Followers

Thursday, September 11, 2008

saya..

rindu sgt ..

~ abah :( [ rindu sgt2...] hanya Allah yg Maha Mengetahui....

~ mak... x tau nape...tp salah satunya nak mkn kerabu yg mak buat..dapnyehh

~ en abu..padahal jumpa ari2 pastu kol sari sampai 3-4 kali muahahaha sms lg..dr dl km mmg gini gaduh2 pun kol n sms gak tp xde la mesra2 alam gitu......lebiuw dear !!! paling suka tiap2 pg en abu tutupkan pintu keta..rasa romantik jek..boleh gitu? hihihi

~ maryam.. anak busyuk saya nih... apa la dia tgh buat ek... cikgu kt dia makin petah..byk mulut suka btanya itu-ini.. dan paling x thn kt umah dia ikut karekter cikgu dia..huwaa maryam suka paksa mama&ayah menulis/warna... pastu dia yg ajar kita..jgn kuar garisan la..itu la ini la.. tidakkkkk pastu dah pandai pilih channel tv..siap kt ini x besh.. pas ayah tuka channel lain ha..ni besh.. iskh.. itu yg buat mama sgt2 rindu maryam..setiap saat..teringat perangai dia.. percaya x dlm keta masa pegi n blk keja sy n en abu mesti cerita pasal maryam.. apa yg dia buat..dia suka apa.. terima kasih Ya Allah di atas kurnian Mu!!!

~ zaman kanak2..hidup tanpa masalah..klu ada pun malas nak p school...letih la kayuh beskal...dah la hitam btambah la hangus daku ini tau...

~ zaman UiTM ..terutama bila bulan posa teringat dl time bbuka n sahur kt kolej... klu la boleh ulang..iskh.. sanggupkah aku? hihihi

~ kwn2 lama suma.. apa kabo la korang ek.. erkk termasuk korang gak la..bila kite nak jumpa?....

~ zaman kurus..hahaha xde la (ni dah start merapu)..dl masa kurus nak gemuk..bila dah gemuk nak kurus.. xpe la janji sihat... ada lg 5 kg yg nak kena buang..byk tuuuuuuuuu arghhhhhhhhhhhh stress gini hihihihi x pe slow2 la ek..x leh bgaya sakan raya ni insya-Allah thn dpn ada.. hahaha ayat nak sedapkan hati sendiri nih..

14 comments:

Cik Puan Mimi said...

semalam kak mimi baru buat entry rindu gak.. tetiba harini baca entry sue pun rindu gak, syahdu jer rasa.. kita berdua nikan sama, telah merasa satu kehilangan, jadi mesti la rindukan...

rindu yagn lain2 tu pun sama gak.. zaman kurus, zaman kanak2, zaman uitm.. alahai, rindunyer.. tapi kalau fikir2 balik, tak mo la repeat balik zaman2 tu.. hehehehe

Hirda Ibrahim said...

eh betui sue, aku dgn hubby pun, kalu dok bersembang byk pasal hardy je. mcm topik lain x besh je nk bersembang.. keh keh keh

ooo, kira korang still romantik2 la ni? aku kalu hubby kerja, aku kat umah dgn hardy, baru dia call. tu pun cakap dgn aku kejap. cakap dgn hardy lama.. sama le ngan aku pun.. tu la pasal, kalu aku kat opis, kalu hubby call, aku siap heran & tanya "apsal yang?". jawapan dia "saja call". aikkkk..pelik bin ajaib!!

aku kalu leh repeat balik masa, aku nk zaman college dulu... ingat x college kita en abuuuuu?? ;)(hehehe x pasal2 en abu termasuk sekali). time MMU x moooo!!! stress!!

jom le berbuka posa ramai2. aku baru nk send email ni.

i'm ソソ said...

saya pun rindu bapa saya...rindu mak saya...rindu nenek saya...
saya tak ada muka nak berjumpa dengan mereka...
kenapa setiap kali bila ada masalah dengan faizal, saya lagi rindu dengan family saya...

Re: aiii...apa boleh buat...ini pilihan saya...jalan yang telah saya pilih...

Jasfyra said...

sue, alhamdulillah parents aku masih ada lagi..rindu gak kt depa walaupun dok dekat je ngan umah aku..walau hari2 jumpa...hehehe

rindu gak zaman uitm..kalo ulang balik,aku sanggup tp xmo peksa...kakakaka.zaman kurus????wajib ler rindu..mls nak pikir dah..

anak2 & suami?setiap saat rindu..ko sama cam aku ar sue, waktu keje pun nk tepon sampai 3-4 kali sehari..sms kadang2 ar sbb hubby aku xsuka sms.leceh dia kata..kadang2 aku sms dia panjang lebar.dia reply "orait"..sbb tu dia suka tepon je..hehehee

faris iman said...

rindukan zaman2 mase belajor dulu...romantik gak hubby sue erk...sama2 lah kita menurunkan berat bdn...nak kembali ke zaman kurus...hahahaha...eija setakat nie dah turun 8 kg...sue turun brape kg dah skrang?

lieya_latif said...

wah touchingnye entry sue ni....rupenye sue pun dolu2 gi sekolah naik beskal yeak...samo laa kite...dulu lieya sekolah rendah naik trak (bapa askar la katekan)....sekolah menengah naik beskal plak (mase tu abah dah pencen, lik kg looor)....itam rentung time tuuuu....he he he he

bile dah masuk uitm tu baru le nak jage kecantikan sikit....he he he he...sue, teringat gak mase puase kat uitm....mlm2 kul 10 dah gi tapau nasi n lauk kat dining...pastu kunci jam bgn sahur kat bilik, agak2 malas nak bgn, terbuang giuu jek laa lauk yg ditapau tdi.....hu hu hu...sue ni buat lieya mengimbau kenangan lame laaaa....rindu woooooooooooo

Mommy Lil' N said...

masakan mak mmg best kan...tiada tandingannya di dunia ini..
Sapa tak rindu kat anak..setiap saat and ketika asyik teringat je..tak senang duduk kalo kena stayback kat ofis tau..rasa nak marah jek kat bos..grrrr..tak kira, hari ni aku mesti chow tepat 5.30pm..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kak iena pun rindu kat jannah ngan rizqi ni..balik umah leh tak???
Betullah sue, kadang2 rindu itu datang secara tiba2..kak iena paling rasa rindu biler dengar lagu lamer2..aduihh sayu ..time tu lah terkenang itu ini...

Nandre The Legend said...

hahahahaa...

abg abu akan kumbali dengan hadiah macam2 untuk raya nie, jangan la dikau risau akan begitu.. heheheheheheeheh

mia said...

saya lak rindu kat...

PLF dan warganya yg selalu membuat saya senyum sendiri dan ingin kembali ke sana..hehe

mrs hafiz said...

sue.. aku xtau la kalau kehilangan abah aku.. walaupun masa zaman ronggeng aku slalu "gaduh" dgn dia.. hehe.. tp bila aku dgr cakap dia.. semuanya smooth aje.. cant bear the thought of losing him..

tp yg pasti semua yg hidup akan mati kan..

maryam dah leh jadi CIKGU dah ni.. hehe

Ayong said...

mmg lah kan...mcm2 benda yang kita rindu kan...tu semua kenangan lah tu...guna utk dikenang di hari mendatang...:)
aku pun rindu bila kenang zaman2 belajar dlu..buka sahur dgn kwn2..kat asrama...kalau lah boleh diundur masa....

adieha said...

hi.. nak kurus ke? maybe i can help you.

my herbalife blog: http://myh3rbalif3.blogspot.com

my before & after photos:
http://myh3rbalif3.blogspot.com/search/label/Photo%20Gallery

email me (adieha@gmail.com) kalo interested.

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails