Followers

Saturday, August 16, 2008

maryam + patung kenit

ni kerja ayah maryam la ni..hihihi..ngan x pakai suarnyer suh anak berpossing ....mcm2..patung 2ni suma hasil rembatan maryam + ayah ...kecik2 je suma ..cute..fav maryam minie mouse tu arr..


psstt jgn heran pasni blog sy ada N3 setaip hari pasalnya..sy buat auto publish.. sejak mggu ni dah mula tu yg aktif berblog..byk cabarannya..pasal maryam suke kaco...ujung mggu mcm ari ni sy buat siap2 3-4 N3 so hari2 adalah N3 baru...bukan apa riso gak klu ada yg kata sy x buat keja..x baik tau tuduh2..iskh sedih ai....huhuhu klu ada yg penting sy akan buat mlmnya.. so kt opis sy just tgk2 kejap2 je la (of couse la..mcm uols gak kan?) :P..

7 comments:

shafa said...

Hifzza pun suka gak tue minnie mouse..kl dapat dia peluk bawa tido patung tue. Lpas nie dah xyah pening masukan entry laaaa kan, auto publish jer.Siap!!!

i'm ソソ said...

bila cakap anak patung ni...
saya masih lagi hutang dengan maryam...
hehehehe...ini antara saya dan maryam...
maryam sabar sabar ya...nanti auntie oli kasi...

blog sue dah buka kepada public ke?
tak payah itu banyak mulut punya orang...sebenarnya mereka dengki sebab kita berblog...tulah yang mereka nak mengata kita tak buat kerja asyik dok blogging aje...tulah ofismate saya semuanya tak tau blog dan fp saya...sengaja tak mau kasi mereka supaya mereka tak tau apa yang saya buat hari-hari...hohohoho...
kalu diorang banyak-banyak mulut lagi...ambil cili sumbat kat mulut diorang...kakakakakak

Oppsss...habislah kalau orang yang menuduh sue tak buat kerja tu nampak komen saya, mesti dia sumbat mulut saya dengan cili api...

i'm ソソ said...

ada tertinggal perkataan

....tak payah HIRAU itu banyak mulut punya orang....

thanks

Zanna said...

wah, bravo2...
sokong ngan oli...cili jer mulut sesapa yg bising tu....suke hati kite ler.....diaorg jeles tu coz' tak RETI nak berblog......suke ler bila hari2 ada entry kat sini....

sue, leh ajar tak camner nak auto publish...zana dah try buat tp tak jadi.....

mmg tomel ler patung kecik2 tu...
rajin tul ayah maryam layan maryam....

mrs hafiz said...

maryam suke minnie eh..

buat auto publish la senang..
kdg2 byk benda nak cerita.. entry terpostpone la hape..

sapa yg cp ko tak wat keje?
org ofis ke?
kdg2 kene sorok2 skit.. sebab susahlah kalau org tak kenal kita.. tgk kita asik2 bertenet.. derang tak paham..
so kene pandai2 la.. kalau org yg tak kisah takpe.. org yg bole bawa mulut, tau2 je la..

tak kisah nak buat ape pun, asal kerja jalan..

Sue@MamaMaryam said...

shafa ~ hehe ye ke..maryam mmg suke benor mickey & minie mouse...pantang nampak.. kdg2 ngamuk nak pakai bj yg ada pic tu.. dah ada 3 t-shirt nak caro lg ni.. botol susu pun nak yg ada pic mickey mouse.. tu arr sy senang hati dah..sy buat byk2 N3..hahaha x yag nak curi2 masa rehat dah..

oli ~ huhu i wish i can cili mulut ituew...sabo je la.. lain la klu x buat keja kan? heran2..abeh selama ni hantu raya mana la yg dok buat suma ni..dr dl lg tau...sedih tul arr..ingat aku ni cikai sgt ke? kt umah ada tenet la wei.. hahaha lantak la..janji sy tau sy x salah kan? tenkiu atas nasihat mu itu..sggh menguatkan smgt !!!

zana ~ klu blh balas pun dah cukup baik..tp aku ni jenis malas nak bising..aku tau sapa yg kata tu.. tp aku abaikan..buat mcm biasa..siapa mkn cili dia yg rasa pedas..tol x? hahaha positif sggh diri ku ini..senang je zana klu nak auto publish p kt create N3 pastu buat N3 sesuka hati pastu p kat post options tukar date n time..nanti lepas save dia kuar la scheduled

mrs. hafiz ~ hehehe lantak la..aku x kisah.. org2 opis suma ok ...baik... skrg tgh bz gile x sempat aku nak poya2 nih..byk aku buat kt umah yg akhir2 ni la sebelum ni aku jarang updated blog.. lepas ni amik ko..aku updated ari2.. aku buat utk smggu..so yg korang tgk pic smggu yg aku peram..hahahaha..klu buka kt opis pun kejap2 jek.. xpe la.. aku abaikan je la org2 yg bengong itu..

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails