Followers

Saturday, October 11, 2008

mari buat kapkek..muahahaha

Jap lg nak buat kapkek arr.. harap2 menjadi.. klu jd sy tepek pic eh...klu x..kem salam.. lama sggh x buat nih... dah bkarat dah skill mendeco kapkek..huhuhu... goodluck to me !!!

5 comments:

shafa said...

Good luck yer....x menjadi pun kena tepek gak...nak tgk hasilnya..heheheheheeee InsyaAllah menjadi

Jasfyra said...

gud luck sue..aritu aku wat topping dia aku buh cekelat je.xreti nk wat topping lain.

suzy said...

bila kapkek jadi sila-sila lah hantar di seksyen 17 shah alam... huhu..

Hirda Ibrahim said...

sue,
aku buat special request leh, nanti ko dtg beraya umah aku, aku nk kapkek koooo....
aku buat murtabak roti.... hehehe
weih.. sabtu ni ko free x, kalu ko nk dtg sabtu ni ok gak. sempat aku buat murtabak roti tu pagi tu...

`aza`~ummie afiq~ said...

waahh...berkapkek..kapkek pulak awak ni yeerrr...rajin...rajin...baguuuss :)...tempek lah gambar kapkek cepat...nak tengok...hehehe

Related Posts with Thumbnails