Followers

Friday, September 12, 2008

Shue bakal dlm kenangan..


iskh.. tajuk x hengat..jgn salah paham ek... saje je kasi gempak sket .. nak tau story pasal shue n ke mana hala tuju budak ni lepas kuar dr plf baca sini ok hasil karangan Pn. Suli kita..:)


pg td sampai je sy tkejut.. ada kotak ni atas meja tau ....


comel je kotak ni kan? ....mcm besa sy dgn rakusnya bukak..muahahaha


tadaaaaaaaaaaaa dpt ni.. comel sgt.. btambahlah koleksi mug sy :) thanks shue...... harap ko x lupakan km kt sini..jgn lupa fwrd email2 yg besh..hihihi ym klu bleh.. :P insya-Allah km rindukan ko :) erkkk kawen jgn lupa jemput..klu aku x dpt dtg aku pos adiah ok ... aku sedih sebenarnya..tp x pe la ko bukan nak pegi bperang...kan..kan..kan..aku simpan airmata utk ptg nanti... :( gudluck shue...

26 comments:

eija28 said...

cantiklah mug tu...eija pun suke kumpul mug2 nie...buat koleksi!!!

Sue@MamaMaryam said...

eija ~ ye ke.. seronokkan kumpul mug kecik2 cute jek...

lieya_latif said...

alahai cutenye sue...comel jek mug tu...wah sue pun ade koleksi mug yeak...byk tak...haa pas ni leh la plak buat entry koleksi mug sue plak...agaknye kalo dpt kat maryam le sure dah rupe mug kan...die pun geram agaknye tgk mug yg comel2 tu....he he he he he

mrs hafiz said...

hope the grass is greener in new office yeah shue..

makcik, jgn sedih2 k..
kengkawan lain kan ada lagi..

Sue@MamaMaryam said...

lieya ~ haahkan gud idea..nanti daku buat N3 khas pasal mug..muahahaha

maria ~ hurmmm... sedih la..yg baru x sama mcm yg dah pergi :( bila la giliran aku plak ek? :P mati la klu cip tau aku ada hajat nak blah.. hahaha...

shafa said...

Dapat hadiah Mug! Saya pun suka gak ngn hadiah tue..Kl lagi kcik lagi cantik mug.Cute...

Jasfyra said...

cantik mug tuh..aku pun suka kumpul mug sue.best kan...hehehe
oo..shu tu dapat keje baru ek..alhamdulillah.sabar sue, mungkin rezeki ko xlama lagi...sabar ye...

nifalnin... said...

aku pun dpt gak.. tp, aku x bukak lagi.. sayang lar.. comey sangat pun balut nye tu...

*nanti rindu kat shue... dah x der kwn nak ^melucah^ lagi... huhuhu...

Sue@MamaMaryam said...

shafa ~ haahkan...lg kecik lg besh..geram je..kena beli tempat display klu camnih..sayang..

zuera ~ cantikkan..suke aku.. haah dia dpt keja lain :) rezeki dia dah tiba..

nieza ~ buka la wei..klu x aku tolong bukak kan ko punya adiah ek.. muahahaha... ooooooooit patut la shue dpt keja lain rupanya pasal ko asyik "melucah" ngan dia ek.. :P

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

comellnyer mug tu ..gambar cik bob lagi..suker kumpul mug yerk??..kak iena kurang ckit..
kalo dapat kat cik maryam kiter tu..abis dia susunnyer..pas tu mesti dia main acak2 kan...he..he..he..

shafa said...

cute ler mug tuh...
simple tp cute bangat....

i'm ソソ said...

suka mug tu...cantik...

shue said...

k.sue.....
xnk pic 2!!!
nmpk segala yg dsorok selame nie..huhu
nwy, sukenye sy cz mug nie dterima.riso gk org xsuke...
tp sy ikhlas tau!!hehe


k.maria, thanz ek..hope staff cne huhahuha cm cnie..hehe

akak nieza nie nk kene..
pcah rahsie sy.br nk cr jdoh nnti sume org takut!!hakhak

Sue@MamaMaryam said...

k.eina ~ hahaha..harus maryam nak minum dlm tu klu jumpa tau..iskh..mama dia bijak..simpan kt tempat yg tggi gitu...

shafa ~ haah cute bangat !!!

oli ~ thanks..kembang la org yg kasi sama sy ituew...hahaha

Sue@MamaMaryam said...

shue ~ muahahaha..xpe la buat apa nak lindung2 yg tsorok ituew... cantik la..km suma suka :) cute gitu.. 10q tau..besday aku mggu depan ..sblm blah sila la beli something ..muahahaha gile keji ...gurau jek..

`aza`~ummie afiq~ said...

lepas sorang...sorang member sue meninggalkan ofis sana yeerr??? tak perr...rezeki masing2 kaann??? :)

~momi_d's~ said...

waa... dah ada blog gak ek..
cantiknya mug tuh.. buat koleksi..

Sue@MamaMaryam said...

k.aza ~ haah...lepas sowang..sowang.. bil ala giliran sy plak ek..

momi d's ~ hehe blog ni dah lama..sebelum fp lg .. haah..btambah koleksi daku..

Ayong said...

alahai, comelnya mug...kartun 'bobob' lagi tu...

Mister Amien said...

alamak, ada lagi ke cerita-cerita sedih camni?
ingatkan masa zaman kegemilangan aku dulu je ada episod-episod pemergian dan penghijrahan rakan-rakan...
so sad...

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ hihi so cute tau..

mr. amien ~ ada..huhuhu sob..sob..sob tggl bape jam je lg shue nak ada kt sini.. x tau la bila lg leh jumpa dia..huwaaaaaaaaaaa ko plak bila nak melawat km? anta sendiri kad kawen mu ituew tau !!

zAnA said...

comel seh...
ada bob & patrick arrr....
shue tu kawan satu opis ngan ko ker sue.....?

Sue@MamaMaryam said...

zana ~ hihi..tu arr aku suka sggh.. haah dia keja sini pastu dpt offer lg baik kt sana..tetap..sini suma kontrak..pekerja kontrak je km ni..hehehe...

Cik Puan Mimi said...

bestkan dapat pemberian hari orang.. tak kira la kecil atau besar, murah atau mahal..

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ ye la akak..x kisah...dpt pen pun dah sonok..tanda ingtan ...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails