Followers

Monday, September 15, 2008

minat sgt benda nih...& dpt award


sy mmg suka sgt banda2 corak ala2 inggeris nih... memula dpt dr oli :) suka sgt okeh.. pastu tgk2 gak kt kedai2 yg jual benda2 nih..mahal tue ori kot.. sy x kisah..cap apa pun minat tgk bunga dia jek.... pastu masa p nagoya plaza alam sentral tu ada la kwn ckp kt atas sekali ada kedai jual benda2 alah nih.. km pun p la tgk.. ye la..murah2 suma... oleh kerana budget dah xde...kata beli langsirkan.. so dpt beli sket2 jek... sapa2 yg bminat sila p kedai ni ok...suma rm5 satu. yg sy beli ni la..opss mug tu bukan ek..tu dr ali cafe..hihihi by vantage tu..x kisah janji bunga sama ..set2 cawan pun murah2 rm50++ jek.. akan ku rembat bila dpt gaji nanti..hihihihi rasa2 klu tiap2 bulan sy buat lawatan sambil membeli tgh thn dpn penuh la rumah ngan benda2 alah ni.. en. abu sila belikan sy lemari display okeh?

####################################################################




Thanks Zuera !!! mcm2 award plak dah la ni.. suke2...so sy akan bg plak pd 4 org yg tpilih.. x leh bg reramai.. rules kt 4..hihihi... jgn kecik ati ek...

1. nieza
2. suli
3. mr. amien
4. yong

11 comments:

mrs hafiz said...

kau ni mcm mak aku la.. dia pun sibuk nak beli almari display, dah brapa byk kat rumah tu..

aku minat gak inggeris style ni.. tp bukan mcm vantage tu.. yg jenis ala2 lovely lace tu.. tp utk pgan mangkuk aku suka yg mcm ni ke

http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=326870&CategoryID=30843

tak pun mcm ni

http://www.target.com/gp/detail.html/ref=huc_ja_1_img/601-4912975-1827354?ie=UTF8&ASIN=B000MMAIXA&nodeID=&merchantID=A1VC38T7YXB528

kalau nak bunga pun mcm ni

http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=290152&CategoryID=30843

mak aku ckp, sungguh kebudakan, tp ntah.. aku suka jugak..dia mesti marah kalau tau aku beli.. takat ni, masih menggunakan pgan magkuk ihsan/ hadiah kawen..

zAnA said...

amboi, sue pun minat english style erk...zana nie minat tapi kena pendam jer lah coz' mr hubby tak suker.....
dia plan nak cari pinggan mangkuk yg kaler putih semata @ itam semata....hubby zana nie suke yg modern style ler sue....pelik aku...

sue pun dpt award gila2 tu....
zana pun dpt dari oli, tapi tak tepek lagi..hik hikhik

nifalnin... said...

adus.. knp mata ku tetibe je gatal2 nih.. adekah aku ternampakkan rose itu.. oh tidakkk... adakah mata ini teringin juge.. oh tidakkk... aku akan menahan nafsu serakah ku ini utk memilikimu.. oh tidakkk...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah koleksi dah bertambah..bagus2..cayalah sue..

Jasfyra said...

aduh...mmg cantik ar sue...sue, aku pun suka english2 style nih..tp hubby aku sama cam hubby zana tu.dia suka modern style..xsuka bunga2 ni...dah bercanggah le plak..tp aku xkisah, carca marba kan je rumah ku itu..muakakaka

Hirda Ibrahim said...

la sue.. apa ko demand set vantage kat en abu? ko demand set Royal Albert je terus... kak ipar aku beli kat UK satu set rm3k je (je???). kat sogo dia tgk lebih rm5k.
note to en abu:- ampunnn...hihihi...

aku mcm laki zana & zuera. aku x suka corak bunga2. laki aku aku x tau lak camna. dia ikut aku je.
aku suka yg design2 moden, abstract je. ko tgk pinggan mangkuk aku design kotak2, belang2 je. hihihi..

Cik Puan Mimi said...

sue,kak mimi ada set cawan 6 biji & teko dari vantage ni jugak.. beli masa tu offer.. nak tau kat mana???

kat JOM HEBOH la.. masa tu kat kiosk BHP tengah buat promotion.. dia kata kalau daftar kad BHP Petrol tu boleh beli set cawan tu dengan harga RM79.90 sahaja.. tersangat murah sue, kak mimi dah meroyan dah time tu, nasib baik laki akak bagi beli.. kalau harga sebenar tu mau2 RM200++ sebab tengok dalam katalog harga camtu..

ni tinggal nak beli set pinggan mangkuk yang cos dia boleh garuk kepala la jugak.. ingat nak simpan duit sikit.. tapikan masa akak gi langkawi last year, harga kat situ murah2 jugak. so mungkin nak kumpul duit dan beli kat langkawi jer..

sue boleh tolong tengokkan tak kat situ kalau ada jual piring2 untuk letak kuih2.. boleh la akak set kan dengan cawan & teko akak tu.. kalau ada dan murah tak yah susah2 beli kat langkawi

Mommy Lil' N said...

saya pun suka itu vantage (sebenarnya aku minat Royal Albert ..tapi mahal gilaaaa) so vantage pun ok apa..buatan mesia..Hari tu kt opis aku buat Charity Jumble Sale..ada ofismate jual ala2 vantage ni la..tapi lagi murah..apa ntah nama dia..aku beli mug sebiji RM10 je..Englishhh abih. Roses pink n marroon gitu..sukaa

Ayong said...

ko minat ala2 english style ye?? tak rasa serabut ke? hehehehe kalau tgk mmg chantek lah kan...

aku dapat award...nanti aku tepek ye...tenkiukkkk

Mister Amien said...

terima kaseeeeeeyyyyyyy...
ada gak orang nak anugerahkan award kat blog aku yek? terima kaseyy..

papa nandre jgn jeles tau??
ok, kepada geng2 lain yang kat luar sana, meh la singgah2 kat blog aku sambil tabur beberapa komen ok? canteeeeek!!

amien7.wordpress.com

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails