Followers

Tuesday, September 16, 2008

Ehemmmmmmmmmmmmm....

hari ini genaplah sy 27thn !!! hepi besday to me!!!

sy bdoa agar ;

1 - diberkati & dirahmati oleh-Nya
2 - dikurniakan kesihatan yg baik
3 - diberikan umur yg panjang
4 - berbahagia sentiasa
5 - dimurahkan rezeki oleh-Nya
6 - dikurniakan anak :) dlm masa tdekat ini ( dah ready nih )
7 - dipermudahkan segala urusan sy :)
8 - buffet ramadhan yg besh mlm ini
9 - en abu belikan hadiah yg besh ada ke bi?..muahahaha (gurau keji nih )
10 - ada la..rahsia :P

39 comments:

juragan budiman said...

amboi, mintak hadiah kat abu..
abu hang bagi benda kecik2 dah la....
SMT nie .....hahahhaa

juragan budiman said...

sempena hari baik bulan baik dan barkath selamat nie, pihak pengurusan arts limited shah alam mengucapkan selamat ulangtahun ke 27..

maksudnya ada lagi tiga tahun untuk pegang title dua puluhan nie hahahahahaaha.. lepeh tu dah masok 30 an. hahahahahaahahahahahahaa

mari mari mari join the kelab tiga kupang....

Sue@MamaMaryam said...

en nandre ~ kelab 3 kupang? oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihihi en juragan president eh? hiks..
terima kasih diatas ucapan ituew..mmg en abu kasi adiah kecik je tp sgt bmakna... dia faham minat wife dia n dia sokong .. muahahaha.. nanti2 la daku tepek pic adiah en abu tu ..

Jasfyra said...

happy besday sue...semoga segala impian ko terlaksana dengan jayanya...baru 27 tahun..muda lagi tuh..cewah camle aku dah tua..kekekekee...

harap2 ko dpt le adiah best2 dari en.abu ye..amin...hehehe

SSulieana said...

ha'ah la ada 2 tahun lagi sebelum masuk 30...huhuhu...xpe2 yg penting maintain!!!!

Hepi besdaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy to uuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

semoga pnjg umur&murah rezkinya...
semoga berbahagia selalu ngan org tersyg!!!

Hirda Ibrahim said...

"bebedei uuu youuu" <--- ni hardy nyanyi kat ko... hehehe
happy bday sue!! semoga apa yg diwish will come true!! ;)

Sue@MamaMaryam said...

zuera ~ thanks :) mude ke? hiks dah dpt 1 adiah semlm....en abu kt lg satu dia bg mlm nih...

sulie ~ terima kasih sulie... ye betoi aku kena maintain cun muahahaha..iskh en nandre dah x sabo nak tggu kite msk kelab 3 kupang dia...aaaaaaaaaa

Sue@MamaMaryam said...

hirda ~ insya-Allah :) terharunya ciksu dgr hardy nyanyi ... thank syg !!!

eija28 said...

happy besday to u!!!!sue besday ko selang sehari jerk dgn anniversary aku esk....semoga apa yg dihajati tercapai!!!!klu x boleh celebrate dgn besday iman skali...ko x dpt join nak wat camner....tahun depan lor plak kita celebrate sama2!!!!

Sue@MamaMaryam said...

eija ~ huhuhu tu la pasai..klu x aku leh tumpang potong kek ngan iman ..hihihihi..terima kasih semoga Allah permudahkan urusan aku:)

Cik Puan Mimi said...

wah sue, selamat hari jadi ek.. semoga apa yang sue list kan kat ataih tu menjadi kenyataan.. apa la hadiah spesel en abu tu ek.. nak nengok boleh tak? :)

walaupun badanku paling kecil antara korang, tapi ternyata diriku ini paling tue antara korang2 semua.. sob sob sob. sedih ni..

zAnA said...

epi besdei auntie sue... (nie batrice ucap kat ko erk)

so, happy besday k
semoga apa yg ko doakan dimakbulkan ALLAH...

rupanyer ko tua setahun jer dari aku erk sue......ingatkan kita sebaya....

sure ari nie ko senyum sepanjang hari......

zAnA said...

lupa plak...sue bagi alamat ko kat email aku erk : zalyn_batrisya@yahoo.com.my

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ hahaha xpe k.mimi awet muda..apa la yg ada pd nombor ye x? (huhuhu) insya-allah :) nanti sy tepek pic ek..adiah besa2 jek..tp sgt bmakna :)

Sue@MamaMaryam said...

zana ~ tenkiu batrice...terharu ciksu..syg dia !!! thanks zana...moga2 tcapai la segalan doa aku :) ala tua sthn yg x besh tu..aku nak klu leh muda dr ko..muahahaha...

Intanaziela said...

selamat hari lahir sue..semoga kebahagiaan sentiasa memayungi hidup sue...

i'm ソソ said...

生日快乐 to u

ayah_maryam said...

Hi cayang,

Heppy 27th Bzday anniversary to U ..mywife. Hadiah??..ada hadiah malam ni tapi kena la tggu adk tidoq dulu baru la syookk...:-)

hepy birthday..

Jasfyra said...

re - hah ek..sok ko kena keje kan..ala,cian...xper,kalo aku ada masa aku online dari umah ek sue...

nifalnin... said...

wahhh... happy besday sue.. heheh... semoga panjang umur murah rezeki...

aku x thn bc komen ayah_maryam... hahahahaha....

mrs hafiz said...

happy bday sue..
ada surprise la tu dr en abu..
niza, mmg x thn baca komen tu..

maryam nak dpt adik ke nanti..
pastu leh pgil kakak..
xdela panggil adik lg.. ;)

Sue@MamaMaryam said...

intan ~ insya-Allah :)

oli ~ tenkiu oli..(mcm faham..) awak kt hepi besday kan?

Ayong said...

happy besday sue...la..pangkat adik ghupe nye deme ni yek..hehehhehehe..

semoga dimurahkan rejeki..dan hidup dilimpah keberkatan sentiasa....

Sue@MamaMaryam said...

hubby ~ tenkiu cyg !!! yeyeye ada hadiah la eh.. apa tu? muahahaha saspen sggh ..nape kena tggu adik tido? hiks...

Sue@MamaMaryam said...

nieza & maria ~ thanks korang hepppppppp jgn pk yg bukan2..en abu takut maryam nak gak adiah aku tu.. smlm masa aku buka adiah dia yg bz tau..muahahaha...

yong ~ adik la..tp dah tue...hihihi..thanks !!

Mister Amien said...

selamat menyambut hari laher ke 27..

saya mewakili pihak AEON Credit Service akan memberikan diskaun hebat sempena hari laher anda untuk setiap pembelian peti ais jenama SUMSANG. semoga anda cerita di hari laher anda.

P/S: Tawaran ini juga terbuka kepada seorang ahli kelab 3 kupang dan juga seorang mama bling2. tahniah!

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

heppy birthday su..semoga sentiasa dibawah lindungan Nya..
doa no 6 tu yang tak tahan..keh..keh..yg penting usaha ..usaha..follow up..keh..keh...

k.fiza said...

Happy birthday SUEE...

Moga dimurahkan rezeki.. moga malam ni dapat hadiah beshhh.. moga dapat new ADEK.. moga ceria selalu.. moga kekal bahagia dengan EN. ABU... Moga terus melayan karenah MARYAM si cilik.

Sue@MamaMaryam said...

mr amien ~ cissssssss keji sggh kamu ni.. hahaha tenkiu..aku x mo msk kelab 3 kupang..huhuhu

k.eina ~ :) aminnnnnnnnn harap2 ada la rezeki km ;) doakan eh..

wanie said...

happy birthday to u...happy birthday to u...happy birthday to sue..happy birthday to u..
(wanie dan irfan nyanyi sama2..hehehe)

semoga panjang umur dan murah rezeki...birthday wanie pun menjelang tiba jugak..hehehe

ainloveboy said...

Sue,

Akak rasa la kan, kalau akak tak tersalah baca makna sebuah komen di atas tadi.. sebulan dua yang bakal mendatang ni nampaknya hasrat no.6 tu bakal 'menonjolkan' hasil :) (senyum ada makna ni)

Amboi, hepi dia lum masuk kelab 3 kupang yer... ala, jerit la ikut mana pun, tetap kena masuk juga, kan Che Nan? Akak tahun depan jadi ahli kelab la jawabnya ni. Insyaallah, kalau panjang usianya :)

Ayong said...

anda kena tag ye..

MommyNajeeb said...

happy birthday 2 u..semoga semua yg diimpikan jadi kenyataan..amin..

Mama Mya said...

salam.. hepi belated besday sue.. lewat sampat coz sesat jalan mata sakit manyak pandangan harus di tepis hiks...

hepi besday sue..
semoga dikurniakan kesihatan yg lebih baik
semoga rezeki sue x kira rezeki apa2 pun bertambah2
semoga sue bahagia disamping org2 tersayang
manyak lagi sue nak ucapkan nie..
pendek kata seme yg baik2 tuk sue..
amin...

MAMA IQA said...

sue..happy bday..semoga pnjg umur n murah rezeki ye..semoga ape yg dihajati tu dipermudahkan utk dipenuhi..

PuteriSatu said...

berkongsi besday ngan VP ye...apapun akak ucapkan selamat hari jadi semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki..semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi langkah sue n family...insyallah..

k.fiza said...

hadiah apa dia dpt mlm td erkk.. sampai tak datang opis ni.. emm
hadiah besar tuu..

SITIONE said...

dik sorry for the late wish..

but better late than never kan?

a happy belated besday for u dik..hope everything that u wish on ur day will be granted by Allah..hehe..agak2 ada x wish nk bb lg?if yes..akk aminkan lah..amacam?

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails