Followers

Wednesday, September 03, 2008

Tenkiu Kak Leen :)

Td tetiba adik guard kt opis dtg kasi kotak nih.. eh..rasa mcm xde beli apa2 online..br je order.. k.CTbelum pos lg.. heran2..x kanAzie plak.. xde plak dia bgtau apa2 ..

pastu daku ngan rakusnya pun buka..chanteknya gaun ni.. rupa2nya k.Leen yg kasi.. adiah besday maryam rupanya.. punya lama dah besday budak btuah tu.. al-hamdulillah..leh buat bj raya.. melaram sakan la kamu maryam.. murah rezeki.. terima kasih kak..sy suka sgt.. :)

14 comments:

Nazathul Hamimi said...

bertambah koleksi baju raya maryam.. murah betul rezeki maryam yer...

Ayong said...

wah...chantek la..mcm princess lah...bergaya nanti di hari raya...
weh..awat aku nampak ada tgn tu di balik tabir??? hehehehe

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ al-hamdulillah ..rezeki yg x diduga :)

yong ~ hihihi...cantik, smlm maryam dah rasmi..pantang dia nampak bj baru mesti nak cuba.. tu tgn kwn opis aku.. aku "paksa" dia pegang..hahaha

Hirda Ibrahim said...

cantik weihh... siap berenda bagai... kira baju raya la ni kan?
re: sue, ko pujuk en abu beli umah area2 umah aku aa, umah yg baru siap ni byk owner dia nk jual. leh kita berjiran..*wink *wink...

Sue@MamaMaryam said...

hirda ~ chantek..maryam dah pakai..elok2 je ngan dia.. bpeluh2 dia siap pusing2...iskh..sapa la ajar tu :P

ye la.... at least dah jimat masa..sket..tol guthrie pun dah x lalu..save tu ..beshnya klu bjiran..

mrs hafiz said...

bestla dpt baju baru lagi budak kecik tu..

Sue@MamaMaryam said...

mrs hafiz ~ besh arr...melaram je la dia.. klu pakai gaun yg ko kasi tu..dia siap pusing2 bagai..pastu tanya km..atik x? atik x? hahaha dia rasa dia chantek kot.. mcm tu arr klu ada anak pompuan..la ni pantang nampak aku pegang lipstik n blusher.. mesti dia nak gak... huhuhu

Jasfyra said...

aduh cantiknya gaun tuh sue....sue, dina pun ada satu sebijik camtu.tp yg tu xde lengan kan.dina nya ada lengan.nenek dia belah hubby bg...nk wat baju raya gak..hehehehe

Sue@MamaMaryam said...

zuera ~ ye ke.. hihi mesti comel klu dina pakai..nanti klu buat gathering raya leh arr pakaikan dina n maryam gaun tu ek..

cendawanintim said...

sweetnyer gaun tu...

tetiba ni rasa nak ada bab cirl..huhuhu..doa2kan yer!

zAnA said...

murah rezeki maryam
cantik gownnyer sue..
puas ler maryam melaram ngan gown baru raya nie...

sue, nak wat camner kan...
duduk kat kl tu mmg asyik jam jer...
nasib ler kat kluang nie tak jam..

wah, nak masak tomyam ke ari nie
bestnyer..kalu duk sebelah rumah sue, leh ngendeng makan tomyam sue tu....

smlm pun zana sampai umah lewat...sib baik MIL aku ajak buka kat umah dia....lambat bukan pasai apa, balik tu ujan selebat2 nyer...sure ler aku drive cam kura2kan...pastu hubby plak call ckp dia stuck kat bazar ramadhan, nak balik ujan coz' dia naik motor...so, ngan muke penat nie...pergi ler amik dia kat bandar nun...niat nak balik umah dulu mandi pun x sempat...sampai umah MIL dah dekat 6.30 dah.....sabar jer lah....

Sue@MamaMaryam said...

cendawanintim ~ insya-Allah kite doa sama2.. kite plak nak anak lelaki..minta2 ada la rezeki kita ek.. :)

zana ~ hehe..tu la rezeki yg x diduga.. tu arr letih ngan jam ni tau.. dpt blk awal pun jd lmbt gak sampai umah.. tension arr.. dah la aku ni ala2 lembik..

haah kan beshh klu kite bjiran.. en abu bukan mkn seafood nih.. kang mesti dia mkn sayur je.. aku la yg abehkan udang tu.. beli 5 ekor je pun.. klu ko ada leh aku kasi 3 ekor..aku 2 ekor.. hahahaha..

sama arr klu ujan kompon x bw laju..dah la elite hiway selalu org eksiden klu ujan..takut aku..

beshnya MIL ajak buka posa sama.. km ni xde sapa2 kt sini..adik badek aku suma kt raub..sorg kt sini blajar..pastu SIL n BIL bujang lg.. umah km la yg derang dtg.. ujung mggu ni en abu dah ajak adik2 dia buka posa sama2..apa la aku nak msk nih.. ingat nak buat ayam percik n bakar daging sebagai menu utama ..senang sket.. bapak malas ....hahaha

i'm ソソ said...

boleh buat baju raya tu...
heheheheh

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails