka nya buat hantaran pun ala2 perasan sendiri.. hihihi ingat x n3 sebelum ni yg sy kt maryam sibuk sama ngan projek mama dia.. time tu la nak satu lollipop ini.. iskh... bukan nak mkn pun..saje suka tgk la tu... kurang dah satu lollipop...huhuhu


inilah hasilnya.. selama 2 mlm sy buat.. sebenarnya kejap je dah boleh siap tp cam togel plak pasalnya x cukup lollipop.. tu yg sampai 2 hari.. tambah apa yg patut lg... ok la kan?? nak buat canggih cam zaman la ni x reti...

okeh ni soklan kuiz utk mggu ini... bape biji lollipopkah yg tdpt dlm gubahan ini??? pemenang paling tepat @ paling hampir akan dpt hadiah ... tbuka sampai kol 2.00ptg ini... sowang leh teka sebyk 3 kali sahaja...

25 comments:

Cik Puan Mimi said...

sue, saja2 nak teka.. dalam 20 bijik...

wanie said...

nak jawab2...org first ni 11 lolipop...betul2 tak?

MAMA IQA said...

ade 12 bijik sumenya..

Shazwani said...

saye nk try jugak bole teka 3 kalikan ?
1. 9 biji
2. 10 biji
3. 13 biji.

okeh akk pilih ea.
hahah

Cik Puan Mimi said...

sue, ada 3 chance kan?? ok tadi kak mimi dah teka 20 biji kan, satu lagi kak mimi nak teka 15 biji yer.. dan untuk chance yang ke 3 kak mimi nak teka 18 biji.

kiranya pemenang adalah yang paling tepat or hampir la kan..

Anonymous said...

13 bijik

wanie said...

wanie nak teka lagi 2 kali ye...10 biji dan 13 biji...ade yg kena tak antara tiga2 jawapan wanie...hehehe

mama-ⓘⓔ said...

uwahh,melampau soalan ko sue...

akak teka...................
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
jap tgk balik...
;
;
;
;
;
ok! 15 or 17..??

Ayong said...

aku jawab....

1) 15
2) 17
3) 20

Mimi~Najeeb said...

akunyer jawapan:

12, 14 & 15

Intanaziela said...

nak cuba jugak..heheheh 13, 14 atau 17

~~ciklinn~~ said...

ha aku pun nak try....

1.9
2.10
3.11

huargh huarg huargh

Cik SaLL said...

ekekek...cam lawak je akak nie..konpius sy..takpela..demi menjaga ati akak yg telah bsusah payah mbuat kuiz ini..maka sy akan cuba sebaik mungkin..
1.12
2.16
3.18

mrs hafiz said...

10 kot..

Zanna_MamaBatrice said...

adoi sue..
pinar2 ha mata nak kira lollipop tu...
maryam tolong auntie kira boleh...

1) 16
2) 18
3) 20

ok tak sue...

Jasfyra said...

cantik lah sue gubahan tu...kalo aku wat mesti xjd camtu..hehehe
nak teka gak

1-10
2-15
3-30

lieya_latif said...

sue ...boleh ke bagi tekaan byk2...he he he he he...lieya teka dalam 15 bijik ....he he he he he

puh kiri puh kanan...mintak2 mengena!!!!

azie(mama auni& erin) said...

aha cuber yer..13 kot...

azie(mama auni& erin) said...

aku cuber lagi
1. 17
2. 14

Mama Mya said...

nak teka gak

1) 17
2) 18
3) 19

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

NAK JUGAKKK...

1.12 BIJI
2.12 BIJI
3.15 BIJI


HEHEE

Fateen said...

my answer are:

1. 11
2. 12
3. 13

eiNa said...

wahh.. rajinn nya sue..

nak teka jugak la..

15 kot!!

w@rienz said...

hai salam perkenalan..
nk hadiah jgk la..erm, jwpn sy..
1. 17
2. 19
3. 21

Hirda Ibrahim said...

aku teka
1) 20
2) 21
3) 22
hehhhe.

Related Posts with Thumbnails