Followers

Tuesday, October 14, 2008

Poya2 @ Alamanda

Jumaat lepas km (kwn2 opis ) p makan2 kt Kenny Rogers.. lama sggh sy x mkn kt sini tau.. hehe inilah yg sy mkn..yummy sedap.. lepas dpt mknan masing2 senyap jek.. meja km paling senyap tau.. suma kusyuk ngadap mknan.. sy paling awal siap mkn tau..nampak benor lapo + sedap.. hehehe weh korang sowi aku x tepek pic kite suma..ni je yg ada dlm kamera aku..yg lain2 pic bsama kite ada kt dlm pc opis
Ni plak novel tbaru yg sy abes baca :) pinjam dr niza.. hehe..satu hari dah settle.. sy klu dpt buku.. melekat terus... 4/5 bintang.. pasal nya cerita ni cam berat sket.. letih plak bila nak kena baca formula ..har har har...

10 comments:

Cik Puan Mimi said...

karya ramlee awang mushid ni selalunyer thriller.. akak selalu gak baca novel alaf 21..dulu rajin beli, now dah ada anak, tak da masa plak nak beli..

Zanna_MamaBatrice said...

sempat lagi ko poya2 kat alamanda last week yerk sue..sure best ngan kengkawan kan...

sue....aku tgh bc citer ungu karmila tu sue...baru abis half...takat yg si ema jumpa diary si jainab tu...

karya ramlee awang murshid mmg best....dia suruh kita pikir lebih sikit kalu banding ngan novel2 lain....ending pun kita tak teramalkan....

ko nak tahu sue....big boss aku pun fanatik giler ngan novel ramlee awang murshid nie....sampai bw opis kalu dia baru beli novel tu.....sib baik PA dia pun kaki novel...so, bila dia tanya tu at least aku tau lerrr......yg ungu karmila nie aku tak tahu ler plak dia dah katam ke belum......big boss aku tu lelaki ok

mrs hafiz said...

sedapnye makan.. buat aku lapo n ngidam KR je ni tau..

lama x bc novel la.. niza tu byk stok... kau dah ok ke? sana sini rog demam.. anak aku br ok ni..

Jasfyra said...

keni roger...hmmm..mmg idamanku selalu..hehehe

rajinnya baca buku..aku gak yg mls..tp aritu sempat gak pinjam jap buku cara terbaik mendidik anak.pinjam kt lib je..sonang keje lib ni kan..hehehe.

lieya_latif said...

sue, same laa...asal jumaat mesti lepak alamanda....hmmm noodles shop sebelah guardian tu baru bukak tau....leiya nak try kat situ jumaat nie....he he he he

tak lame lagi big apple pun nak bukak kat alamanda...syoknyeeeeeeeeee

Ayong said...

sah la..kau dgn buku mmg tak dpt dipisahkan! :)tabik spring!

perghhhhh macaroni tu..mak aihh peberet aku tu!

Hirda Ibrahim said...

aku pun dh lama x mkn KR.
shahnun jenis health concious skit. fast food dia x suka sgt.
bini dia ni haaa.. yg gila fastfood...

Shais said...

dah bertahun tak makan KR, resepi macam dulu jugak ker??

eija28 said...

sedapnyer kenny rogers...ktorg biasa mkn kenny roger's kay jusco equine...nanti nak ajak hubby aku g kenny roger's alamanda lor...

Cik SaLL said...

amboi...time saya ade takde pon nak bwk g kenny...ish3...paberet tu...jeles nie...tak leh jadi nie..mmg nak mintak korg blanje..ehehe..

Related Posts with Thumbnails