Followers

Wednesday, November 19, 2008

cerita saya ?

ni la kerja sy ptg smlm ( tadi) kol 6- 7 mlm sementara tggu en abu abeh meeting.. adusssss x tau nak buat apa..klu tau awal sy akan singgah kedai p beli majalah/surat khabar xde la melangut je kan.. x tahu nak buat apa.. last2 godek hp tgk2 apa yg boleh di buat.. sejak beli ari tu x penah tgk pun function hp ni..hahaha tau kol/sms/amik pic + video yg len x tau !!! smlm dah godek2 sket.. ooo boleh la dr x tau nak buat apa..main sudoku tp yg senang je la.. hahaha... kol 7.30 mlm br sampai umah.. sian maryam.. siap2 suma km p mkn mcd mlm td.. x berasap lg dapur mggu ini..hahaha..opss berasap pagi2 je masak bubur maryam + sup/ ikan goreng dia.. dan bekal sy ..skrg ni malas nak p mkn kt luar ..tggl msk nasi je kt opis.. so mlm kira aci la kan mkn kt luar..muahaha kan bii? kan? kan? ...mama x membazir pun tau... ;) (sambil kenyit mata nih )


tahniah yong jd pemenang no btuah 2002!!! gigih ko ek dlm swing2 tu.. ahaks.. tkejut tau..pasalnya smlm cam lmbt lg nak ke no nih...adiah aku pos jumaat ni sama ngan mimi + kuiz mggu nih.. ohh ya aku utang korang suma ngan adiah misteri kan??? sabaq noo aku belum abeh beli adiah lg nih... hihihi

13 comments:

eija28 said...

wah...yong dpt hadiah erk....bestnyer....lajunyer ko hapdet blog sue...

Puan Iza said...

main soduku pun ok apa sue....tak lah boring...
ooo yong dpt hadiah ek...lps ni nombor bertuah bape lak?

Jue ~ mama DnD said...

dah lama akak x main soduku nie... satu masa dulu pernah addicted...bila dpt completekan satu kepuasan rasanya...tp kalo otak dah penat baik jgn main...leh migrain...

Zanna_MamaBatrice said...

ooo ko main soduku erk sue
pandai ko...aku tak reti ler sue...

wei...camner yong leh capture no 2002 tu erk....aku rasa tadi baru jer 17++....cargas tul yong erk...
btw....congrate yong...

bila ler aku nak merasa hadiah dari sue nie...hik hik hik...sue, ko kasi special satu kat aku jer lah sue.....

azie(mama auni& erin) said...

jadi keje jugak nie yer su...hihi aku pun klu boring mau nyer godek2 jugak hp nie...weh bestnyer dapat hadiah ...bila la aku plak nie...

Hirda Ibrahim said...

aku x tau & x pernah main sodoku. aku main snake je dlm hp baru ni.
tu pun leh tahan 10 mins. pastu aku stop main. boring aaa...

ish..bila aku nk dpt present ni?? heheh

Sham Ummi Echa said...

aku pon sama cam hirda.. x tau n x penah main sodoku nih... game kt hp masa baru beli dlu ada gak la aku try.. tp kjp jer pas2 x main dah.. hubby yg suka main game perang kt hp aku... tp aku kedek.. mana leh main game tmbak2 tu lama2 kt hp..kang rosak kang.. sapa nk gnti... dia gak kan..hahahha..

Cik Puan Mimi said...

sue, rajin gak kau buatkan bekal untuk maryam pepagi ek.. kat sekolah cikgu tak buat bubur ker? tak pernah sejarah akak buat bubur pepagi untuk budak2 gi sekolah. hehehe

errr kat opis boleh makan nasi ker?? oo ada rice cooker ek?? bestnya....

psst akak tak tau main sudoku ni.. boleh ajar x

Jasfyra said...

owh...aku tidak ler pandai nk main menda sudoku ituh..kena kira2 kan...aku ni bengap sket..hahahaha

w@rienz said...

huahua...terlepas lg la..
erm..sy dh dpt hadiah tu..thanks eh akak!!

yong said...

wahahahhahahaah

menan kegemaran aku sudoku tu. siap ada buku kecik lagi.kalau buring2 aku ngadap menda alah tu.

psst, ada teknik weh kalau nak menang main sudoku ni..hehehehhhee

yahooooooooooo aku menang! mood aku kan swing2 all the time semalam, tu yg giler punya ngadap blog kau. aku
refressshhh sampai aku dpt 2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muahahahahahahahhahahahaha

shafa said...

Handphone skrng ni canggih2 mcm2 ada. nak browse memang xda masa nya.

mrs hafiz said...

pasni terer la ko mensudokukan diri, aku rs ada org terer main ni.. niza kot.. ntah tak ingat.. aku x minat nombor2 la sbb akutakretimatematik.. :p

abg aku slalu suruh aku asah otak.. tp aku malas kan.. hrp anak ikut papa dia, bkn mama dia..hikhik

Related Posts with Thumbnails