Followers

Monday, October 20, 2008

mari jawab tag !!!

Hehehe me kena tag ngan fariena

tajuknya ialah about myself. To answer this tag see below

10 random facts about me:

  1. sgt2 mencintai n menyayangi en. abu & maryam serta ibubapa & keluarga ... suma pun cam sy kan???
  2. suka berangan ... opsssx leh bgtau pasal apa...
  3. kdg2 sy seorg yg garang...terutama ngan org yg suka thegeh2.. contohnya bw keta..nape la time aku nak potong la ko laju..iskhhh hangen tau..
  4. sensitip sket..tp cepat ok ...simpan je dlm hati...
  5. suka dok umah...leh lepak2 n baca buku/majalah
  6. suka masak...tp x pandai rasa mknan...terutama mknan yg hampir basi.. ada satu hari tu tkedu bila en abu kt.. "apa la bi ni..masak pandai...tp x tau basi @ tdk mknan " ..hehehe..bukan apa sy x besa mkn mknan yg di panaskan.. selalu mak msk abeh..so xde la nak simpan2 kan..
  7. sgt sygkan kwn2 sy... x tipu ok...
  8. suka kaler merah... hehehe betul x kawan2 ..terutama yg penah mai umah aku... oh..chanteknya kaler merah...
  9. suka bw keta laju2...nasib viva .. klu naik keta en abu..sedapnya merempit.. ampun biii...
  10. sy satu2nya anak perempuan dlm family... family km mmg kebanyakkannya ada sorg je anak perempuan... sy byk sepupu lelaki..
ok dah settle.. sy main hentam je buat tagged ni.. so mari kite tgk sapa yg kena.. pada yg kena tu sila la korang tagged org len plak ek..

- zana
- hirda
- eija
- oli
- watie

8 comments:

lieya_latif said...

ooo sue seorang perempuan dlm family...sure manje kan.....he he he he....

wah boleh tahan ko bawak kete yeak....cayalah!!!

Hirda Ibrahim said...

aku rasa aku pernah jwb tagged ni dlm FP.
tapi disebabkan aku tgh free & suka nk buat tagged mengtagged ni...
aku will jwb mlm2 nanti ok... :)

Ayong said...

lawak la hang ni. point yang ke 6 tu! camner kau leh tak tau rasa makanan yg dah basi???? :)hehehehehe

jom kita merempit! aku suka je! :)

Anonymous said...

heheh..
boleh tahan ko sue..
ni kira minah rempit la ni...
jangan sok si maryam pun ikut sama lak...

kak zura

Sue@MamaMaryam said...

lieya ~ ahaks.. aku suka merempit..hehehe tp tgk keadaan la kan.. manja??? xde lah.. mak aku jenis layan suma sama.. abg aku tau buat kek tau..

hirda ~ ni yg buat aku syg ko..jawab tau.. hiks..

yong ~ hehe ye..aku mmg x tau rasa basi tu camne.. haru sggh aku mkn selamber jek.. nasib en abu bgtau..aku ingat mmg rasa mcm tu.. huhuhu moh la kite sama2 merempit...

k.zura ~ jgn x tau..sy penah bw keta bdua ngan maryam.. asal sy bw laju je maryam diam je tau.. menghayati sggh ...hahahaha

Yatie SawaNiLa.com said...

I add you to my Sawalink

Sue@MamaMaryam said...

yatie ~ thanks :) me dah add you ...

mrs hafiz said...

weih aku tmasuk org yg ko syg ke tak?
jgn tipu ehhh..

kitalah (ko n niza, aku )ratu rempit plf. oopps, aku ex-ratu rempit plf..

Related Posts with Thumbnails