Followers

Tuesday, July 29, 2008

suke




Lama dah buat benda ni, tp xde masa nak tepek kt blog..suke2..tgk blog diana@mamaAdam la ni.. mcm besh jek.. so layan je la kan.. hehe maryam semakin petah bcakap.. selalu buat mama n ayah dia teruja n rindukan telatah dia yg cute tu.. nanti la bila2 free (bila la masa free nak ada? huhuhu) sy mskkan video dia nyanyi.. mcm x pcaya je maryam leh nyanyi byk lagu.. hehe.. baca bismillah, zikir2 pendek pun maryam dah boleh.. klu sy ngucap nanti maryam sambung sampai rasulullah... al-hamdulillah... doa mkn mmg terer abeh sampaikan kdg2 tgh sedap suap mknan maryam suh km stop pasal dia nak baca doa mkn..iskh.. masa belum mkn suh baca x mo.. umm sabo je la..

pssttt adikkkk mama & ayah sayang adik satu dunia :) semoga Allah panjangkan umo mama & ayah agar dpt mendidik adik agar jd insan yg bguna ...Amin..

10 comments:

Kak Yong said...

alhamdulillah..Maryam sgt bijak kan...syukur dgn kurniaanNya..

cendawanintim said...

Bijaknyer Maryam...ske tengok dia..

Nazathul Hamimi said...

muka maryam memang muka budak cerdik!!

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ al-hamdulillah semoga anak2 kita jd anak yg soleh :)

cendawanintim ~ :) hehe..harap2 biar la sampai beso kepetahan dia tu..

k.mimi ~ tp tu muka notti gak kak..klu dia ngamuk..iskk sabo je la..

DinArissa said...

suka gak gambo maryam ngan artis tu..heheh
cam betul je kan sue
aku pon dah tiru..dah bubuh gak kt fp..akekekee

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ewahh

Nandre The Legend said...

amboi, bukan main lagi dia na, suruh paris hilton pegang gambaq maryam tu. hahahaa, aku rasa nak suruh pamela pegang gambaq aku la plak..

Nandre The Legend said...

mak maryam,

hang bg tau aku apa dia punya web add untuk buat benda nie? aku nak try buat la...mana la tau, bule aku post dalam aku punya bloge.

mrs hafiz said...

kan main, paris hilton..

sayang adik satu dunia? hehe.. cam kenal je..

Sue@MamaMaryam said...

mr.nandre..nanti daku bg website nak buat ni ek..just d/load pic je pastu walahh cunnnn..hiks..

mrs hafiz ~hiks..tu ayat tema anak pn. ****** huksss...

Related Posts with Thumbnails