Followers

Tuesday, August 19, 2008

Hepi time @ KFC Kota Damansara


KFC ni tempat fav maryam pasal kat luar ada playground..suke la dia.. seperti besa mama dia x rajin nak layan.. hahaha keji sggh... so mama tukang amik pic.. masa km p br kol 8 so x ramai maryam leh main puas2.. maryam tension je mama x abeh2 nak amik pic dia... tgk arr bukan nak pandang kamera pun..bertuah punya budak.. sejak dua menjak ni maryam dah pandai mkn ayam KFC ..makin rajin la km bw dia.. hehe (alasan.. mama x rajin nak msk lorr)


klu peha ayam yg original tu boleh la dia habis kan.. al-hamdulillah dulu maryam ni susah nak mkn..mkn sket je dah x mo.. skrg rasa senang hati sket nak bw dia p mana2..






ohh ayahhh ..mama dah mula rindukan ayah...huhuhu...



pic on 15.08.08

8 comments:

Nazathul Hamimi said...

rindu ayah yer.. sian mama dan maryam kena tinggal.. tak pe tak lama balik la tu.. nanti leh request ayah bawak gi s'pore plak yer maryam..

i'm ソソ said...

kesian mama dah rindu sama papa...

DinArissa said...

alhamdulillah maryam dah berselera nk makan sue..
meryam sama ar ngan dina&arissa.suka makan peha ayam original..senang nk pegang kot ek...

sue, hang pun nak p hytex ek??kami pon..hehehehee.harp2 dpt ar beli baju best2 kan sue

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ tu la pasal..tp x mo ikut masa en abu p kursus ..x besh nanti km kena lepak otel jek.. hehe rindu arr..sunyik je xde teman nak gadoh..ngadu..:(

oli ~ huhuhu sgt2 rindu + sunyik..klu dia ada kejap2 hp sy akan bbunyik..arghhhhh cepat la masa blalu..

zuera ~ ye kot..senang nak mkn + pegang..

Sue@MamaMaryam said...

zuera ~ jom jumpa kt sana..insya-Allah km p ahad pg tu..maklum arr dah dkt ngan umah..hehehe mari kite shopping...tp.isk sayang gaji x msk lg.. nasib lama dia buat so harus la aku serbu lg mggu berikutnya..gile tamak aku nih..

nifalnin... said...

"ohh ayahhh ..mama dah mula rindukan ayah...huhuhu..."

sue, baru smalam ko kata ko x rindu kat en. abu.. heheheh... lawak la ko nih... heheheh... rindu ada makna nih... heheh
maryam, buli mama awak tu yer... soh dia pi masak...

Sue@MamaMaryam said...

nieza ~ tu arr aku x rindu dia smlm tp date yg aku buat..hahaha pasal feeling abeh masa buat n3 tu..LOL LOL LOL ..aku msk bubur dia je ari2..msk lain malashh keji x?

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails