Followers

Monday, November 17, 2008

besday bash HARDY SHAH


Hepi 2nd besday Hardy Shah !!! meriah sggh besday bash smlm.. suka tgk biru dimana2..cam terasa kt kenduri kawen la.. tenang je pasal nampak biru.. hiks... makanan suma sedap.. wpun gusi sy sakit..mkn tetap mkn.. hirda aku paling suka acar buah tu..sedapp sgt2... tp kan nak minta maap gak la kt kwn2 suma ..smlm sy agak kurang mesra alam.. x sihat okeh.. rasa lemah je... insya-Allah besday bash afiq nanti gusi sy akan sihat + baik..harap2 lah ye.... leh la kite ber smile shutter lagik..muahahaha... harap hardy shah suka la beg sekolah itu.. dah puas dah ciksue pk x tau nak beli apa.. hardy leh bw p school okeh.. ciksue cari beg ultraman 3 tp xde.. spiderman pun besh gak kan??? hihihi...


14 comments:

~aza...as / ummie afiq~ said...

gambar gediks smile shutter tu tak der keerr??? ;)...semua orang 'jakun' tgk camera sue yg akan snap bila semua orang senyum :)...canggih betullah camera sue...hehehe

eija28 said...

sue...tayang ar gambar gedik yg guna camera sue smile shutter tu...lps nie mmg kena rembat camera SONY arrr....eija rasa sue peramah lor semalam...x kenal maka x cinta kan?2nd time jumpe sue...rasa mcm dah kenal lama...hehehe...besday bash afiq nanti dtg x?

mrs khairul said...

weh skt gusi nak tumbuh gg apa? keh..keh..

menci..menci!!! aku xsmpt jumpa korg..amboi bergedik2 ye..jeles nih..harap kita dpt jumpa masa besday bash afiq nnt..

Mimi~Najeeb said...

beshnyer kamera smile shutter..
yg ni gambaq2 yg ko guna photoscape?

ILA said...

Shian ko kan x sehat....bawak2 la berehat yer sue!! hopefully umah aku nanti ko sihat walafiat la yer!!

Ok jer ko borak2...mesti cover sakit gusi kan...demi kengkawan yg mmg byk ckp...layan je lah!! hahahah

Aku mmg jakun ngan camera ko!! serius aku mmg x tau teknologi ni sblm ni tau....heheheh Aku citer kat hubby, dia leh gelak guling2 x caya...gggrrrr geram aku!! dia kata pandai2 jer....cis dia x tau kan sue, kita buat xperimen ketawa ngan tak kan?....hehhe

Zanna_MamaBatrice said...

adoi sue...
mmg sakitkan kalu gusi pecah nak kuar gigi bongsu he he..w/pun daku tak pernah rasa lagi..tp daku tahu rasa sakitnyer camner....

amboi.....memasing info ko nyer camera canggih oo...ada smile shutter gitew...nie yg aku teruja nak tengok nie...he he he....

Cik Puan Mimi said...

hahah tu la akak memang tau pasal smile shutter ni.. yang ada fungsi ni, selain sony, olympus pun ada.. tapi memang best la..

tak pe la sue, sakit2 pun ada gak rasa nak datang kan. memeriahkan majlis..

semalam bawak tak katalog vantage tu?? nanti bawak ek masa bash afiq nanti.. nak tengok la

Mama Mya said...

sakit gigi yer sue.. semoga cepat sembuh.. wah meriah besday tue.. best makan2..

Sham Ummi Echa said...

wah canggih gitu camera ko ni sue.. wpon kita x smpt nk borak.. smpat wat lmbaian jer kt ko masa ko dlam keta tu.. xpe la..nnt masa bash afiq aku nk bergedik lak ngan camera canggih ko nih.. mak x kira okeh...

wanie said...

sakit gigi rupa nye sue...mesti tak best nak berparti2 sgt ek...tak sempat la gedik2 jugak ngan camera sue tu..lenkali wanie nak join sama ye

lieya_latif said...

sue, aku respek ko...walau ko taksihat ko tetap datang memeriahkan majlis...tu yang penting tu....

sue, aku suke gaun maryam...shantek tau.....kiut...suke aku kombinasi kale birudie...menyerlah gituuuu

azie(mama auni& erin) said...

best nyer sue sume pki blue yer,....

Hirda Ibrahim said...

sue,
hardy terus menerai mlm itu jugak.
aku letak diaper & botol susu dlm tu.
sampaikan nk tido pun x mau bukak.
sikit punya jakun la anak aku tu...hahahha

sian ko, sakit gusi ek?
aku cam ko gak sue, tiap 2-3 bln sakit balikkk..
doc dh 2-3 kali soh aku operate buang geraham bongsu ni...
aku takmooo....takuttt..
pastu padan muka... tanggung le sakit.
betui ko, kalu sakit gigi, org buat lawak pun kita dgr annoying je.
rasa cam nk marah2 je kan?
tapi ko muka cool je.
apa2 pun thanks le coz datang gak altho sakit2. eh, lupa nk tanya..mana mak ko? kata nk bwak?

Jue ~ mama DnD said...

sakit gigi mmg menyeksakan sue...
akak dgn selamatnya dah buat operation buang ke 2-2 gerham bongsu bawah tu...coz gigi tu tumbuh senget..patutnya akar gigi tertanam dlm gusi kan..ni tak akar gigi tu tertanam kebelakang gusi (paham tak..? paham lah ek..?)... yg belah kanan ni buang masa sebulan nak tawen.. yg belah kiri selamat buang awal thn nie... masa operation x sakit.. biuskan.. 2 jam selepas itu ..sehingga 72 jam berikutnya.. hanya Allah yg tahu... mau x sakit kalo dah gusi tu dipotong... huhu akak siap leh igt lagi bunyi...shrinkkkkk pemotong tu membelah gusi ku ini...

mmg canggih tul camera sue tu..siap ada smille shutter...so kena senyum ok...senyum seindah suria yg memancar cahya....

Related Posts with Thumbnails