Followers

Wednesday, September 24, 2008

CALENDAR RAYA MARYAM&CO

14 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wahh ader calendar raya..calendar ramadhan maner??.keh.keh..
7 hb dah naik kejer ke sue??..boringnyer..huhuhu...

lieya_latif said...

sue, same laa kite...7hb masuk keje...tapi agak2 cam malas lagi nakkeje...amik EL lah...kehkeh keh keh

Mimi~Najeeb said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..
Aku cuti 2 hari 1st & 2nd day raya pastu next week nyer pulak lagi 3 hari

Jasfyra said...

selamat hari raya sue...aku 6hb dah koje...ala, awal sehari je dari ko kan...tu maryam nak wat piece ek...jadi 3 lak ek..cumil jek.heheh

i'm ソソ said...

dah pukul 12...

sue
datanglah ke blog saya ambil kad raya
(tak sempat nak pos, posmen dah nak bercuti...hehehehe)

mrs hafiz said...

fully booked :)

Seri Nuang Shah Alam said...

wow lamanya raya...........

Seri Nuang Shah Alam said...

bukan main lagi maryam tu, bukan main sronok lagi dia....
jaga dia.. jaga jaga

Hirda Ibrahim said...

jgn lupa ptg raya 1st tu mai Jitra umah maktok hardy k?
maktok hardy cam biasa mesti masak lontong & mee kari. aku tukang kemas & makan je..hehehe..
aku cuti 27th - 7th Oct. 8hb baru kerja... beshhhh...

wanie said...

siap ade calender raya lagi...lama ye cuti...wanie pun nak balik kg weekend ni..tahun ni beraya kat teluk intan...tahun lepas dah kat puchong

Mister Amien said...

ambil perhatian pada 17hb oktober ye?
ada satu event penting akan berlangsung....

Mama Mya said...

cun calendar itu coz ada model yg cute..

Ayong said...

hehehee aku yo yang cuti gilerrr lama..13 hb baru naik kerja! 2 mggu ooo..tapi apakan daya...aku je yg cuti..asben aku kerja!!!!!

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails