Followers

Wednesday, October 22, 2008

budak btuah ni lah...

Suka tgk pic ni.. maryam pakai bj kurung tp pose ..x hengat sampai nampak sepentot ..ni bj kurung utk hari raya tp x pakai pun..kata x beraya..xde maknanya dok kt umah.. jumaat lepas pakaikan dia pasal nak p umah tbuka org atas tu la.. pas mkn suma km pun turun bwh ...sampai umah maryam terus buka kain tggl baju jek..hehehe kain ni maria mummy nawfal yg kasi masa besday maryam ari tu.. thanks ek..sedap + cantik kain nyeh... sepit rambut plak azie yg kasi..rama2 lg.. tenkiu azie..len kali leh kasi lg..hihihi azie mmg selalu pos brg kt maryam.. ari tu subang 2 pasang...
lepas blk dr umah org atas tu km open gak pintu umah km..ahaks.. ada la jiran2 yg dtg...pastu kwn en abu pun nak dtg raya ..kira dkt kol 12 gak la br tutup pintu umah... masa tgh bz prepared apa yg patut, minah ni senyap je.. rupanya ni la kerja dia main pisau chicken chop ( x tajam ..mmg tumpul sesgt )& pinggan mama yg ada kt atas kerusi tu..kite dah la tgh bz nak buat air + goreng apa2 yg patut.. dia diam je..ada projek rupanya.. nasib ayah perasan.. iskh..adik2...

14 comments:

Emy-mama Fahim said...

Salam sue..ape kabar? lama akak x update hehe..comeynya maryam..sronok raya raub?

Mimi~Najeeb said...

sib baik ayah perasan itu pisau..takut pulak bila aku baca
Ayu sungguh anak dara ko berbaju kurung

Hirda Ibrahim said...

serius cantik baju kuurung itu...
pastu pakai sepit yg matching kaler pulak... cuteeee....

mrs hafiz said...

fuhh i loike.. sweet je
mmg masa beli tu teringat maryam je ko tau tak.. tiba2 niat gitu..
seswai kan??

gambar tunjuk pisau yg xbekenan tu..
ganazzz..

muhaiyom said...

DASAT NYER ANAK KO SU..PISAU TUH!
MMG TERROR..IKUT PERANGAI SAPE LA NIH..MAMA KE AYAHNYER????

i'm ソソ said...

maryam memang sentiasa sweet aje...
aah...main pisau? nak kena pok ni...

Cik Puan Mimi said...

bahya tu sue, lenkali letak pisau yang dah guna dalam sinki, conpem dia tak leh capai..

Sue@MamaMaryam said...

k.emy ~ akak!! km suma baik2 jek..akak apa khabar???

mimi ~ hehe pisau tu tumpul tau.. bukan pisau masak tu..

hirda ~ hehe chantek kan?? thanks to maria n azie

Sue@MamaMaryam said...

maria ~ tenkiu2..hehehe lawa kan??? sapa yg pilih..ahaks.. itu la..leh dia tunjuk pisau kt aku.. iskhh

ayom ~ tetiba dia tau aku nak amik pic..dia tunjuk kt aku..siap sengih tau.. nasib pisau tumpul..

oli ~ thanks..hehehe dia buat main potong2 tau..

k.mimi ~ itulah..pisau tu nak guna sementara nak set up letak atas kerusi dl.. nasib pisau tu mmg x tajam.. huhuhu pisau chicken chop ...

eija28 said...

maryam berbaju kurung sgt cantekkk....nasib baik aku x ada ank pompuan....

mrs khairul said...

sue ayu sguh si maryam tuh..ni yg aku nk wat menantu nih...heheheh..ampun..gurau jek..sure maryam dh ramai boypren kan..ayooo cik puan sue oi..nasib pisau tu tumpul kalo tajam..adusss...mntk dijauhkan

~~ciklinn~~ said...

sal Sue..patutlah haku duk jenguk FP tak berhapdet.... kau berada disini rupanyer......

alahai cutenyer anak dara tu..gerammm tgok.. bilalah haku nak ado anak berbaju kurung nie...

sue kalu sudi ajarlah kawan mu yg masih terkedek2 nak memblog nie

Ayong said...

baju kurung bebudak..corak mana pun tetap kiut kan!

uikss bahaya tu sue weh.....ganazzzzzzz main pisau yek....!!!!

Sue@MamaMaryam said...

eija ~ hehe klu ada ..mesti mama dia sakan siapkan anak kan?? hehehe

niza ~ setakat ni al-hamdulillah aku mmg x letak pisau kt meja..mesti terus letak kt tempat pisau.. hihi ko nak buat menantu??? aku ok jek..muahahaha

linn~ yeahh abeh pecah rahsia aku linn...thn dpn insya-Allah ko dpt anak pompuan.. :) aku plak nak hero...

yong ~ hehe maryam tau aku nak amik pic dia..terus dia tunjuk kt aku..nak bgtau la tu dia main pisau chicken chop ... tu la..nama pun budak2.. pakai apa pun ok..

Related Posts with Thumbnails