Followers

Friday, September 19, 2008

budak bertuah ni lah..

hi..suma..nama sy maryam...

cute x saya? ni tudung mama sy tau...hihihi sy suka pakai tudung mama sy...kdg2 tudung mama sy ni sy buat selimut kt bear, tubish, abit, siti & apah sy tau..hurmmm wangi....sy suka sgtlah..

iskh..anak siapa lah ni... masa ni km nak jemur baju..maryam ni pantang nampak tudung dia nak pakai...so sy pun pakailah dia tudung..pastu panjang..pusing2 la sket ..so inilah hasilnya.. senget2 sket pasal kapla x mo diam... pastu mood dia baik..siap posing bagai nak bgambar..hiks..bagus2... yg x thn tu...dia x kasi jemur..dia nak main..iskh...

al-Hamdulillah sejak akhir2 ni selera mkn maryam elok..syukur sgt..try beli kek kt SR..suka dia.. pastu sgt suka buah strawberi...so ayah mmg beli buah tu buat stok...minta2 biarlah selera dia kekal sampai bila2...ni kecik2 dah pandai jg badan...huhuhu

17 comments:

Mimi~Najeeb said...

mmg cun mama kasik pakai tudung camni..nampak mcm budak da besyar la..hihi..Alhamdulillah selera dia makan yek..bagus..pasni leh la uanty tgk Maryam jadi bam bam cam masa kecik2 dulu

Sue@MamaMaryam said...

mimi ~ hihi cun ek..insya-Allah tu la ..tgk pic dia kecik2..rindu tgk peha dia yg bketung2..

Hirda Ibrahim said...

a a kan sue, hardy pun selera dia kejap ok, kejap x.. time dia ok tu..aku suka yg amat..tapi mai time dia x dak selera tu... penat je aku masak.
habis le lunyai tudung mama si maryam kerjakan... heheheh

Jasfyra said...

alahai tomeinya anak dara ni pakai tudung...sue, maryam sama ler ngna anak2 aku,tudung tu wat selimut lah,baju bear ..ada 1 selendang yg berrambu2 tepi tu kan..dah abis terjurai suma..anak2 punya psl..nk buek camno kan..hehehe

alhamdulillah selera maryam dah ok.seronok dengar

Cik Puan Mimi said...

tak tahan tengok maryam menyengih.. ingatkan dia nak pegang telinga pakai subang baru tadi.. heheh tapi maryam sengih memang sempoikan..

kecik2 lagi dah suka pakai tudung, senang la sue nanti nak ajar pakai tudung bila dia dah besar nanti..

agaknya berkesan vitamin yang sue bagi tu kot.. tu pasal dia dah berselera makan. kak mimi baru jer belikan budak2 tu vitamin CHAMP lysine (betul ker eja ni) + vitamin C. budak farmasi tu kata, kalau ada lysine tu memang untuk selera makan.. so far memang berkesan. semalam dia abiskan semangkuk laksa penang tau..

Sue@MamaMaryam said...

hirda ~ haah kan..selera budak2 ni on& off je..harap2 maryam sihat sokmo.. nak dia tembam cam hardy..br leh geng..ni maryam cam x cukup zat jek...huhuhu

zuera ~ hahaha sama la zuera..ari ayah dia belikan aku selendang..asal nampak je dia buat main..suka sgt dia..:)

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ k.mimi yg maryam pakai tu pun subang br..azie belikan..cute x?

insya-Allah moga2 senang la nak didik maryam :) didik dr kecik eh..

tu la agaknya dah merasi kot vitamin tu dlm bdn.. cikgu dia pun kt kt taska pagi2 bgn tido dia dah mint anasi(bubur) siap kt.. guuu(cikgu) adik lapar..nak mkn ...

iskh..sedih plak dgr...

huyooooooo 1 mangkuk dia mkn..hebat..al-hamdulillah somoga anak kite sihat sokmo..:)

Zanna_MamaBatrice said...

checky tul muka maryam buat camtu..
ingat dulu2..fesyen pakai tudung lilit2 pastu buat reben kat atas...hik hik hik...

abis tu sue, tudung tu kering kat atas kepala dia ler yerk...maryam maryam.....

erm..suke bila tahu selera maryam dah ok........erm, batrice nie kekadang ok kekadang tak....agaknyer vitamin tu berkesan ngan maryam kot cam yg kak mimi kata tu...nak gark ler try kat batrice...kot2 selera dia leh cam maryam..........

Sue@MamaMaryam said...

zana ~ thanks ek sudi kongsi resipi udang itue.. yeyeye nak cuba ...

hahaha haah cam fesyen org dulu2..lilit bagai... saje je nak kasi nampak kemas.. dia plak mood baik.. apa lg.. haah last2 tudung tu kering atas pala dia jek..

al-hamdulillah..cuba la.. suka sgt tgk dia lalu mkn..wpun sket2 tp klu dah mkn mcm2 n kerap...ok la kan.. harap sgt dia sihat sokmo...

Ayong said...

amboi..anak dara ni...:) bergaya dah ye..sue, nak je dia letak menda2atas kepala dia ye?? kalau chem harus tak lah!!! tak leh ada menda atas kepala dia!

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ alah..ni mood tgh baik..klu x..jgn harap..nak sikat rambut pun payah tau.. aku ikat rambut x sampai 1 min dah buka semula...

lieya_latif said...

comelnye sue si maryam ni...siap lentok2 haaaaa...geram plak aku tgk...lame tak sue die pakai tdg tu...ini mcm raye nanti leh laa melaram ngan tdg plak....

sue, tak sangke kite same2 dpt gelangkan....cume lieya tak kesampaian tgk gelang sue tu...alah sue, yg penting ini blog KITE YG PUNYA....so SUKE HATI LE kite nak letak gambar ape pun kan....tul tak sue...he he he he

`aza`~ummie afiq~ said...

budah bertuah ni dah pandai nak bergaya yeerr??? :)

Sue@MamaMaryam said...

lieya ~ hihi harap2 maryam nak la pakai tudung..lama dah belikan dia..tp ayah dia kt tudung angkasawan.. pasal keras tang depan tu..hahaha

hurmm..itu la pasai tp malas la ..x mo kasi org sakit mata tgk adiah aku nih..hiks.. bukan mahal mana pun.. aku dpt adiah 2 thn sekali tau.. sob sob... sedeyyyyyyyyyyyyyyyy

k.aza ~ iyer tp ngan tudung mamanya..tudung dia sendiri x layan.. hahaha

etomyam said...

comelnye....cakkk!, utk anak n maknye sekali he he he

eija28 said...

comelnyer maryam pakai tudung mama dia...dah pandai bergaya ank daramu tu...dah ada selera makan erk skrang...cepat besor lg sayang!!!!mcm iman nie pun x mkn sgt sue..menyusu jerk yg lebihh!!!!

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails