Followers

Wednesday, October 29, 2008

Khamis + Jumaat @ PWTC + Sabtu


Opis km ada event kt PWTC.. Royal Charity Dinner pd 24/10/08 ...ada Agong + Permaisuri, VVIP lain.. n TDM & TDSH mestilah ada....huhu me x dpt salam ngan Permaisuri pasal sakit kepala masa tu.. tp sempat buat video kwn2 opis yg salam ngan Permaisuri mkn suma ok lah.. salmon steak ..western abeh la sy mlm tu..ahaks.. more pic tgk blog nieza nampak x kerusi kuning tu??? itu la seat Agong + Permaisuri :) masa ni km suma btungkus lumus letak door gift atas seat..letih giler..ada dlm 700 ++ seat... fuhhhhhhh settle suma sy just tuka baju.. x sempat dah nak mandi ..touch up sket2.. dah kol 7.. majlis mula kol 8mlm - 11 mlm.. kemas2 kol 12 br btolak ..kol 12.45 br sampai umah... arghhhhhhhhhhhhh zzzzzzzzzzzzz

sabtu plak..hehehe..ganas x??? maryam mmg copy ayah dia sggh..suka sup !!! sabtu tu sy msk sup gear box... tgk la maryam mkn.. selera sggh.. suka tgk dia mkn.. comot betol..

lepas mkn km zzzzzzzzzz pastu kol 6 gitu siap2 nak p the store nak cari bj mickey/minie mouse utk maryam.. hehehe esoknya nak p besday bash F&E .... lepas tu en. abu kata nak belikan sy hp baru.. pasalnya hp lama tu.. huhuhu hampeh..dah kurang bjasa sejak akhir2 nih.. hehehe sy? mestila kt ok.. tp beli yg besa jek.. al-hamdulillah..makaseh bii !!! nanti upgrade hp lain eh.. hiks..

13 comments:

CT SITU said...

mano gambo TDM dik?

azie(mama auni& erin said...

uiks ganasnyer maryam..mkn tulang tue

rep:sue mmg sedap..nnt hang mai cni aku bawa k

Mama Mya said...

perghh cam penat jek munyinye sue.. wah maryam makan apa tue?? nak sikit hehehe

Jasfyra said...

huyyo..terror ar maryam mkn...mintak cikit..heehe.

Jue ~ mama DnD said...

beria tul muka maryam mkn sup gear box tue...pemakankan maryam ni bagus a.. apa pun orait...

rajin sue merebus gear box tu...brapa jam rebus tue sue

lieya_latif said...

sue, rajin tul hang buat sup gear box tu....kemain lagi si maryam dok menghongges tulang tu....comel okey...alah comot2 pun takpe yg penting anak nak makan.......

wah...comel le henpon baru...cam tuan nye jugak ....keh keh keh

Mister Amien said...

eerr....
kim salam kat awek free-hair dlm gambo tu ek? hahhaha

Zanna_MamaBatrice said...

takutnyerrrrrr
besar betul tulang maryam pegang tu...
kemana tumpah kuah kalu bukan ke nasi kan sue...kalu x ikut mama dia sure copy paste papa plak...

sue..mana gambar TDM sue....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sue cantik baju batik tue .. mak ai maryam sampai gitue dia menikmati sup gear box tue ;-)

~~ciklinn~~ said...

aduhai sue..... ganas nyer maryam..lawak lah gambar tu....

mana gambar TDM... cantikkan dier..

wanie said...

uik maryam...besar betul tulang yg maryam makan tu...
selera makan maryam ok ye sue...kalau irfan siap kena paksa2 makan lagi..

norsham said...

aisey sue. nk sakit pala pun time tu lah jugak. awat x suruh dia mai time line ja sakit tu? haha! sorry na :)
wah maryam. ganaz! lg bsr lutut tu dari muka. hahaha! buat kayu drum pun best gak tu. bila lah mama maryam nk masak tuk aunty plak kan? ;)

MimiNajeeb said...

uih..gitu ke rupa tulang sup gearbox..seriously first time aku tgk..slalu dengar org ckp je..besaq gak ekk..bila aku tgk tulang ni teringat lak ceta flinstone..hihi
syok aa dpt gi dinner makan mcm2..jumpa TDM semua..x posing ke dgn dorang?

Related Posts with Thumbnails