Followers

Thursday, July 31, 2008

yippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


annual dinner 2008 hubby....al-hamdulillah hubby dpt microwave as door gift.. ekon plak adiah cabutan btuah tempat yg ke-9.. rezeki ni pasal ari tu ingat nak pasang ekon kt bilik ..tp ada hal sket x jd beli..thn lepas dpt bonus pasang kt hall ..rupanya nak dpt free.. syukurr.. mama n maryam doakan thn depan semoga ayah menang beso ek..dpt p disneyland plak ke..hehehe.. tq to mak tok yg sggp dtg naik motor ke sini ngan cu mir pasal nak temankan km ..ayah maryam dinner sampai kol 11 lbh.. sejak akhir2 ni maryam ni ada nampak benda asing kt umah so sy mcm seram2 manja gitu..hiks ..len kali la cerita.. microwave km dah rasmi smlm..stim ikan talapia..(sy on diet- heppp jgn gelak) ekon x amik lg.. nanti kena bayo upah pasang je dlm rm150 kot.. yeeaaahhhh.. hepi pasal dpt free.. :P

*************************************************************************************

*esok ayah maryam ada interview ...mama doakan ayah bjaya ..aminnnn

16 comments:

Intanaziela said...

syoknya dapat free microwave dgn aircond...errr..nak jugak bleh? hehehe

Nazathul Hamimi said...

nak jadi orang pertama ucap congrats... suker suker.. dapat hadiah memahal lagi..mesti lepas ni tiduk nyenyak dalam ekon

kak mimi ni asyik dapat hadiah cabutan bertuah blender jer.. dah 3 biji dah kat rumah tu.. tapi tu semua rezekikan???

cendawanintim said...

bertuahnyer badan..Alhamdulillahhh..

nanti syiok ler tido, ada ekon kan, microwave tuh masak besh2 tau!

Sue@MamaMaryam said...

intan ~ erkk nak gak ke? hehehe pegi dinner bebila kol sy..nanti sy doakan.. hehehe manatau rezeki intan/hubby dpt ekon plak pasni..

k.mimi ~ tenkiu2.. rezeki tu.. nyeyak je tido ek.. tp sy jenis x thn sejuk..klu kt depan pun sy buka kejap je.. k.mimi dapat 3 blender sy plak msk ni dah dpt 3 microwave.. hadiah kawen dl dpt 2... apa la daku nak buat ..huhuhu

cendawanintim ~ al-hamdulillah restu km la tu bg ayah maryam p dinner ( ceh nak gak nama hehehe) insya-allah sy akan cuba resipi2 yg beshh..hehehe..

wanie said...

wah..best nye...

dapat microwave ngan aircond lagi...wanie kalau cabutan bertuah ni mmg tak bertuah...tak pernah dapat...hehehe

muhaiyom said...

wah...bestnyer la dpt barang letrik percuma gitu..x payah g beli lagi kan...rezeki2..
untung betul laki ko senah..lain kali bagi petua cmne leh dapat ek?...hehehee

DinArissa said...

best dapat adiah..
adiah mahal lak tu..bestnya...
sue, best gila company hubby ko.
door gift je dapat microwave ek...
nak koje situ....hehehehe

Sue@MamaMaryam said...

wanie ~ kite serupa la wanie.. sy pun x penah dpt apa hehehe

ayom ~ entah la ayom..ni pun 1st time dia dpt hadiah cabutan btuah ni.. agaknya berkat doa km yg kena tggl ni kot..hahahaha

zuera ~ mmg tiap2 thn company dia bg adiah beshh.. sapa dpt tempat ptama cabutan btuah kan dpt p disneyland klu x silap.. huwaaaaaaaaa kan beshh klu km yg dpt.. hiks tamak betoi.. dpt ekon n microwave ni pun dah syukur yang amat tau..

mrs hafiz said...

menang besar ni.. :)
takyah la dok pk nak beli microwave / aircond lg sue..

mrs hafiz said...

maryam tgal ngan mak ko eh..
dia xnak ikut ke korang?

shafa said...

Alhamdulillah..itu namanya rezeki...shafa 2 minggu lps dkt family day tak dpt apa2 pun...balik tgn kosong jer...T-T

Mommy Lil' N said...

wah..tahniah dpt hadiah mcm2..syoknyer dpt aircond free...bila la saya nak dpt cabutan bertuah camni...opis saya ni jgn harap la..annual dinner pun jauh sekali ada..kedekut sungguh company aku kerja ni :P

Kak Yong said...

wah best tu...sekali dapat dua! rezeki..rezeki....

i'm ソソ said...

wah! murah rezeki...semoga sentiasa murah rezeki...

Sue@MamaMaryam said...

mrs hafiz ~ hehe al-hamdulillah ..aku x ikut la..abg aku p sowang jek..mak tok maryam teman km berdua.. :)

shafa ~ haah dah rezeki ayah maryam kot..thn2 lepas x penah kena pun.. xpe thn dpn cuba lg.. :)

mommy lil ~ hehehe..minta keja kt opis hasben.. derang tiap2 kali dinner mmg ada door gift tau.. hiks..

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ rezki2.. al-hamdulillah..klu tiap2 thn kan beshh.. tamak dah ni hahaha

yy ~ :) tenkiu..moga u & family pun dimurahkan rezeki ..

Related Posts with Thumbnails