Followers

Friday, October 31, 2008

Tagged dari Hirda


hehehe aku akan bw katalog vantage tu masa p besday bash mija & mia .... wahai sahabatku sekalian.. marilah sama2 kite menjamu mata.. manatau terbekenan seketol dua.. kan k.mimi?? kan linn? kan lieya ??? hik.. mimi ko beli yg kecik2 dah la klu xde tempat nak display.. byk tau yg kenik2 rega pun okeh.. ko boleh beli 2-3 ketol lah.. hahahaha....


Kebanyakkan yg aku nak sama ngan ko la hirda..erkk aku copy pic ko ek..hihihi dan dah tentu la brg baby boy plak yg aku inginkan.. katil suma x perlu..maryam punya elok lg..kebanyakkan brg maryam org yg belikan.. hehe murah rezeki ...besen mandi, stroller, walker n etc suma org bg..

klu ada rezeki nak la baby boy plak.. tp klu girl gak pun ok .. mana2 pun x kisah... :)


alatan ni sgt perlu pasalnya sy bharap utk BF 2nd baby.. masa maryam dl ada masalah sket.. bukan sy x mo..maryam yg tolak.. huhuhu sedih tau...


Nak beli bouncer ni.. tgk Balqis baik je dok dlm ni.. baby cam sonok je kan..

ni nak gak klu perlu..leh monitor baby klu letak dia kt bilik...


hehehe klu ada kusi ni nanti senang la nak mkn kt meja mkn kt umah.. maryam xde kusi ni.. ayah dia lapis2 kusi jek....


ni je kot buat masa ni yg sy inginkan.. harap2 pasni ada la rezeki km plak nak dpt 2nd baby.. :)

17 comments:

wanie said...

bila tu nak bagi maryam adik...wanie pulak harap2 second baby nak baby girl...bila tu..tak tau lagi la..hehehe

Jasfyra said...

aku doakan ko cpt2 ar dpt 2nd baby...dan boy ok...aku pon nak boy nih...huhuhuu

Cik Puan Mimi said...

ramai betul yang nak baby boy.. kak mimi doakan sue berjaya dapat nanti..

psst sama la kita, nak fully bf pas ada 3rd ni

shafa said...

insyaAllah..
saya tolong doakan jgk...

i'm ソソ said...

saya pun datang tolong doakan sue cepat dapat 2nd baby

Ayong said...

jom kita pegnen sesama weh korangggg!!! :)

mrs hafiz said...

aku dh peod la skrg.. ingat ada aritu.. dah mimpi lagi.. hmm slalu terbalik la kan.. ianya tak seindah mimpi..heheh..

ko tak bw katalog gi opis ke?

Mimi~Najeeb said...

aku doakan semoga ko dpt bb boy lepas ni..aminnn..
re: bwk jgn x bwk..mintak maap tuan rumah (lieya)..jadi party vantage la pulak kan..hihi

Mama Mya said...

semoga apa yg di impikan termakbul..

lieya_latif said...

sue, aku berkenan ngan walkie talkie tu.....lain dari yg lain....kalo ade bende ni bagus kan....

Cik SaLL said...

InsyaAllah..sy doakan untuk akak...

norsham said...

sue! akak pun nk bg adik gak kt baby. jom kita sama² usaha :D
bouncer + high chair tu dh ada. baby punya dulu. beli yg murah ja. x mampu nk beli fisherprice :)
eh, maryam dulu x mo breasfed ka? huhu. akak plak dulu baby mmg nk susu badan. tp susu akak pulak ciput ja. dh mcm² usaha tp x dak jugak. huhu. tesangat lah sedey nya. tp akak dh berazam. yg no 2 ni nk ikhtiar jugak. amek pil hormon bley kot noh?

As said...

Sue.. kiter doakan awak dpt 2nd baby gak.. ya la... ramai2 baru best... puh.. puh... kiter kasi kat awak....
hmm.. InsyaAllah nanti ader la...
hmm.. bagus la erk... dah buat h/work... kiter pun kena gak... huhuhu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminnn kita doakan sue ...

Hirda Ibrahim said...

kita sama,
hardy awal2 dh reject x mo bfeed, mcm2 cara aku try. dia nk minum fr botol je. last2 kena pump. time tu kat Jitra ada kedai anakku je. pastu yg dia jual bpump manual. letrik x dak. bengongssss...
aku rasa hardy sempat minum susu aku 2 weeks je. pastu kering...
sedey tau....

tu yg now aku dh plan, masuk bln ke 6 aku preggy, aku nk beli siap2 set brestpump medela ni.
murah ko, dh le elktrik. double pump lak tu, total semua tu (termasuk bag, botol susu, etc = rm570)

sue,
highchair ikea tu dh murah now. aku suka highchair dia, coz kalu bb tu kecik pun elok je dia leh duduk dlm tu.

tu dia.. habis la bday mia & mija jd party vantage pulak.. hahaha

Hirda Ibrahim said...

eh pembetula..
bukan medela.. set breatpump Spectra 3. ampunnnnn...
medela mahai weihhhh

~aza...as / ummie afiq~ said...

hahaha...party mia mija akan bertukar menjadi party vantage nanti yeeerr ;)...teringin jugak nak tengok...hehehehe....sue...semoga doa kita untuk dapat 2nd baby berjaya yeerr??/ kita sama-sama doa mendoakan...AMIIIINNN :)

Related Posts with Thumbnails