Followers

Monday, October 27, 2008

Masjid Pjaya

Last week kan dlm jadual km ada nak p pjaya...ni la antara pic yg km amik.. byk sebenarnya.. tp x rajin nak tepek..tau2 la tenet kt umah..slow giler..huhuhu.. kebetulan ada replika kaabah n etc.. derang buat kursus haji kt sini..so km x lepaskan peluang la utk bgambar.. nak peginya x tahu bila... harap sampai la rezeki km awal utk ke sana... :)

11 comments:

Mimi~Najeeb said...

oo..patut pun last week dorang tutup jalan area masjid tu..mesti ko gi after 6.00pm ye? Coz after 6.00 pm bole masuk.
Aku nk bwk sedara aku gi sana, tapi depa tutup jalan tu.

Jasfyra said...

insya Allah ada rezeki nanti sampai gak kita p tanah suci tu kan sue..aku pun selalu berangan nk p..

Cik Puan Mimi said...

ialah sue, kalau ada rezeki, insyallah satu hari kita mesti ke sana.. cuma masa yang akan menentukan

~~ciklinn~~ said...

hai sue.... bestnyer gi jalan2.... smlm aku pon ke bangi tapi tak sempat nak jalan2 ke putraja sbb kekenyangan makan....

insyaallah sue satu hari nanti pasti kita akan jejakkan kaki kesana....

norsham said...

akak pun terignin jugak nk ke mekah. tp amalan pun x cukup lg mcm mana nk poyi? huhu...
wah. very the lo-man-tik nya sue dgn incik abu bepeluk²an d tgh mlm. haha!

Hirda Ibrahim said...

aku dh lama x pi putrajaya weihh..
aku hampir2 nk pi buat umrah thn 2005. last minutes daddy aku ajak aku pi. semua daddy aku tanggung (aku kan anak kesayangan dia...hehehhe). tapi boss aku x approve cuti.. eiii stress..
tu la org kata, kalu x sampai seru. sure x sampai gak. aku x sampai seru lagi la tu... huhuhu..
Insyaallah one day kita leh sampai gak sue.

Jue ~ mama DnD said...

insyaAllah sue hari² berdoa nanti Allah tetap bg jalan pd kita semua untuk ke sana...

Ayong said...

insyaAllah...satu hari nanti rezeki kita pulak pasti tiba!

harapan kami tu...

As mama Adriana Amani said...

Sue...kalo ader rezeki sumer nak pegi sana...
s/ada cepat @ x jer kan...
Simpan niat tuh mmg bagus... harap2 kiter sumer bekesempatan melawat tanah suci mengerjakan haji... x pun g umrah lu....

azie(mama auni& erin said...

sue..klu ada rezki lebih insyallah kita pun leh p mekkah xwat haji pun umarah pun jadi lah

Cik SaLL said...

InsyaAllah kak...mudah2an niat yg baik tu diperkenankan & dipercepatkan...

Related Posts with Thumbnails