Followers

Thursday, October 30, 2008

Cerita Hari Ahad..

Tarra..maryam dah ready nak p umah F&E..ni 1st time okeh.. x sesat pasal dah tau jln nak p sana.. dah nak sampai nampak keta hirda..folo je la hirda.. satu set lengkap ye oppss kecuali sepentot.. tetiba pooh.. hehehe x kisah la .. siap puting n botol susu mickey mouse okeh.. maryam hepi jek.. dia mmg dr dl lg suka mickey/minie mouse...

antara pic yg ada dlm kamera sy..sowi ek korang..aku mmg x kuarkan sgt kamera..bz layan maryam mkn rambutan..(maryam kt duyan..huhuhu) hepi besday F&E !!! harap suka la adiah yg ciksu bg tu....


dr umah F&E kan nampak LRT..maryam sibuk kt nak naik keretapi.. ptg tu mmg nak amik mak tok..jd km p la ronda2 kt KL Sentral.. senyum lebar maryam..asyik cium n kapok ayah jek.. tu cara dia nak ucap terima kasih kot... km dah pesan kt maryam.. jgn nangis..nak susu/air mintak .. nak tido peluk mama.. klu nangis len kali x mo jln dah.. al-hamdulillah ..maryam sgt2 gudgurl.. senyum jek dia.. km naik monorail..dok dpn kt driver..

mkn2 @ McD plak.. maryam mkn bubur ayam.. suka dia mkn sambil main.. pastu beli coklat..tgk2 dah dkt kol 5.. naik monorail ke pekeliling..km sampai sana..mak tok dah turun bas.. msk keta maryam terus zzzzz sampai umah.. lega...

13 comments:

mrs khairul said...

sue..aku rs ni 1st time aku tgk maryam toncittt dua..comelnyaaaa!!!
jeles2 aku xdpt p besday bash diorg..huhuhu...sue aku nk tanya nih..plan kita tu jd x?

wanie said...

comel nye maryam ikat rambut camtu..dgn baju minnie lagi...cute..

maryam suka naik train ye..irfan belum pernah naik trai...dia ade jugak minta..tapi kami belum bawak...kejam kan...kehkehkeh..sebabnye tak tau nak kemana naik lrt tu...malas pulak kalau nak ke klcc

i'm ソソ said...

ala...cutenya picture last yang dia dengan papa dan mama dia...

lieya_latif said...

sue, aku betul2 suke ngan skirt maryam....mmg comel....kale merah gittuuuu....wah byknye korang punye aktiviti aritu...sure penat giler tu.....wah ko dah bawak maryam naik monorail yeak....aku pun dah bawak mia naik monorail...bas jek belum...asal nampak bas jek mesti mia mintak nak naik...ceh, aku pun dah betahun tak naik bas...last mase kat itm he he he he

re: ooo ko dah gi kafe dapurmas tu yeak.....nanti bash mia n mija kat tingkat atas tau....aku jrg makan sane...laki aku rajin lunch sane....aku ni suke makan mamak lagi he he he he

Jasfyra said...

bagus maryam..paham apa mama n papa dia ckp...gudgirl...tomei ar pakai sepasang gitu...siap ada toncet pokok kelapak lagi..geram

Jue ~ mama DnD said...

Maryam sgt cumels kat besady F&E hrtu... tp maryam ni mg comel pung.. x kira masa & di mana...menten comel...
bestnya maryampat ronda²kl naik monorail... dnd x penah naik monorail lg.. penah naik komuter & lrt jerk....

As mama Adriana Amani said...

comei nyer dia toncet kan rambut... peh tuh pakai baju mickey mouse lak tuh... so comei... cam kena jer ngan maryam ni...
wah.. dah naik monorel erk... adriana harap naik komuter jer baru... ntah bila la nak ajak dia naik public transport lagi...

Cik Puan Mimi said...

wah2 dari head to toe gambar mickey (kecuali sepentot ek) hehehe memang comel la maryam dengan baju tu.. lain sangat, warna pun menyerlah

rasanya patung minnie yang maryam kepit tu macam patung minnie emily la, emily pun sayang patung minnie tu.. f & e suka hadiah ciksu bagi tu.. mekasih..

farhan dan emily kalau naik train macam orang jakun, ialah bukan dapat naik selalu walaupun train tu depan rumah jer...pandai sue bajet masa ek.. elok sampai kat pekeliling, mak pun tiba, tak de la mak tu tertunggu2 kat situkan..

Mimi~Najeeb said...

lawa nyer baju Maryam pakai hari tu..matching semua sampai ke botol susu n puting pun Mickey/Minnie ye..beruntung betoi dia.
Bagus la Maryam da pandai arahan. Anakku hari tu gi naik LRT mcm cuak gitu mukanya..hihi.

Hirda Ibrahim said...

memang comels maryam ari tu..
tapi hardy buat dekkk je. anakku itu memang x reti nk berkawan dgn girl.
dia tau ari geng nk ber yah-yah jek...

~~ciklinn~~ said...

wah ni betul2 menepati tema kak mimi...hehehheheh apapon maryam cute yg amat dgn baju tu... arghh gerammnyer.... aku nak anak pompuan..huhuhuhu

norsham said...

anak dara akak x suka minnie. dia suka mickey ja (x phm betul aku). tp akak x ada nk beli baju² mickey tu. aritu dh tgk. tp mahal. tros x jadik beli :D
maryam asal sengeh kompom buat muka ala² bushuk yer. haha! very the tomeylion :)

azie(mama auni& erin said...

sue comel maryam pki baju nie...

Related Posts with Thumbnails