Followers

Friday, September 26, 2008

Jawan tag Leiya


saya telah ditag oleh Lieya ...so sy dgn gigihnya (malam ini )menjawab..ahaks

Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa?
sebenarnya ada 5 pasang tp 2 sy dah melaram...so tggl la 3 jek.. tema thn ni Kuning ( kurung phg ), pastu Merah ( kebaya ) dan Pink Peach ( kurung riau)

Makanan raya tradisional kesukaan...
lemang + rendang daging@ayam

Biskut raya kegemaran...
semperit & tart nenas

Bapa banyak duit raya anda dapat n spend kat budak
dapat dr en abu tiap2 tahun.. jumlah adalah rahsia...hiks dah tukar duit raya rm150 jek.. anak buah belah sy ada 3 org, belah somi 4 org..3 lg kt UK ..anak2 saudara kasi rm2 sajok..

Aktiviti malam raya
kemas2 umah, isi biskut raya & gosok baju raya, lemang/rendang n etc mmg buat dr ptg so mlm rehat sket.. tido awal pasal esok nak bgn awal ( thn ni sy dah ajak en abu p serbu lelong biskut raya kt a.star..x penah pegi pun..harap2 jadi tp mesti sesak giler arr)

yess siap pun so sy nak meng tag mereka ini plak..sila jaawab eh..

nieza

maria

amien

fateen

Thursday, September 25, 2008

Kad Raya...


~ moga selamat pulang ke kampung & kembali ke sini
~ pada yg diet jgn lupa diet tue k.... klu x musnah la diet...
~ hirda ... insya-Allah kite jumpa kat jitra :)
~ fateen... insya-Allah kite raya kt Raub sama2 eh..
~ pada yg lain2 tu, kite jumpa masa buat gathering raya ek..( bila nak bincang nih ???)
~oli & zuera ..sowi aku belum tunaikan janji - chicken chop insya-Allah eh..
~ sowi suma klu sy ada buat salah & silap..huhuhu terutama kwn2 opis kitekan selalu gurau2..hiks..ampunnn

Wednesday, September 24, 2008

CALENDAR RAYA MARYAM&CO

M-A-L-A-S

nape la sy sering malas2 sejak akhir2 ini..??? rasanya gara2 mood raya ( salahkan raya plak..hiks ) & kerja yg melambak nih.. bila kerja dah byk sgt mula la MALAS nak buat..uhuksss.... help..help.. nak update (mlm ni 23/09) pun malas....tp rindu nak update.. pastu kamera pun elekkk lg la bertambah xde mood..

ingat nak scan pic sy zaman kurus dl..tgk la klu rajin leh arr sy buat n3 khas.. tp korang jgn gelak..dl daku kurus ya amat.. 42-43 kg jek.. pastu tekad nak naikkan..ye la sekeping jek.. jd la 45kg..dekat2 nak kawen makin senang hati naik 48 kg... klu ikut ketinggian sy ni dlm 50-55kg kira cun la.. lepas tu time peknen kan maryam jd 74kg..huhuhu berat sggh..tp maryam kecik jek..mama dia membesar bagai johan.. jiran atas umah siap kt...tgk dr blkg muntot besar tu tau dah..mesti sue... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pas bersalin jd 58kg jek.. pastu tanpa sedar naik..naik..dan naik sampai la ramai kt sy dah gemuks...64kg kooo..hambek.... pastu br la rasa nak kuruskan badan..dl pakai saiz 40@42 la ni 44...x sokaaa.... diet sendiri jek..so hasilnya dlm masa 2 bulan ni turun 5kg sajokkk.. adakah maknanya sy kena amik JDM gak??? xpe ke..takottt...

ngantoks la..later sambung...

Monday, September 22, 2008

sudah siap...

ni dia langsir sy..jgn pelik ek.. langsir ni ada 2 kaler..merah n gold.. byk pic dlm kamera ini..tp cu mir nak pinjam utk raya plak.. tggl je ..nak transfer pic x leh pasal lappy x bw...so ni yg ada dlm kamera en abu...boleh la.. tgk x sy tibai je guna benang putih pasai..konon pg2 sabtu tu nak beli benang tp benda lain yg daku rembat..hahaha.. selesai sudah langsir ku.. esok lusa nak gantung arr..chewahhh...


hari ahad plak..buat biskut nih.. senang gila buat biskut ni dan yg penting sedap di tekak km.. sapa nak buat??? angkat tgn..hehehe..ni biskut sapa yg x pandai pun leh buat...betoiii x pcaya try buat.. sy ni malas sket nak buat biskut yg mcm2 benda nak taruk dlm adunan.. biskut ni fav abah tau... aisehhh teringat plak kt dia..

mak kt nama biskut ni biskut golek kelapa..(hentam je la ehh..)

2 cawan tepung jagung
2 cawan tepung gandum
2 biji telur
1 cawan gula
1 1/2 cawan marjerin @ sampai lembut adunan
1 sudu kecil esen vanila
1 sudu kecil baking powder
1 tin kelapa kering

gaul suma..uli sampai jd doh yg x melekat kt tgn.. klu ada lekat2 tu maksudnya lembik..tambah tepung sket... pastu golek kecik2 cam besar guli..pastu golek2 dlm bekas yg ada kelapa kering didalamnya... letak atas dulang .. pastu amik ceri letak atas guli2 td...tekan sket..br lekat..dah siap... bakar hingga msk dlm 15 min..agak2 perang muntot dia udah la.. settle..leh dpt 2 botol kecil klu ikut sukatan seperti diatas..

Saturday, September 20, 2008

maryam & co @ raub..

Bangun pepagi..pagi sgtlah ni pun.. ada projek nak buat nih...misi mencari benang..ari tu lupa daaa nak beli.. so insya-Allah sy akan gigih memotong n menjahit langsir hari ini n esok...chaiyok2..slmt maju jaya suhana !!!! klu x letih ptg ni @ esok sy tepek pic langsir km ek...confident jek..muahaha eh korang yg nak p berbuka posa tu..slmt bbuka posa eh..sesungguhnya daku amat jeles... sedihh..tp apakan daya... nanti buat gathering raya ek..

Friday, September 19, 2008

budak bertuah ni lah..

hi..suma..nama sy maryam...

cute x saya? ni tudung mama sy tau...hihihi sy suka pakai tudung mama sy...kdg2 tudung mama sy ni sy buat selimut kt bear, tubish, abit, siti & apah sy tau..hurmmm wangi....sy suka sgtlah..

iskh..anak siapa lah ni... masa ni km nak jemur baju..maryam ni pantang nampak tudung dia nak pakai...so sy pun pakailah dia tudung..pastu panjang..pusing2 la sket ..so inilah hasilnya.. senget2 sket pasal kapla x mo diam... pastu mood dia baik..siap posing bagai nak bgambar..hiks..bagus2... yg x thn tu...dia x kasi jemur..dia nak main..iskh...

al-Hamdulillah sejak akhir2 ni selera mkn maryam elok..syukur sgt..try beli kek kt SR..suka dia.. pastu sgt suka buah strawberi...so ayah mmg beli buah tu buat stok...minta2 biarlah selera dia kekal sampai bila2...ni kecik2 dah pandai jg badan...huhuhu

Thursday, September 18, 2008

terima kasih hubby !!!


En. abu sgt memahami minat wife dia nih..so dia hadiahkan frame & loceng vantage ni utk sy :) terima kasih bi....love you... dan juga en abu daftarkan sy ahli vantage...syok2..pasni leh la selalu belek katalog vantage .... leh simpan duit utk membeli-belah ..hiks... sgt2 tperanjat bila dpt hadiah ni..x sangka en abu sokong minat sy...terharu ok..ye la masa sy dok cerita itu ini..tunjuk kedai vantage..dia buat dek jek..rupanya dlm diam dia nak hadiahkan sy rupanya... tu yg buat sy sgt2 tharu... mgkn stgh org pk membazir ..bukan murah.. 2 benda ni je dah dekat rm150.. mujur la en abu x pk camtu... rasa dihargai la minat ku ini.... btambah koleksi.. sukeeeeeeeeeeeee.....

penah baca x komen en abu kt N3 besday sy ? ala yg ini

Hi cayang,

Heppy 27th Bzday anniversary to U ..mywife. Hadiah??..ada hadiah malam ni tapi kena la tggu adk tidoq dulu baru la syookk...:-)

hepy birthday..


heppppppp jgn pk yg bukan2... dia ada hadiahkan sy something...& ada utk maryam gak.. saje dia buat gempak... notti sggh.... hihihi... bukan apa maryam klu hadiah kite dia bz nak tulun bukak kan... hadiah2 atas ni pun dia tulun gak...klu dia izinkan sy tepek...



terima kasih kpd suma yg komen sempena bzday sy !!! terharu sgt ok... sowi klu sy x sempat reply ek..ada sket bz..mlm ni ada majlis buka posa kt opis..TDM & TDSH insya-Allah ada... sy cam besa kena handle merchadise PLF.. ramai yg tanya en abu belanja otel manakan?..kt Quality Hotel sajokk... al-hamdulillah... mknan suma ok... smlm timbang dah naik semula 1 kg.. huwaaaaaaaaaaaaa br nak senang ati tgk angka 5 tu (59kg jek).. udah naik 60kg semula... adoiiii beratnya daku... iskh.. adakah faktor usia.. (hihihi) x pe sy akan gigih bdiet semula... cepat naik ..senang turun.. iyer lah tu...

buffet ramadhan @ ???

anak jepun x mo dok diam..time ni la dia nak baring2.. nak uk..uk..iskh... maryam2..dia ni msk atas..kuar bwh on the dot...sabo je la...

see..kan dah bgtau... mcm2 kerenah dia...tp sy sedikit lega..maryamkan ala2 kembar en abu..asal ayah dia bgerak jek..dia nak ikut..muahaha sy leh mkn ngan aman sket arr..

dah nak blk setelah mamam ngan byknya..km gerak dekat2 kol 9 gitu...dah agak lengang pun..malu plak daku ..rasa lebih dr 10 kali bgn amik mknan..hihihi....ala korang pun tahu klu buffet ni mcm2 ado... amik pic pun ala2 segan..x nampak insan lain pun snap pic..sogan plak den.. mesti org blkg, kiri-kanan kata km ni x penah mkn kt hotel..( tah2 sy je pk cam ni kot..dosa2..) jap2 kilat kt situ...last2 x guna flash...br rasa selesa nak bgambar....hihihi..


hehehe dah tau ktne kan? besa2 jek..mknan suma besh...rasa sy la mcm sy amik suma mknan...nak rasa suma...nasi just 5 sudu kot..(kt diet ..tp yg lain2 tibai...huhuhuhu). tp x leh lawan sini arr.. pd sy situ gak yg besh...

Hi all !!!

Ni pic kami dalam keta..otw ke sini :) 16/09....en abu belanja mkn kt situ .. thanks bi !!! cam besa budak btuah ni x dok diam.. so acu kena dok blkg.. dia x mo dok atas riba acu...tp gurau2 nak.. acu amik gambar sengih..iskh.. nasib dekat jek..dekat ke? huhuhu...

Its me !!! kuar opis kol 4.30 terus pecut sampai umah kol 5.15 tuko baju, amik susu maryam n etc ...acu sampai, amik maryam kt taska..then ke opis en abu plak.. dr sana br ke shah alam.. sgt panjang pjalanan km...


Huhuhu...br ada kesempatan updated..minah ni dah tido.. cam besa buat auto publish lar..hiks.. sila refresh byk kali ek hari ni (18/09).. byk N3 nih.. sepanjang hari ( 17/09) ni bz layan dia jek..

Tuesday, September 16, 2008

Ehemmmmmmmmmmmmm....

hari ini genaplah sy 27thn !!! hepi besday to me!!!

sy bdoa agar ;

1 - diberkati & dirahmati oleh-Nya
2 - dikurniakan kesihatan yg baik
3 - diberikan umur yg panjang
4 - berbahagia sentiasa
5 - dimurahkan rezeki oleh-Nya
6 - dikurniakan anak :) dlm masa tdekat ini ( dah ready nih )
7 - dipermudahkan segala urusan sy :)
8 - buffet ramadhan yg besh mlm ini
9 - en abu belikan hadiah yg besh ada ke bi?..muahahaha (gurau keji nih )
10 - ada la..rahsia :P

Monday, September 15, 2008

minat sgt benda nih...& dpt award


sy mmg suka sgt banda2 corak ala2 inggeris nih... memula dpt dr oli :) suka sgt okeh.. pastu tgk2 gak kt kedai2 yg jual benda2 nih..mahal tue ori kot.. sy x kisah..cap apa pun minat tgk bunga dia jek.... pastu masa p nagoya plaza alam sentral tu ada la kwn ckp kt atas sekali ada kedai jual benda2 alah nih.. km pun p la tgk.. ye la..murah2 suma... oleh kerana budget dah xde...kata beli langsirkan.. so dpt beli sket2 jek... sapa2 yg bminat sila p kedai ni ok...suma rm5 satu. yg sy beli ni la..opss mug tu bukan ek..tu dr ali cafe..hihihi by vantage tu..x kisah janji bunga sama ..set2 cawan pun murah2 rm50++ jek.. akan ku rembat bila dpt gaji nanti..hihihihi rasa2 klu tiap2 bulan sy buat lawatan sambil membeli tgh thn dpn penuh la rumah ngan benda2 alah ni.. en. abu sila belikan sy lemari display okeh?

####################################################################




Thanks Zuera !!! mcm2 award plak dah la ni.. suke2...so sy akan bg plak pd 4 org yg tpilih.. x leh bg reramai.. rules kt 4..hihihi... jgn kecik ati ek...

1. nieza
2. suli
3. mr. amien
4. yong

Sunday, September 14, 2008

Letihnya...


mcm2 aktiviti km sekeluarga hari ni...arghhhhh letih...tp puas hati hihihi dah dpt beli langsir beli kt nagoya jek...total suma hampir rm200 utk kain sahaja..so kompom jahit sendiri....la ni nak rehat..penat..jap lg nak msk plak....

Friday, September 12, 2008

Besday Me kah???


tik..tok..tik..tok.. besday saya akan menjelang tiba :) Jusco dah pun pos gift coupon untuk sy :) mana produa punya plak nih??? hurmm.. ada satu je yg menarik hati sy ..FOC facial services or make over by Shiseido ... hihi.. mintak2 ada masa nak p...

en abu kata insya-Allah ada makan2 kt buffet ramadhan @ ??? syyyttttt klu km dah p mkn br sy bgtau eh..manatau x jadi..malu sehhh.... ala mkn kt umah pun sodap gak.. kan biii? x kisah la...janji bi & adik ada sokmo... itu pun dah cukup..hadiah or mkn2 tu bonus la.. klu ada al-hamdulillah... klu xde ...pun x pe.. kite tetap sygkan bii.. :)

Shue bakal dlm kenangan..


iskh.. tajuk x hengat..jgn salah paham ek... saje je kasi gempak sket .. nak tau story pasal shue n ke mana hala tuju budak ni lepas kuar dr plf baca sini ok hasil karangan Pn. Suli kita..:)


pg td sampai je sy tkejut.. ada kotak ni atas meja tau ....


comel je kotak ni kan? ....mcm besa sy dgn rakusnya bukak..muahahaha


tadaaaaaaaaaaaa dpt ni.. comel sgt.. btambahlah koleksi mug sy :) thanks shue...... harap ko x lupakan km kt sini..jgn lupa fwrd email2 yg besh..hihihi ym klu bleh.. :P insya-Allah km rindukan ko :) erkkk kawen jgn lupa jemput..klu aku x dpt dtg aku pos adiah ok ... aku sedih sebenarnya..tp x pe la ko bukan nak pegi bperang...kan..kan..kan..aku simpan airmata utk ptg nanti... :( gudluck shue...

Awards & Ketulusan Hati....



ni award yg sy dpt dr k.mimi & nieza ...thanks eh !!! cam suma dah ada jek...sy simpan je aci x? hohoho


***********************************************************************

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau biarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
hanya tulusnya hati
mencintaimu tak mengenal ragu
keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Tak ada seribu janji
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau benarkan kasihku
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku

oooo

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu


en abu.. i lebiew !!! semoga Allah permudahkan segala urusan kita... emo plak daku ini.. xde apa2 cuma suka sgt lagu ni.. tjiwang karats la plak..



Thursday, September 11, 2008

saya..

rindu sgt ..

~ abah :( [ rindu sgt2...] hanya Allah yg Maha Mengetahui....

~ mak... x tau nape...tp salah satunya nak mkn kerabu yg mak buat..dapnyehh

~ en abu..padahal jumpa ari2 pastu kol sari sampai 3-4 kali muahahaha sms lg..dr dl km mmg gini gaduh2 pun kol n sms gak tp xde la mesra2 alam gitu......lebiuw dear !!! paling suka tiap2 pg en abu tutupkan pintu keta..rasa romantik jek..boleh gitu? hihihi

~ maryam.. anak busyuk saya nih... apa la dia tgh buat ek... cikgu kt dia makin petah..byk mulut suka btanya itu-ini.. dan paling x thn kt umah dia ikut karekter cikgu dia..huwaa maryam suka paksa mama&ayah menulis/warna... pastu dia yg ajar kita..jgn kuar garisan la..itu la ini la.. tidakkkkk pastu dah pandai pilih channel tv..siap kt ini x besh.. pas ayah tuka channel lain ha..ni besh.. iskh.. itu yg buat mama sgt2 rindu maryam..setiap saat..teringat perangai dia.. percaya x dlm keta masa pegi n blk keja sy n en abu mesti cerita pasal maryam.. apa yg dia buat..dia suka apa.. terima kasih Ya Allah di atas kurnian Mu!!!

~ zaman kanak2..hidup tanpa masalah..klu ada pun malas nak p school...letih la kayuh beskal...dah la hitam btambah la hangus daku ini tau...

~ zaman UiTM ..terutama bila bulan posa teringat dl time bbuka n sahur kt kolej... klu la boleh ulang..iskh.. sanggupkah aku? hihihi

~ kwn2 lama suma.. apa kabo la korang ek.. erkk termasuk korang gak la..bila kite nak jumpa?....

~ zaman kurus..hahaha xde la (ni dah start merapu)..dl masa kurus nak gemuk..bila dah gemuk nak kurus.. xpe la janji sihat... ada lg 5 kg yg nak kena buang..byk tuuuuuuuuu arghhhhhhhhhhhh stress gini hihihihi x pe slow2 la ek..x leh bgaya sakan raya ni insya-Allah thn dpn ada.. hahaha ayat nak sedapkan hati sendiri nih..

Wednesday, September 10, 2008

tulunnnnnnnnn.........

saya nak update..tp xde cerita..boleh x gitu? iskh.. ingat sabtu ni nak p beli kain langsir la.. (tetiba je dpt idea ni..harap en abu setuju.... :))sempat lg rasanya jahit klu blk raub mggu 20hb tu..mcm besa daku jahit lurus jek..so far setakat ni x penah tempah lg..suma sy jahit sendiri..dah ada 3 set suma jahit sendiri... senget sket2 tu kira boleh cover la.. hahaha udah itu je yg pandai.. save sket duit.. beli kain utk satu umah klu x sempat jahit pas raya br sy jahit..yg penting ruang tamu, pintu wash area n tingkap dapur dulu ...iskh x suka tgk togel..klu nak tau ngan pintu tandas pun sy letak langsir tp bhgian atas je la..idak la sampai ke bwh..sampai ari tu kwn asben sesat nak cari tandas..dia ingat pintu bilik..pasal siap blangsir..hahaha....

korang plak camne? suma dah settle ke utk raya ni? km al-hamdulillah tggl bj utk en abu n tudung raya sy tu je la kot.. yg lain2 dah settle..insya-Allah x la kalut sgt...klu nak tau bj kurung sy n maryam bulan 8 ari tu dah siap..hahaha bukan apa lambat2 nanti leceh.. kan nak guna duit byk..so klu dah beli kain pastu amik x terasa sgt duit tu kuar... tggl sket2 je la.. opss ada lg x beli.. bekas biskut raya.. ari tu beli utk umah kedah jek...x de yg bkenan di hati utk umah sendiri.. mggu ni misi mencari bekas biskut raya..yiehaaaaaaaaaaa....jalan lagikkk...xpe pasal sy dah chotie..hahaha (gelak jahat)

Sunday, September 07, 2008

yeahhhhhhhhh berjaya!!!


al-hamdulillah td dapat gak sy buat biskut nih..biskut conflakes jek.. x bape nak rajin nak tekap.. so sy letak dlm kertas ni hehehe bijak2.. maryam suka mkn biskut nih.. en abu kata rasanya.. mama kena buat lg la.. mcm x sempat raya dah abeh biskut ni.. smlm try buat satu adunan jek.. kan posa x sure sedap ke tdk.. pasalnya..huhuhu resipi ni amik kt blkg kotak conflakes ni jek.. jumaat lepas pc sy kena virus..abeh suma tmasuk resipi yg sy simpan selama ni & segala mak nenek abeh tau.. .... paling tension tentu la file2 kerja sy....risau sgt..segala kerja sy ada dlm tu.. esok ptg ada meeting.. :(

sowi pic kabur.. nak cepat amik..nak msk utk bbuka plak pas buat biskut td .. lepas bbuka dah abeh suku.. hahaha SIL n BIL dtg buka posa kt umah td.. sy n en abu msk gulai lemak ikan selar, bakar ikan keli + dagaing, sayur campur.. lela & we' re (SIL & BIL) bw murtabak spore (sedap weh ) + kepak ayam, ija & co plak bw sambal ikan bilis yg yummy.. so suma abeh..hahaha..

Friday, September 05, 2008

rupa tamin maryam :)



ni la dia rupa tamin maryam..dia dlm tin..smlm lupa lg nak amik pic ..tgk2 dlm beg sy yg mcm tong sampah ni ada sepaket ( buat spared..mana nak tau klu km jln bdua dia buat perangai kasi dia tamin dia leka jap..klu x mau nak dok atas riba.. bahaya wooo )

Thursday, September 04, 2008

Tamin Maryam :)


dulu maryam suka sgt makan tamin nih ...nasib arr leh mkn 5-6 biji satu hari..klu x mau dia melalak..tp sejak ayah belikan tamin yg boleh kunyah ala-ala jeli tu ( pic lupa nak amik arr).. hadoii x mo dah tamin tablet ni.. siap kata.. tanak tamin ni nak yg tu...... abeh sapa nak mkn tamin ni? mama&ayah dah tlebih sudah tamin2 dlm badan nih.. tamin baru ni mahal sket arr..ada 12 paket jek dlm satu tin.. tin ni plak leh buat tabung bila dah abeh suma... tu yg mahal kot...huhuhu maknanya sebulan ayah kena beli dua tin = 24 paket.. xpe arr asalkan maryam sihat..

ni N3 terperam lama dah dekat 1 bulan rasanya lebih kurang time yong buat N3 tamin chem.. masa tu dah buat n simpan as draft x publish pasal xde pic tamin yg chew tu...asyik lupa jek.. hurmm publish je la yg ini..


ingat mggu ni nak buat biskut raya lah.. ujung mggu je pun ada masa..hari keja minta maap lah.. x larat weii.. sabtu lepas belum posa lg sy dah p beli brg2 nak buat biskut tau..padahal x tau lg nak buat apa..beli je tepung n apa2 lg barang yg agak2 nak guna....huhuhu hover sggh... ada mggu ni 6&7, pastu 13&14, 20&21 tu jek..27 nak packing barang2 n bj nak blk kg.. insya-Allah thn ni km raya kt Kedah dl pastu br pahang.. 28hb btolak ke a.Star.. 20&21 tu maybe nak blk raub..buka posa ngan mak.. so ada pun mggu ni n 13&14 tu je yg free.. doakan sy bjaya buat biskut raya ek.. hihihi harap2 ujung mmgu ni @ mggu dpn sy "cutie" dr posa.. br beshh buat biskut.. sambil tu leh minum2..mkn2.. hihihi ..jahat tol..

Wednesday, September 03, 2008

Tenkiu Kak Leen :)

Td tetiba adik guard kt opis dtg kasi kotak nih.. eh..rasa mcm xde beli apa2 online..br je order.. k.CTbelum pos lg.. heran2..x kanAzie plak.. xde plak dia bgtau apa2 ..

pastu daku ngan rakusnya pun buka..chanteknya gaun ni.. rupa2nya k.Leen yg kasi.. adiah besday maryam rupanya.. punya lama dah besday budak btuah tu.. al-hamdulillah..leh buat bj raya.. melaram sakan la kamu maryam.. murah rezeki.. terima kasih kak..sy suka sgt.. :)

Related Posts with Thumbnails