Followers

Friday, October 31, 2008

Akhirnya !!!


jeng..jeng..dpt pun.. lama sggh nak tggu kad keahlian vantage nih.. yeyeye.. sy belum sempat lg nak belek2 katalog ni arr.. harga boleh thn..boleh budget arr nak beli apa tiap2 bulan.. yiehaaaaaaaaa makaseh hubby !!!

10 comments:

Hirda Ibrahim said...

pas ni penuh le umah cik puan sue dgn bunga-bungaan.. LOL ;)

lieya_latif said...

wah sue ko ni same cam kak mimi...fanatik tul ngan vantage2 nie....cantik le umah ko pasni ngan barang2 vantage

Cik Puan Mimi said...

sueeeee nak pinjam kad.. hehehe tak malu..

sue macamana nak apply kad tu ek.. haritu lupa ah nak tunjuk set cawan yang kak mimi beli kat jom heboh tu..

nanti masa besday mia & mija, sue bawak katalog leh tak.. kak mimi nak cuci mato :)

Mimi~Najeeb said...

Sue..nnt aku nk tgk katalog masa besday mia n mija ok..cuci mata.
syoknyer nnt penuh la deco 'English' rumah ko nnt..menarik sungguh, aku pun minat tp xde tempat nk letak la..

~~ciklinn~~ said...

wah sue.... aku pun suka gak benda2 alal2 henglish nie.... hehehheeheh apa kata kau buat sistem utang..hhheheh leh aku tumpang sekaki...hhihhihihh

Ayong said...

haruss penuh munga la nanti wehhh umah hang...hehehheheheehe

umah aku jugaklah nanti hang susah nak jumpa munga... :)

Jasfyra said...

waaaaa...tahniah2..penuhkan umahmu ngan barang2 vantage lps ni tau...baru puas hati...hehee

lieya_latif said...

wei wei ape ni...bash mia n mija dah jadi ala2 party vantage plak nie...he he he he tapi mmg daku masuk sini pun sebab nak suruh ko bawak gak sue katalog tu.....he he hehe jom kite cuci mato same2 he he he...kalo berkenan nanti boleh order atas name ko jek sue...

Cik SaLL said...

ahahaha..selamat menyoping ye kak..sekali skala beri phargaan untuk diri sendiri..tak salah bukan???

Norsham said...

errrrr... vantage ni menatang apa sue? huhu. akak ni mmg x penah tau psl suma² ni :D

Related Posts with Thumbnails