Followers

Tuesday, November 25, 2008

besday bash AFIQ :)

hoho.. br bkesempatan menghapdet nih.. kite mula ngan besday afiq dl yeh.. 10Q ila&co sudi jemput km..1st time km p besday bash dimlm hari..hihihi syokkk rasa cam p kenduri kawen plak.. meriah sggh.. sile jeles pd yg x dpt dtg.. :P mkn suma ok.. wpun ada ulser tp mkn2 tetap mkn.. ohh apa la nasib ada je sakitnya ku ini.. ila aku suka gado2 sedappppppppppppppppppp ... maryam mkn bihun.. en aku mkn mcm2... suma veli gud ( bak kt maryam) aku suka la tema ni.. hijau... suma kaler aku suka.. muahaha thn depan nak buat tema pelangi la.. hehehe sure meriahhh.. erkk harap afiq sudi pelok bantal itu.. nanti buleh mimpikan maryam ... bwh ni antara pic yg sempat aku amik.. yg len2 kt smile shutter aku email kt korang yg bkenaan yeh.. suka aku tgk..suma senyum lebar..

hirda, anak aku kenal benar ngan ko..asal ko ilang je dia tanya..auntie mana??? hehehe baik dia ngan ko ek..adakah???? k.eina..pasan x sy picit pipi rizqi??? hoho sowi geram..putih sgt.. niza, sowi aku kekok nak pegang balqis wpun aku geram sgt..nangis dia..aaaaaaa takot.... k.mimi & lieya korang mmg sporting abeh.. suka bgambar..aku suka ..hahaha.. wanie, eija, iza & sham nape ek tiap kali jumpa kite x dan nak sembang panjang.. ikka kite x penah borakkan?? aii malu.. hahaha tuan umah plak..mak pengantin bz jek..xpe len kali kite leh borak.. sian aku tgk ila.. mesti penat gile.. psstt afiq mmg cute ngan kostum itu.. baiknya dia..klu maryam aku x tau la.. mau meraung.. huhuhu






e-bazaar2u ada bj peknen!!!

10 comments:

wanie said...

maryam baik je kan hari tu...makin comel wanie tgk..

wanie pun sebenarnye teringin nak dukung balqis...tapi takott...hahaha...lama tak dukung baby

Mimi~Najeeb said...

mmg meriah tul party Afiq ni..rugi lerr aku x join..kalo idak bole la boraks/sembangs dgn korang semua kann. Maryam suka narr dgn aunty Hirda ye? (bakal mak mertua tuu...)hihihi

eija28 said...

kenal benor maryam dgn hirda erk....alah kita sempat borak gituw jerk kan...aiseyman.....muka aku nampak sekerat jerk..s.abor jelah...sue,ko jgn lupa email kat aku gambar smile shutter tau...tq

Yatie said...

amboi,jelesnya tgk .. meriah betul besday party nieh ...

Sham Ummi Echa said...

yer la sue.. kita slalu x borak kan.. yer la sbb daku slalu lambat kan... slalu ada jer hal yg buat aku lmbat... nnt ada rezki kita gather2..kita smbang pnjang2 k..

Puan Iza said...

tu la sue...awat kita tak sempat borak ek...konpius aku???.....hehehe
aku tgk maryam baik jer dok diam.....jeles aku tau....kalo haikal jenis cam maryam...dok diam gitu...bolehlah mama dia nie bersembang dgn mak2 yg lain...nak bergambar pun susah...anak aku tu tak nak dok diam.....haru....hahahaha

Cik Puan Mimi said...

sue, tq sebab sudi layan kepala kak mimi dan lieya yang giler gambo tu.. ni yang meluap2 nak beli kamera yang ada smile shutter tu.. hahahaha tapi apapun memang best dan meriah majlis ila tu kan..

yang paling best maryam dapat bakal mak mertua tu.. mesti emily jeles.. hahahaha

madam CT said...

lenkali akk join group kamu ek..

bagi more havoc..

Hirda Ibrahim said...

anakku tgh kompius nk pilih maryam or emily..LOL..

sila bc entry kat blog aku pasal bash afiq.
memang cam kompem la kita berbesan...muahahaha...

ILA said...

Mekaseh bebyk yer sue sbb sudi menghadirkan diri...maaf sbb lmbt drop komen...ko dah tau sbbnyer kan?..hehehhe

Mmg aku sayang ko....x sempat nak borak2 ngan korang semua. Penat?...jgn ckp la.. biasa la tu. Aku closing kol 3.30pg ko tau!! hehhe

Related Posts with Thumbnails