Followers

Thursday, September 25, 2008

Kad Raya...


~ moga selamat pulang ke kampung & kembali ke sini
~ pada yg diet jgn lupa diet tue k.... klu x musnah la diet...
~ hirda ... insya-Allah kite jumpa kat jitra :)
~ fateen... insya-Allah kite raya kt Raub sama2 eh..
~ pada yg lain2 tu, kite jumpa masa buat gathering raya ek..( bila nak bincang nih ???)
~oli & zuera ..sowi aku belum tunaikan janji - chicken chop insya-Allah eh..
~ sowi suma klu sy ada buat salah & silap..huhuhu terutama kwn2 opis kitekan selalu gurau2..hiks..ampunnn

15 comments:

eija28 said...

wah...sue dah buat kad raya erk....nie gambo tahun bila nie sue?sedondon gituwww.....selamat hari raya dr eija utk sue sekeluarga...hati2 di jalanraya...anda mampu mengubahnyer...cewah2

Hirda Ibrahim said...

ni last yr punya pic raya ek sue?
kuning diRAJA tuhhh...
heheh ye sue, sila, sila la mai umah parents aku kat Jitra.
ko calling2 k?
selamat Hari Raya buat Ko, En Abu & Maryam gak. mahap zahir & batin. drive carefully :)

us,
aku, shahnun & hardy

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

oo gini ghupanyer baju kuning oren tok sami tu yerk..keh..keh..orait aper??.. lain dari yg lain..
Sue, kesempatan yg ader ni kak iena pun nak mohon ampun maaf andai ader aper2 perkara yg menyinggung perasaan sue sepanjg kita kenal yerk..diet tu kene maintain tau..
Selamat hari raya, maaf zahir dan batin..

lieya_latif said...

sue, dah nak cuti ke...bile last keje...lieya sok last....then malam pas bebuke bertolak dah....he he he he he

selamat hari raye jugak tuk sue sekeluarga....

sue anda di tag yeak...kalo rajin tu bolehlaa buat he he he he takut dah mood raye dah...

Mimi~Najeeb said...

Selamat Hari Raya kepada Sue, Maryam & encik suami..semoga berbahagia dihari raya 1,2,3,4,5...dan seterusnya.
Aku pun nak amik kesempatan memohon maaf sekiranya ada kesilapan dan kesalahan dari segi tutur bicara dan perbuatan..cewahh..cam ayat drama gitu..take care n drive safely..

i'm ソソ said...

selamat hari raya to sue dan sekeluarga...
ohya ! dah lupa chicken chop sue laa...tak pe...nanti saya dengan zura pasti akan minta chicken chop yang tertunggak tu...heheheheh...
betultak zura?

Mama Mya said...

selamat hari raya aidilfitri tuk sue n family juga..

SSulieana said...

mintak mahap jugak ek! selamat ari rayeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Fateen said...

Selamat Hari Raya Sue...kita ghaya sama2 ek..sue,fateen nak ambil kad raya sue boleh? nak tampal kat fp..

Jasfyra said...

selamat hari raya maaf zahir batin sue....yup, betol kata oli, kami akan tuntun chicken chop tu sue..jgn risau..kekekekee

wanie said...

selamat hari raya sue...maaf zahir batin..wanie pun nak minta maaf kalau ade silap dan salah ye

Ayong said...

salam aidilfitri ye ...maaf zahir batin..lik kmpung drive elok2..pesanan utk aku jugak ni...

sila amik kad kat blog aku ye...

Cik Puan Mimi said...

Selamat hari raya sue.. semoga kita sama2 sampai ke kg. dengan selamat.. amin

raya jemput la datang ke rumah..

mrs hafiz said...

salam aidilfitri utk sue, abg abu n lil maryam ok..
leklok balik raya..
nanti wat open hse jgn lupa la jemput org disini..
ok tk cr

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails