Followers

Sunday, September 07, 2008

yeahhhhhhhhh berjaya!!!


al-hamdulillah td dapat gak sy buat biskut nih..biskut conflakes jek.. x bape nak rajin nak tekap.. so sy letak dlm kertas ni hehehe bijak2.. maryam suka mkn biskut nih.. en abu kata rasanya.. mama kena buat lg la.. mcm x sempat raya dah abeh biskut ni.. smlm try buat satu adunan jek.. kan posa x sure sedap ke tdk.. pasalnya..huhuhu resipi ni amik kt blkg kotak conflakes ni jek.. jumaat lepas pc sy kena virus..abeh suma tmasuk resipi yg sy simpan selama ni & segala mak nenek abeh tau.. .... paling tension tentu la file2 kerja sy....risau sgt..segala kerja sy ada dlm tu.. esok ptg ada meeting.. :(

sowi pic kabur.. nak cepat amik..nak msk utk bbuka plak pas buat biskut td .. lepas bbuka dah abeh suku.. hahaha SIL n BIL dtg buka posa kt umah td.. sy n en abu msk gulai lemak ikan selar, bakar ikan keli + dagaing, sayur campur.. lela & we' re (SIL & BIL) bw murtabak spore (sedap weh ) + kepak ayam, ija & co plak bw sambal ikan bilis yg yummy.. so suma abeh..hahaha..

15 comments:

Nazathul Hamimi said...

kalau dah en. abu kata kena wat lagi, nampak conpem biskut tu sedap!!! kalau tak sedap, tak laku.. hehehe

kak mimi pun buat gak biskut cornflakes.tapi yang biasa2 punya, cornflakes madu.. yang guna tepung2 bagai ni tak pandai.. wakakaka

Jasfyra said...

sue, berjaya jugak misi kuih raya ko ...tahniah..hmmm, mesti maryam asik ngulang je mkn biskut tu kan.cedapnya mama...hehehee

sue, ko nk wat biskut apa lagi lps ni?

Ayong said...

hohoho tahniah..dah berjaya buat! aku kena cekal giler klau nak buat cikut raya ni..:)

Hirda Ibrahim said...

aku x start lagi sue...
ingat nk buat sabtu.. tapi aku gatai pi buat murtabak le pulak.
sabtu ni kot.. aku nk buat choc chips cookies je.

i'm ソソ said...

tahniah..
nanti nak pergi beraya rumah sue laaaa

Me said...

kalo da ada request utk wat another batch confirm sedaaapp :D

zAnA said...

wah...dah siap dah..
dah abis separuh pun sue yerk..cayalah...
kalu dah ayah maryam suruh buat lg..nampak gayanyer next year boleh ler zana tempah ngan sue erk.....sure sedap tu....

meriah kan buka reramai nie sue.....

SSulieana said...

nak cikiiiiiiiiitttttttttt...emmm nyum!nyum!...

wanie said...

amboi...dah start buat biskut raya...wanie belum start lagi...last2 minit baru nak buat...kalau buat awal2 tak sempat raya dah habis kena makan..hehehe

::azura:: said...

amboi2 akak da bt kueh raya ek...kiter buat kueh tunjuk2 jeq... hehehe...

Mama Mya said...

wah rajinnye sue wat biskut raya..

p/s sue nak minta tolong sikit.. harap x menyusahkan yer.. boleh x send alamat umah ke email nie mya_zahar07@yahoo.com.. sertakan sekali yer nama blog n nama empunya blog.. makasih yer..

lieya_latif said...

hai sue....hi hi hi terkejut tak....lieya baru buat blog....ni nak melawat kawan2 yaang dah ade blog...sudi2 le jenguk blog saye yeak kih kih kih tapi saye budak baru belajar...he he he he

wah rajinnye sue dah start buat kuih raya yeak....lieya buat kuih tunjuk jek....he he he tapi dlm perancangan mungkin nak buat kuih suji jek...sonang he he he

mrs hafiz said...

pasla skit kat org di sini :)

Shais said...

salam,

tahniah ...tahniah,
nanti boleh pi raya kat rumah nak rasa kuih.

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails