Followers

Monday, November 10, 2008

besday bash mia + mija


Al-hamdulillah km bpeluang menghadiri besday bash mia + mija pd 9/11 ... tenkiu lieya & shah pasal sudi jemput km... mkn suma besh.. bykk wooo maryam suka sgt mkn bihun + agar2... mama & ayah dia sapu suma..ahakss.... ni antara pic yg sempat km amik.. bateri xde arr..lembab je nak snap 1 pic.. jd mood nak menembak kureng.. huhuhu

ni mama2 tgh chit-chat.. anak2 pandai2 bw diri..hihi xde la..hardy je baik dok diam mkn karipap kt situ...



nak potong kek dah..sedap tau...sy mkn 2 potong.. maryam punya n sy punya..hihi maryam mkn coklat jek.. pic gelap la.. lieya aku ada buat video nanti aku emailkan ek..

x sangka plak maryam dpt adiah ari tu hihihi si comel paling vogue gitu.... thanks lieya.. maryam hepi gile...tgk aarr tu x sempat2 nak buka adiah..dan2 ajak blk.. dia siap blakon minum air lagik... harap mia + mija suka la adiah yg x seberapa dr km :) jumpa lagi korang suma mggu depan...

13 comments:

Jasfyra said...

sesungguhnya maryam mmg vouge aritu...hehee..comey je baju dia sue
xdpt joint korang...uhuksss...

mrs khairul said...

sue TAHNIAH ats award tu eks..amboi..anak dia yg vogue ke mama yg vogue d vassss...heheheh..sedih siot xdpt join korg..aku dh tgk gamba2 korg kt blog kwn2 lain..jeles..jeles..harap2 next wik kita dpt jumpa kt umah hirda..

Mimi~Najeeb said...

congrats Maryam dpt hadiah Si Comel Paling Vogue..meriahnya befday..rugi x join

my love said...

wah..mmg comel tau si maryam pki baju merah

lieya_latif said...

sue aku sayang ko!!!!!!!!!!!!! ko tau tak semalam pas abis bash tu aku rase cam nak nanges sebab aku lepe nak serah kamera aku kat sape2 tuk rakam dalam mode video...tak sangke plak ko rakam sue...ko mmg best...aku sayang ko jute2!!!!! ko send yeak kat aku nanti.....aku merayu kat ko he he hehe

sue, thanks yeak sudi mencemar duli datang majlis aku....same2 menghepi kan anak2 aku.....terharu aku ngan sambutan kawan2 sume....

maryam mmg patut menang arward tu....vouge ala2 manje2 gitu he he he he he

CT SITU said...

yeahhh...maryam dpt award..tahniah sue sbb km mendressingkan ank km ngn bersusah payah..hehe

well done..

adeh rugi2 den jauh di perantauan..klo x mau den menjoinkan diri ni..

lagi kasi havoc itu tmpt

Jue ~ mama DnD said...

wah maryam pat hadiah a... mmg comel pun maryam semalam.. sempat jumpa kat tangga jerk...ni yg x syiok smapai lambat nie...x sempat dalila nak main² ngan maryamkan...

Zanna_MamaBatrice said...

alaaa.....
naper sumer pakat2 buat entry besday bash arinie...laju jer korang erk...aku sgt jeles oooo

wah, maryam menang award si comel paling vogue....cayalah maryam
comel nengok dia ngan shirt merah tu sue...

Hirda Ibrahim said...

haa betui la.. award si comel paling vogue kan? hahaha
tapi memang betui.. memang cuns skit maryam...
apa le yg aku & mimi tu dok tgk? muka serius tu..
pastu siap buat bodo kat hardy yg pandai2 le bwk diri mkm karipap sorang2...hahaha

azie(mama auni& erin) said...

hihi,....comel bangatla si maryam pki baju merah nie

Cik Puan Mimi said...

sue, semalam bestkan kita sama2 kecoh.. siap amik gamba time doa (ada bukti kat blog hirda).. teruk betul kita ni.. hehehehe

semalam akak tak jumpa pun sue kat alamanda.. kata nak pergi. last2 bawak gak farhan gi main kat playland free tu. emily dah tido, stroller tak bawak, tapi kami letak jer emily dalam troly carefour.. hehehe

sue, thanks 4 the hadiah tu.. comel jerk, nanti nak kasi kat emily pakai

nanti kat bash hardy jangan lupa bawak kataloq tau!!!!

w@rienz said...

wah..tahniah maryam coz dpt award...!!

wanie said...

maryam dapat hadiah si comel paling vogue..mmg sesuai...comel mayam semalam

Related Posts with Thumbnails