Followers

Friday, September 12, 2008

Besday Me kah???


tik..tok..tik..tok.. besday saya akan menjelang tiba :) Jusco dah pun pos gift coupon untuk sy :) mana produa punya plak nih??? hurmm.. ada satu je yg menarik hati sy ..FOC facial services or make over by Shiseido ... hihi.. mintak2 ada masa nak p...

en abu kata insya-Allah ada makan2 kt buffet ramadhan @ ??? syyyttttt klu km dah p mkn br sy bgtau eh..manatau x jadi..malu sehhh.... ala mkn kt umah pun sodap gak.. kan biii? x kisah la...janji bi & adik ada sokmo... itu pun dah cukup..hadiah or mkn2 tu bonus la.. klu ada al-hamdulillah... klu xde ...pun x pe.. kite tetap sygkan bii.. :)

16 comments:

Cik Puan Mimi said...

sue, bila besday sue??? wah nak gi makan kat buffet ramadhan.. semoga jadi ek.. nanti bagitau tau.. kak mimi pun ada juga dapat hint2 dari papa budak2 tu nak gi buffet ramadhan.. tapi tak sure jadi ke tak..

bestnya dapat FOC facial or make over.. kak mimi selalu berangan orang touch up muka yang tak lawa ni.. heheh nak gak tengok camna rupa kita bila dah kena touch up dengan pakar kan??

Hirda Ibrahim said...

apsal bday aku hari tu Jusco x kasi apa2 pun aaa??
nak kena nihhh!!
aku teringin nk pi buffet ramadhan kat kelana seafood. tgk2 aku call derang tutup. renovation.
kat Rest Tasik SA pun ada. rm47++ sorang. semua seafood!!

nk pi x? kalu nk ko tanya en abu. aku tanya laki aku.

Mommy Lil' N said...

bila besday Sue? nnt jgn lupa post entry on buffet ramadhan..teringin nyer nak gi buffet tp x berkesempatan lagi..selamat menjamu selera :D

lieya_latif said...

sue...wah....dah nak sambut besdei ke.....hepi besdei in advance....wah tak sabar uuuuu nak tunggu entry cutting2 cake ni...auw!!!! mesti si maryam yg over excited...sue, ko tanak buat bash ke...jemput laa daku...muwahahahaha...

lieya dpt gak dari JJ, baru gune yg kenny rogers tu jek....makan mmg no. 1!!!!!!!!!!

Ida said...

Aha la kita pun tak dpt pun vaucher from jj nih...anyway salam perkenalan and hepi birthday ya...

Jasfyra said...

happy besday in advance sue...harap2 jadi ar mkn2 tu ek...tempat tu xkisah yg penting best..hehehe..sue,ko mintak ar kek sebijik kt en.abu

i'm ソソ said...

yang penting dapat bersama dengan orang yang tercinta dan tersayang...

Ayong said...

besdya mu kah?????

MAMA IQA said...

salam sue..
bile b'day nye tu?? happy begoming b'day ye..semoga pnjg umur n murah rezeki..

`aza`~ummie afiq~ said...

Sue...snap gambar banyak2 bila pegi Buffet Ramadhan tu...teringin gak nak pi buffet ramadhan ni...tapi mr. hubby tak suker...susah kata dia nak berkejar balik solat tarawih :(

ainloveboy said...

salam sue...

hepi burstday!!!

mrs hafiz said...

macik, gift coupon jusco aku burn gitu je aritu, x gi pung..

mrs hafiz said...

eh, sabtu lepas aku gi iftar ngan geng aku, RM46 kot.. kat Tupai2..
nak tgu abg ipar aku blanja bluewave ntah bila.. kene claim ni sebab dia x buatkan kek besday aku..huwaaa..

juragan budiman said...

selamat hari jadi kepada SMT.. bulan posa yang mulia ini, marilah kita sama2 makan buah kurma yang serba mujarab untuk badan kita...

hidup buah kurma

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Anonymous said...

Place one matted light pandora Jewelry left of the area for jewellery, and one to the right. pandora sale Place reflector light near where the camera is. Whatever you do, avoid mixing light types. pandora charms Use only non-fluorescent lights, and isolate your photo 'lab' away from natural light. pandora bracelets To have freedom with many settings that will be a must, we will have to use longer exposures. For longer exposures to pandora bracelet achieve maximum sharpness, we'll need a tripod. pandora bracelets sale Our hand shakes too much, when camera runs at exposition Buy a 'tripod' for You don't need a heavy duty tripod. pandora bangles If your setup will be on a desk, you can chose mini tripod - approx and stand tripod on the pandora necklaces desk as well, or longer tripod, approxand stand it on the floor. pandora beads Two desk lamps with soft light irrelevant if you are using photo tent -- the tent is there to soften the light and reflector light at the front. pandora earrings I keep the cube open at the front, for easier adjustments and photographs, unless jewellery is highly reflective of the image of me taking photograph. Uniform background colour is recommended. White background works great.

Related Posts with Thumbnails