Followers

Thursday, October 23, 2008

Mari kite make up!!!

x tau la mana dia blaja..mama dia bukan kaki make up..maryam ni..klu nak kuar jenjalan je bz nak make up kan org..bukan kite yg kena make up dia tau... x dpt muka mama...muka ayah pun boleh la.. yg x thn tu dia siap buhkan eye shadow kt mata ayah, blusher kt pipi.. anak oii mama awk x penah pakai eye shadow tau ... maryam guna bedak je utk make up ayah dia.. hehehehe.. pastu dah puas buh bedak kt muka ayah time touch up muka sendiri plak.. amacam chantek x sy??? putih woooo......

11 comments:

lieya_latif said...

anak2 kite ni sue dah tahap nak jadi anak dare dah....mmg dah pandai makeup2...tapi kalo cam mia n mija ni yelaa kot ikut aku.....nak gi pasar pun make up (tapi ikut moodla) he he he hehe
sian en. abu jadi mangse maryam...comel dah aku tgk due beranak nie....

Hirda Ibrahim said...

hahaha...layan en abu. jgn x layan.
maryam letak bedak apa sue? bedak baby ke?
hardy x mo bedak baby, dia nk jugak2 compact powder aku. so, aku kasi dia main compact powder lama yg dh nk habis.
penih perasaan dia dok sapu bedak kat muka guna sponge tu (tapi x dak apa2 pun. dh habis bedak tu).

aku risau gak.. aihhh anak aku ni jantan suka pulak ngan compact powder..huhuhu

Sue@MamaMaryam said...

lieya ~ wah xpe la gak ko mmg suka make up..aku ni..lipstik pun xde tau...hehe maryam buli ayah dia..

hirda ~ bedak baby ..mama dia xde bedak compact tu..lipstik pun tarak..aku pakai mood magic jek.. bibir aku jenis sensitip..klu beli pun pastu bg kt org.. baik x yah beli..rugi wooo..

kah kah kah hardy2..iskh.. dia dok tgk ko hari2 pakai bedak.. teringin la tu..hihihi

Cik SaLL said...

aktiviti anak beranak..mengeratkan hubungan kekeluargaan...comey...hehe..

Sue@MamaMaryam said...

cik sall ~ hahahaha..ye la tu... klu maryam ada adik.. mesti adik dia lawa/ensem sokmo ..asyik kena touch up ngan kakak dia jek..hihihihi

Mimi~Najeeb said...

Sue, En Abu ko menurut jek kan masa anak kesayangan dia mekapkan dia..kelakar lak aku tgk..heheh..
Sue, sama la kita..aku pun jenis tgk mood kalo nak mekap..kadang2 aku pakai lipstik semata.

azie(mama auni& erin0 said...

sue mcm auni jugak perangai dia..klu aku nak kuar p jalan2 mesti nak pki liptik la bedak la apala..pening aku

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah en abu lebih jelita dari sue..keh..keh..comel jer aksi anak beranak tu..

Jasfyra said...

maryam leh geng ngan kakak dina ngan arissa nih..suka sgt mekap2..kekeke

As mama Adriana Amani said...

wah... anak dara sue.. kemain lagi ngan makeup nyer....
so comei... 2 la dia... nama pun pompuan... x lari dari makeup... heheheh...
nanti sok besar skit sure pandai mintak makeup stuff... hahahah

~~ciklinn~~ said...

alahai sue ciannyer anak dara tu takder org nak di mekap2kan... sib baik ada ayah yg sanggup menjadi mangsa... hehheheeh sweet sgt tgok aksi diorg tu.....

TQ sue ajar haku mem blog...nanti haku tanya lagi yerk....

aku tgh try n error nie

Related Posts with Thumbnails